SSV Jahn Regensburg, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    SSV Jahn Regensburg får tildelt et hjørnespark
    Andreas Geipl
    Andreas Geipl (SSV Jahn Regensburg) løfter inn en corner fra høyre på Arena Regensburg.
    3'
    Kai Proger
    Sjanse til SSV Jahn Regensburg! Kai Proger er nær ved å score, men keeper redder.
    3'
    3'
    Greuther Furth får tildelt et hjørnespark
    4'
    Mål for Greuther Furth!
    SSV Jahn Regensburg 0 - 1 Greuther Furth
    Mål: Marco Meyerhofer
    Målgivende: Branimir Hrgota
    Mål! Greuther Furth tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Marco Meyerhofer. Det er en fin assist fra Branimir Hrgota.
    4'
    6'
    SSV Jahn Regensburg blir avblåst for offside
    SSV Jahn Regensburg angriper, men Patrick Schwengers blåser for offside.
    7'
    Skudd utenfor mål, Greuther Furth
    Noel Futkeu
    Greuther Furth angriper i Regensburg. Noel Futkeu fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Gult kort til SSV Jahn Regensburg
    Sebastian Ernst
    Dommer Patrick Schwengers gir Sebastian Ernst (SSV Jahn Regensburg) et gult kort.
    12'
    Skudd utenfor mål, SSV Jahn Regensburg
    14'
    Benedikt Saller
    Benedikt Saller (SSV Jahn Regensburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Patrick Schwengers tildeler SSV Jahn Regensburg en corner. Andreas Geipl sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    19'
    20'
    SSV Jahn Regensburg får tildelt et frispark
    Frispark for SSV Jahn Regensburg på egen banehalvdel.
    22'
    Kai Proger
    SSV Jahn Regensburg angriper i Regensburg. Kai Proger avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    23'
    Greuther Furth får tildelt et frispark
    Greuther Furth tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Andreas Geipl (SSV Jahn Regensburg) løfter inn en corner fra venstre på Arena Regensburg.
    31'
    Dominik Kother
    SSV Jahn Regensburg fosser forover og Dominik Kother fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    32'
    Patrick Schwengers signaliserer et frispark til SSV Jahn Regensburg på egen banehalvdel.
    32'
    Patrick Schwengers signaliserer et frispark til Greuther Furth på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark Greuther Furth.
    35'
    Patrick Schwengers signaliserer et frispark til Greuther Furth.
    36'
    Branimir Hrgota
    Greuther Furth avanserer forover i Regensburg. Branimir Hrgota avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Målsjanse på Arena Regensburg! Dominik Kother fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    38'
    40'
    Christian Viet
    Christian Viet (SSV Jahn Regensburg) kommer til en målsjanse på Arena Regensburg, men klarer ikke å score.
    41'
    I Regensburg slår Andreas Geipl en corner fra høyre.
    44'
    44'
    44'
    Frispark for Greuther Furth på egen banehalvdel.
    45'
    45'+1
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - Greuther Furth
    Inn: Sacha Banse
    Ut: Gideon Jung
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Greuther Furth. Inn kommer Sacha Banse, mens Gideon Jung tar plass på benken.
    46'
    En av SSV Jahn Regensburgs spillere blir avblåst for offside på Arena Regensburg.
    47'
    SSV Jahn Regensburg 0 - 2 Greuther Furth
    Mål: Noel Futkeu
    Målgivende: Roberto Massimo
    Noel Futkeu setter ballen i mål og øker Greuther Furths ledelse til 0-2 i Regensburg. Roberto Massimo var nest sist på ballen.
    49'
    I Regensburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    51'
    Noel Futkeu
    I Regensburg header Noel Futkeu (Greuther Furth) mot mål, men ballen går utenfor.
    54'
    Benedikt Saller (SSV Jahn Regensburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    Frispark til Greuther Furth på halvdelen til SSV Jahn Regensburg.
    56'
    Spillerbytte - SSV Jahn Regensburg
    Inn: Noah Ganaus
    Ut: Sebastian Ernst
    Bytte for SSV Jahn Regensburg. Noah Ganaus kommer inn for Sebastian Ernst på Arena Regensburg.
    57'
    Inn: Rasim Bulic
    Ut: Christian Viet
    SSV Jahn Regensburg gjør sitt andre bytte. Christian Viet erstattes av Rasim Bulic.
    57'
    Florian Ballas
    Florian Ballas (SSV Jahn Regensburg) pådrar seg et gult kort.
    61'
    Julian Green
    Sjanse! Greuther Furth avanserer forover, men Julian Green avslutter utenfor.
    61'
    62'
    Skudd på mål, Greuther Furth
    Sjanse i Regensburg! Julian Green (Greuther Furth) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    Greuther Furth, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    Julian Green (Greuther Furth) slår en corner fra høyre side på Arena Regensburg.
    63'
    Sacha Banse
    Greuther Furth avanserer forover i Regensburg. Sacha Banse avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    65'
    Målsjanse! Julian Green (Greuther Furth) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    68'
    Inn: Nico Ochojski
    Ut: Benedikt Saller
    Joseph Andrew Enochs (SSV Jahn Regensburg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Nico Ochojski erstatter Benedikt Saller.
    68'
    Inn: Eric Hottmann
    Ut: Christian Kuhlwetter
    Christian Kuhlwetter (SSV Jahn Regensburg) erstattes av Eric Hottmann.
    68'
    Frispark til SSV Jahn Regensburg på halvdelen til Greuther Furth.
    69'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    72'
    Ikke rødt kort likevel
    72'
    73'
    Inn: Marlon Mustapha
    Ut: Dennis Srbeny
    Greuther Furth bytter ut Dennis Srbeny med Marlon Mustapha. Dette er det andre byttet som Alexander Zorniger gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Niko Giesselmann
    Ut: Simon Asta
    Greuther Furth bytter ut Simon Asta med Niko Giesselmann.
    75'
    SSV Jahn Regensburg 0 - 3 Greuther Furth
    Mål: Branimir Hrgota
    Mål! Greuther Furth øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Branimir Hrgota på Arena Regensburg.
    77'
    79'
    Kai Proger
    SSV Jahn Regensburg angriper i Regensburg. Kai Proger fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Gult kort til Greuther Furth
    Roberto Massimo
    Roberto Massimo (Greuther Furth) mottar sitt første gule kort for dagen på Arena Regensburg.
    81'
    En av SSV Jahn Regensburgs spillere blir avblåst for offside.
    82'
    83'
    Inn: Reno Munz
    Ut: Roberto Massimo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Greuther Furth. Inn kommer Reno Munz, mens Roberto Massimo tar plass på benken.
    83'
    Inn: Jonas Bauer
    Ut: Kai Proger
    SSV Jahn Regensburg bytter ut Kai Proger med Jonas Bauer.
    83'
    84'
    84'
    85'
    Sacha Banse
    Sacha Banse (Greuther Furth) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.