Agada45'+6
2-0
2-1
Hadebe45'+9
    Christopher Penso signaliserer et frispark til Houston Dynamo på egen banehalvdel.
    2'
    Erik Thommy
    Sporting Kansas City angriper i Kansas City. Erik Thommy avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    Houston Dynamo, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Houston Dynamo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    VAR sjekker om det er straffe til Sporting Kansas City
    6'
    Dommeren dømmer straffe til Sporting Kansas City
    6'
    Straffe til Sporting Kansas City
    7'
    Sporting Kansas City scorer på straffe!
    Sporting Kansas City 1 - 0 Houston Dynamo
    Mål: Johnny Russell
    Mål! Sporting Kansas City får et straffespark som Johnny Russell setter i mål på Children's Mercy Park. Stillingen er dermed 1-0.
    7'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    9'
    Spillet på Children's Mercy Park er stoppet midlertidig fordi Tim Melia ligger nede.
    9'
    Dommer Christopher Penso venter med å sette i gang spillet fordi Dany Rosero ligger nede.
    10'
    Dany Rosero kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Children's Mercy Park.
    13'
    Tim Melia ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Kansas City.
    13'
    William Agada
    William Agada (Sporting Kansas City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Sporting Kansas City angriper, men avslutningen til William Agada går utenfor.
    16'
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra høyre på Children's Mercy Park.
    18'
    Hjørnespark til Sporting Kansas City
    18'
    Målsjanse til Sporting Kansas City! William Agada treffer mål, men keeper redder.
    19'
    19'
    Luis Caicedo
    Houston Dynamo angriper. Luis Caicedo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    21'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Bradley Shaun Smith (Houston Dynamo) slår en corner fra høyre side på Children's Mercy Park.
    23'
    Nelson Quinones
    Nelson Quinones (Houston Dynamo) kommer seg fri på Children's Mercy Park, men avslutningen går utenfor.
    23'
    Houston Dynamo fosser forover og Nelson Quinones fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    25'
    Frispark til Houston Dynamo på halvdelen til Sporting Kansas City.
    29'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kansas City fordi Ibrahim Aliyu får behandling for en skade på banen.
    29'
    Ibrahim Aliyu er på beina igjen og fortsetter kampen på Children's Mercy Park.
    30'
    Franco Escobar
    Sjanse til Houston Dynamo! Franco Escobar er nær ved å score, men keeper redder.
    30'
    30'
    Frispark Houston Dynamo.
    34'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Nemanja Radoja
    Dommer Christopher Penso gir Nemanja Radoja (Sporting Kansas City) et gult kort.
    34'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    Nelson Quinones vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    37'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    37'
    Rødt kort!
    Spilleren på Sporting Kansas City får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    39'
    Rødt kort til Sporting Kansas City
    Johnny Russell
    Utvisning! Sporting Kansas Citys Johnny Russell får rødt kort og sendes av banen.
    39'
    Nelson Quinones er tilbake på banen igjen.
    40'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    41'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    42'
    Khiry Shelton
    Målsjanse på Children's Mercy Park! Khiry Shelton fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    43'
    43'
    Hector Herrera
    Sjanse i Kansas City! Hector Herrera (Houston Dynamo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+1
    45'+1
    45'+1
    Gult kort til Houston Dynamo
    Franco Escobar (Houston Dynamo) får et gult kort av dommer Christopher Penso.
    45'+1
    Sjanse! Houston Dynamo avanserer forover, men Hector Herrera avslutter utenfor.
    45'+4
    Mål for Sporting Kansas City!
    Sporting Kansas City 2 - 0 Houston Dynamo
    Mål: William Agada
    Målgivende: Erik Thommy
    Mål! William Agada gir Sporting Kansas City en komfortabel 2-0 ledelse. Det er en fin assist fra Erik Thommy.
    45'+6
    Christopher Penso signaliserer et frispark til Houston Dynamo.
    45'+8
    Mål for Houston Dynamo!
    Sporting Kansas City 2 - 1 Houston Dynamo
    Mål: Teenage Hadebe
    Målgivende: Ethan Bartlow
    Mål! Houston Dynamo reduserer til 2-1 ved Teenage Hadebe. Flott spill fra Ethan Bartlow før målet.
    45'+9
    En av Houston Dynamos spillere blir avblåst for offside på Children's Mercy Park.
    45'+11
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til Houston Dynamo.
    45'+12
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Remi Walter
    Ut: William Agada
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Kansas City. Inn kommer Remi Walter, mens William Agada tar plass på benken.
    47'
    Spillerbytte - Houston Dynamo
    Inn: Corey Baird
    Ut: Nelson Quinones
    Houston Dynamo bytter ut Nelson Quinones med Corey Baird.
    47'
    Inn: Micael
    Ut: Teenage Hadebe
    Ben Olsen (Houston Dynamo) gjør sitt andre bytte for dagen. Micael erstatter Teenage Hadebe.
    47'
    48'
    Sporting Kansas City fosser fremover, men Christopher Penso blåser for offside på Children's Mercy Park.
    49'
    Erik Thommy
    Målsjanse! Erik Thommy (Sporting Kansas City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    54'
    54'
    Hector Herrera (Houston Dynamo) avanserer forover på Children's Mercy Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    54'
    54'
    Christopher Penso tildeler Houston Dynamo en corner. Bradley Shaun Smith sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Inn: Artur
    Ut: Sebastian Kowalczyk
    Bytte for Houston Dynamo. Artur kommer inn for Sebastian Kowalczyk på Children's Mercy Park.
    60'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Inn: Roger Espinoza
    Ut: Nemanja Radoja
    Peter Vermes gjør dagens andre bytte i Kansas City, når han tar ut Nemanja Radoja og setter inn Roger Espinoza.
    62'
    Inn: Daniel Salloi
    Ut: Gadi Kinda
    Gadi Kinda (Sporting Kansas City) erstattes av Daniel Salloi.
    62'
    Corey Baird
    Houston Dynamo angriper. Corey Baird får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    64'
    Hjørnespark til Houston Dynamo
    67'
    Bradley Shaun Smith (Houston Dynamo) løfter inn en corner fra høyre på Children's Mercy Park.
    68'
    Inn: Griffin Dorsey
    Ut: Ibrahim Aliyu
    Houston Dynamo gjør sitt fjerde bytte. Ibrahim Aliyu erstattes av Griffin Dorsey.
    70'
    70'
    Erik Thommy
    Erik Thommy (Sporting Kansas City) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    73'
    Erik Thommy (Sporting Kansas City) slår en corner fra høyre side på Children's Mercy Park.
    73'
    74'
    Griffin Dorsey
    Dommeren gir Griffin Dorsey (Houston Dynamo) et gult kort.
    74'
    Inn: Ivan Franco
    Ut: Hector Herrera
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Houston Dynamo. Inn kommer Ivan Franco, mens Hector Herrera tar plass på benken.
    76'
    Daniel Salloi
    Sjanse! Sporting Kansas City avanserer forover, men Daniel Salloi avslutter utenfor.
    79'
    83'
    Luis Caicedo (Houston Dynamo) pådrar seg et gult kort.
    83'
    85'
    Inn: Felipe Gutierrez
    Ut: Erik Thommy
    Erik Thommy (Sporting Kansas City) erstattes av Felipe Gutierrez.
    86'
    86'
    87'
    88'
    89'
    Dany Rosero
    Dany Rosero (Sporting Kansas City) mottar sitt første gule kort for dagen på Children's Mercy Park.
    89'
    89'
    Christopher Penso tildeler Houston Dynamo en corner. Adalberto Carrasquilla sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.