Stabæk igjen. Njie skyter via Anthony. Corner.
    Haugesund slår i bakrom, men Stabæk rydder opp. FKH har ikke skapt noe som helst så langt.
    Haugesund har lagt om formasjonen i dag. Matcher Stabæk med 4-2-3-1.
    8'
    Asante utfordrer på høyre. Men kommer ikke gjennom.
    9'
    Stabæk kommer til skudd til slutt, men fra 16 meter og løst inn til keeper av Njie.
    9'
    Hajradinovic stikker inn i feltet fra venstre, men hjemmeforsvaret demmer opp.
    10'
    Offside
    Haugesund igjen. Kommer fri på venstre. Men så kommer offsideflagget. Sent, men dog.
    11'
    Stabæk bygger opp bakfra. Bruker godt med tid og mange pasninger.
    12'
    Så bryter FKH. Men den raske pasningen opp mot Stølås avskjæres.
    13'
    Mer FKH. Nilsson bommer i Stabæk-forsvaret. Agdestein snapper, men finner ikke Abdi med innlegget.
    13'
    Ny pasning i bakrom av FKH. Men Sayouba er våken.
    14'
    Skudd på mål, Haugesund
    Abdi kommer til skudd på venstre side av feltet. Men klarer ikke å presse ballen under tverrliggeren.
    14'
    Fine Stabæk-kombinasjoner. Kassi vender og skyter fra spiss vinkel. Bråtveit avverger med en fin beinparade!
    15'
    Njie går i bakken ute på venstre kant. Men får ingenting av dommer Steen.
    16'
    Kiss slår i bakrom. Abdi plukker opp og legger inn foran mål. Nilsson renser unna med pannebrasken.
    17'
    Det første kvarteret er passert. Ingen store målsjanser til nå.
    18'
    Hajradinovic går i kroppen på Asante, men det er Haugesund-spilleren som får frisparket.
    19'
    Haraldseid løfter frisparket høyt inn foran mål. Sayouba stiger til værs og plukker enkelt.
    20'
    Kassi fremtvinger en feil på 20 meter. Njie får ballen, men roter den bort. Synd for hjemmelaget. For der var det bra med rom.
    22'
    Meling løfter i lengderetningen. Kassi er der, men når ikke ballen.
    22'
    Og nå har det begynt å regne på Nadderud.
    23'
    Abdi ser etter Agdestein, men Skjønsberg rydder opp.
    23'
    Mye upresist utpå her. Meling med en stygg tversoverpasning, men stopperne berger backen.
    25'
    Grossman fyrer løs fra 16 meter. Flatt mot høyre hjørne, men Bråtveit er der. Får gitt til corner.
    25'
    Corneren blir resultatløs. Bråtveit med ballen.
    25'
    Myrestam tvinger frem en Haugesund-corner. Hva nå da? Stabæk har slitt med dette tidligere i år.
    26'
    Haugesund får tildelt et hjørnespark
    Haraldseids serve ryddes unna på første stolpe. Så legger Stølås inn. Men Sayouba er på plass.
    27'
    Asante forsøker en direktepasning inn i feltet. God tanke, men pasningen stoppes.
    28'
    Nilsson klatrer på Agdestein. Frispark FKH på 30 meter, og vel så det.
    29'
    Hajradinovic svinger ballen inn. Grossman klarerer.
    29'
    Abdi lurer offsidefella på venstre, men tvinges til å vende hjemover.
    30'
    Haraldseid inn fra høyre. Nilsson gir til corner.
    30'
    Mål for Haugesund!
    Stabæk 0 - 1 Haugesund
    Mål: Torbjørn Agdestein
    Skjønsberg nikker innover mot eget mål fra bakre stolpe. Agdestein flikker ballen inn i nettet. FKH opp i 1-0!
    30'
    Stabæk-fansen er blitt stille nå. Ikke mye å rope hurra for fra Stabæks side akkurat nå.
    34'
    Gorozia tråkler seg inn i feltet, men Tubic står i veien.
    35'
    Så feller Anthony Gorozia ute på venstre kant. God frisparkmulighet for Stabæk.
    35'
    Skudd på mål
    Gorozia triller til Meling som klemmer til med høyre bein - høyt over mål.
    36'
    Så er rollene byttet om. Meling finner Gorozia på 17 meter. Georgieren skyter lavt, men rett på keeper.
    37'
    Dommer gir Haugesund frispark. Til voldsomme protester. Så skifter Steen mening, når assistentdommer informerer ham om at det er vinket for offside. Da jubles det på Nadderud.
    39'
    Haugesund har god kontroll på småspillende Stabæk. Virker også farligere enn vertene. Har mer pondus fremover når de først kommer.
    40'
    Stabæk slurver i backrekken. Kling finner Agdestein som står alene foran mål. Men skuddet går utrolig nok utenfor!!!
    41'
    Der burde det stått 0-2. Stabæk er heldige nå.
    41'
    Regnet fortsetter å sile ned over Nadderud. Publikum forsøker å trekke oppover under tak.
    42'
    Nilsson er i overkant tøff i duellene. Forårsaker mange frispark.
    43'
    Men dette siste frisparket får ikke FKH utrettet noe med.
    43'
    Asante går seg fast i Hajradinovic. Haugesunds midtbane får betalt for glitrende jobbing.
    44'
    Abdi klemmer til fra 17 meter. Sayouba presses til en god redning!
    44'
    Stølås' corner finner Anthony. Men nikken går rett på keeper. God mulighet. Stabæk er rystet.
