3-2
4-2
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Kansas City.
    Sporting Kansas City får tildelt et frispark
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til Sporting Kansas City like utenfor Houston Dynamo-området.
    4'
    Skudd utenfor mål, Sporting Kansas City
    Johnny Russell
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) kommer til en målsjanse på Children's Mercy Park, men klarer ikke å score.
    5'
    Sporting Kansas City får tildelt et hjørnespark
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra høyre på Children's Mercy Park.
    8'
    Sporting Kansas City blir avblåst for offside
    Khiry Shelton
    Sporting Kansas City angriper i Kansas City, men blir avblåst for offside.
    10'
    VAR sjekker om det er straffe til Sporting Kansas City
    14'
    Dommeren dømmer straffe til Sporting Kansas City
    16'
    Gult kort til Houston Dynamo
    Sam Junqua
    Sam Junqua (Houston Dynamo) pådrar seg et gult kort.
    16'
    Straffe til Sporting Kansas City!
    16'
    Sporting Kansas City scorer på straffe!
    Sporting Kansas City 1 - 0 Houston Dynamo
    Mål: Johnny Russell
    Sporting Kansas City går opp i en 1-0 ledelse etter at Johnny Russell setter straffesparket sikkert i mål på Children's Mercy Park.
    16'
    Houston Dynamo blir avblåst for offside
    Corey Baird
    Houston Dynamo angriper, men Corey Baird vinkes av for offside.
    21'
    Skudd på mål, Sporting Kansas City
    Gadi Kinda
    Sjanse til Sporting Kansas City! Gadi Kinda er nær ved å score, men keeper redder.
    24'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Mål for Sporting Kansas City!
    Sporting Kansas City 2 - 0 Houston Dynamo
    Mål: Daniel Salloi
    Daniel Salloi setter ballen i mål og øker Sporting Kansas Citys ledelse til 2-0 i Kansas City.
    26'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    27'
    Teenage Hadebe
    Teenage Hadebe (Houston Dynamo) får et gult kort av dommer Alex Chilowicz.
    27'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kansas City fordi Ilie Sanchez får behandling for en skade på banen.
    31'
    Spillerbytte - Houston Dynamo
    Inn: Joe Corona
    Ut: Darwin Ceren
    Darwin Ceren (Houston Dynamo) erstattes av Joe Corona.
    32'
    Inn: Maximiliano Urruti
    Ut: Sam Junqua
    Tab Ramos (Houston Dynamo) gjør sitt andre bytte for dagen. Maximiliano Urruti erstatter Sam Junqua.
    32'
    Ilie Sanchez ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Kansas City.
    32'
    Remi Walter
    Sporting Kansas City angriper i Kansas City. Remi Walter fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Daniel Salloi
    Daniel Salloi (Sporting Kansas City) slår en corner fra venstre side på Children's Mercy Park.
    36'
    I Kansas City slår Daniel Salloi en corner fra venstre.
    36'
    39'
    Daniel Salloi (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra høyre på Children's Mercy Park.
    39'
    Skudd utenfor mål, Houston Dynamo
    Darwin Quintero
    Houston Dynamo avanserer forover i Kansas City. Darwin Quintero avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    Alex Chilowicz tildeler Sporting Kansas City en corner. Daniel Salloi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Daniel Salloi (Sporting Kansas City) slår en corner fra høyre side på Children's Mercy Park.
    44'
    Maximiliano Urruti
    Houston Dynamo angriper, men Alex Chilowicz blåser for offside.
    47'
    Gadi Kinda
    Sporting Kansas City angriper, men avslutningen til Gadi Kinda går utenfor.
    48'
    Skudd på mål, Houston Dynamo
    Houston Dynamo fosser forover og Darwin Quintero fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    Houston Dynamo, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Mål for Houston Dynamo!
    Sporting Kansas City 2 - 1 Houston Dynamo
    Mål: Fafa Picault
    Mål! Fafa Picault reduserer til 2-1 på Children's Mercy Park i Kansas City.
    50'
    Remi Walter
    Sjanse! Sporting Kansas City avanserer forover, men Remi Walter avslutter utenfor.
    52'
    Matias Vera
    Dommer Alex Chilowicz gir Matias Vera (Houston Dynamo) et gult kort.
    53'
    Houston Dynamo får tildelt et hjørnespark
    I Kansas City slår Darwin Quintero en corner fra høyre.
    56'
    Fafa Picault
    Houston Dynamo fosser fremover, men Alex Chilowicz blåser for offside på Children's Mercy Park.
    56'
    Sporting Kansas City 3 - 1 Houston Dynamo
    Mål: Gadi Kinda
    Målgivende: Daniel Salloi
    Mål! Gadi Kinda øker Sporting Kansas Citys ledelse til 3-1 på Children's Mercy Park. Daniel Salloi var nest sist på ballen.
    57'
    59'
    Inn: Tyler Pasher
    Ut: Corey Baird
    Bytte for Houston Dynamo. Tyler Pasher kommer inn for Corey Baird på Children's Mercy Park.
    61'
    Houston Dynamo får tildelt et frispark
    Det blir farlig! Frispark for Houston Dynamo er nær straffområde.
    65'
    Tyler Pasher
    Houston Dynamo fosser fremover, men Tyler Pasher går rett i offsidefella.
    66'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til Houston Dynamo på egen banehalvdel.
    72'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Cameron Duke
    Ut: Remi Walter
    Sporting Kansas City bytter ut Remi Walter med Cameron Duke.
    73'
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) kommer seg fri på Children's Mercy Park, men avslutningen går utenfor.
    74'
    Inn: Alan Pulido
    Ut: Khiry Shelton
    Sporting Kansas City gjør sitt andre bytte. Khiry Shelton erstattes av Alan Pulido.
    75'
    Sporting Kansas City 3 - 2 Houston Dynamo
    Mål: Darwin Quintero
    Målgivende: Fafa Picault
    Mål! Houston Dynamo reduserer til 3-2 ved Darwin Quintero. Det er en fin assist fra Fafa Picault.
    76'
    Inn: Roger Espinoza
    Ut: Gadi Kinda
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Kansas City. Inn kommer Roger Espinoza, mens Gadi Kinda tar plass på benken.
    78'
    Inn: Memo Rodriguez
    Ut: Matias Vera
    Houston Dynamo gjør sitt fjerde bytte. Matias Vera erstattes av Memo Rodriguez.
    78'
    En av Houston Dynamos spillere går i offside.
    80'
    Frispark Sporting Kansas City.
    81'
    Joe Corona
    Joe Corona (Houston Dynamo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Graham Zisi
    Graham Zisi (Sporting Kansas City) mottar sitt første gule kort for dagen på Children's Mercy Park.
    85'
    Darwin Quintero (Houston Dynamo) kommer seg fri på Children's Mercy Park, men avslutningen går utenfor.
    86'
    Målsjanse til Houston Dynamo! Maximiliano Urruti treffer mål, men keeper redder.
    88'
    88'
    Sporting Kansas City 4 - 2 Houston Dynamo
    Målgivende: Graham Zisi
    I Kansas City øker Sporting Kansas City ledelsen til 4-2 takket være et mål av Johnny Russell. Flott spill fra Graham Zisi før målet.