    45'
    45'
    46'
    Vi er i gang igjen på Nadderud. Ingen endringer i pausen.
    46'
    Haugesund på farten med en gang. Abdi legger flatt inn foran mål. Stølås er der, men når ikke ballen. Stabæk slipper med skrekken.
    47'
    Nytt Haugesund-innlegg. Sayouba får fanget ballen - på andre forsøket.
    48'
    Grossman ser etter Njie, men Haraldseid kommer imellom.
    49'
    Stabæk kombinerer seg fram på høyre. Men så avskjærer Tubic.
    50'
    Klint trer gjennom til Abdi som skjærer inn fra venstre. Skuddet blokkeres til corner!
    51'
    Corneren slås på bakre stolpe. Der får Stabæk frispark.
    51'
    Kampbildet er det samme som på tampen av første omgang. Haugesund skaper det som er av farligheter. Stabæk får ikke til noe som helst.
    52'
    Abdi stopper Kassi. Stabæk har frispark på 25 meter.
    53'
    Melings frispark nikkes vekk av bautaen Tubic.
    54'
    Haugesund kontrer. Sayouba må rykke utenfor egen 16-meter for å stupheade ballen vekk!
    54'
    Njie utfordrer på venstre, men pasningen kommer ikke fram.
    55'
    Pasning i bakrom. Hajradinovic er ikke offside. Han finner Abdi på ti meter, men vingens avslutning går langt utenfor. Godt angrep.
    56'
    Nytt FKH-innlegg. Sayouba trøbler, men er heldig og får til slutt ballen i fast grep.
    57'
    Stabæk skal snart bytte. Ohi skal inn.
    57'
    Njie drar seg inn fra kanten, men finner ingen foran mål.
    58'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Ohi Omoijuanfo
    Ut: Giorgi Gorozia
    58'
    Stabæk har mye ballkontakt nå, men Haugesund ligger godt samlet.
    60'
    Stabæk leter etter åpninger, men de finnes ikke.
    61'
    Haugesund skal snart gjøre sitt første bytte. Erling Myklebust skal inn.
    62'
    Stabæk ruller opp på venstre, men Njies innlegg er bak mål - bokstavelig talt.
    62'
    Sayouba drar av en spiller. Utfordrer skjebnen. Agdestein snapper nesten ballen. Men keeperen har hellet med seg.
    63'
    Meling kommer gjennom. Er heldig med en touch. Får skutt fra spiss vinkel. Men Bråtveit er godt plassert!
    64'
    Kassi raider opp i midten. Skyter fra 20 meter, men i en forsvarer.
    64'
    Spillerbytte - Haugesund
    Inn: Erling Myklebust
    Ut: Liban Abdi
    65'
    Abdi har vært god i dag. Vært et uromoment for Stabæk-forsvaret.
    65'
    FKH på farten igjen. Agdestein vender spillet. Så går det fort inn i feltet, men sistepasningen klareres av Skjønsberg. Viktig!
    67'
    Stabæk-trener Ordinas står rastløs på sidelinjen. Liker neppe hva han ser.
    68'
    3344 solgte billetter på Nadderud.
    69'
    Dommer Steen gir tilsnakk til Stabæk-benken. Mye frustrasjon der.
    70'
    Skjønsberg bommer i feltet. Kiss står der, men får ikke avsluttet.
    70'
    Asante kommer på høyre. Skaffer en corner via Myrestam.
    71'
    Corneren tas kjapt. En kort variant som blir resultatløs.
    72'
    Stabæk forsøker å bygge opp bakfra. Presses til feil av hardtarbeidende gjester.
    73'
    Nå skjer det ikke mye utpå Nadderud-gresset. Stabæk triller og triller, men helst på tvers.
    74'
    Issah løfter inn. Over alt og alle.
    75'
    Vrient å se hvordan Stabæk skal kunne komme tilbake, tross bare 0-1.
    75'
    Agdestein prøver skuddlykken fra langt hold. Ufarlig.
    75'
    Hajradinovic prøver seg, han også. I en forsvarer.
    76'
    Stabæk får en overgangsmulighet. Men Haugesund jobber hjemover og skalker alle luker.
    77'
    Tubic vrir fint mot Haraldseid, men hans direktepasning avskjæres.
    78'
    Ordinas brøler ut direktiver, men det virker ikke som om Stabæk-spillerne har tro på dette i dag.
    79'
    Njie vinner ballen på venstre, men løpes opp av Kling.
    80'
    Ohi vinner en corner. Kan det bli noe her da?
    80'
    Meling finner Ohi som får nikke to ganger, men ufarlig for gjestene.
    81'
    Været er nitrist, og det samme kan sies om Stabæk-spillet.
    81'
    Kassi trer gjennom til Njie på kant, men hans pasning går til en motspiller.
    82'
    Grossman langt opp. Haugesund gir til innkast.
    83'
    Så får Stabæk frispark.
    83'
    Marcus Pedersens lillebror Sebastian skal inn for Stabæk.
    84'
    Inn: Sebastian Pedersen
    Ut: Kamal Issah
    84'
    Frisparket slås på bakre stolpe. Det er spillere i blått der, men ingen får avsluttet.
    85'
    Hajradinovic vinner ballen på midten. Prøver en frekkis. En Beckham fra midtstreken. Men er ikke i nærheten av presis nok.
    85'
    Stabæk løfter inn mot straffemerket. Pedersen er der, men får ikke kontroll på ballen.
    86'
    Haugesund ligger nesten utelukkende i forsvar nå. Og trives bra med det. Stabæk stoppes effektivt.