1-1
2-1
2-2

Hei og hjertelig velkommen til nest siste serierunde i Toppserien! Dagens oppgjør er mellom Stabæk på tredjeplass og serieleder Lillestrøm. LSK leder serien med 4 poeng, og vil med seier sikre seriegullet, noe Stabæk neppe vil gi bort gratis ettersom de kan sikre tredjeplass med seier i dag. Med andre ord; alt ligger til rette for en meget underholdende kamp på Nadderud i ettermiddag!
    0'
    Bortelaget med avspark.
    1'
    Det er Lillestrøm som har åpnet best, men de har ikke kommet til noen avslutninger. Berget blir spilt gjennom i 16-meteren, men innleggsforsøket er litt upresist, og Stabæk kan roe ned spillet.
    4'
    Bortelagets keeper, Karlsrud er uoppmerksom på et tilbakespill, og Enget jager etter. Hopper opp for å blokkere, men den går ikke retning mål, og dermed innkast Lillestrøm.
    6'
    Sandvei drar seg fint oppover fra sin venstre backposisjon og spiller en stikker til Haavi som felles rett utenfor hjørnet av 16 og finner et frispark til LSK i god posisjon.
    8'
    Frisparket blir slått svakt langs bakken, og Stabæk har ingen problemer med å sette i gang igjen.
    8'
    Stabæk fortsetter det gode presset og utnytter feil hos gjestene. Vinner innkast høyt opp på banen.
    10'
    Gult kort til Stabæk
    Trine Rønning
    Rønning tildeles det gule kortet etter at hun stopper Haavi som er i full fart framover for gjestene.
    10'
    Godt slått, men Rønning for hodet på den og avverger for Stabæk.
    13'
    Godt slått til Ludvigsen som får hodet på den, men den går rett i LSK-blokka.
    14'
    Nok en gang utnytter Stabæk feil hos gjestene! Denne gangen er det Jensen som plukker opp ballen på 30 meter, og ser at keeper står langt ute. Forsøker å slå den over keeper, men ballen ender til side for målet.
    19'
    Synne Jensen passerer Wold med en frekk finte og spiller videre til Bjånesøy på venstre kant. Bjånesøy forsøker et innlegg, men ender opp med kast nede ved cornerflagget.
    22'
    Sandvei slår tunnel på Grønli og legger inn til Sønstevold på bakerste som ikke får rent treff på ballen, og dermed kan Stabæk sette i gang.
    25'
    Mål for LSK Kvinner!
    Stabæk 0 - 1 LSK Kvinner
    Mål: Lene Mykjåland
    Lillestrøm tar ledelsen! Denne gangen er det bortelaget sin tur til å utnytte feil i forsvaret til Stabæk. Mykjåland bryter en pasning på drøye 30 meter og kan gå helt frem til 16 meter hvor hun har muligheter til å spille både høye og venstre, men det er ingen som tenker på at hun har fri vei til mål. Fyrer av et skudd fra 16 som går kontant ned i venstre hjørne og dermed 1-0 til gjestene.
    26'
    Mye frem og tilbake her nå. Stabæk virker stresset med ball i forsvaret, og LSK er nære på gode kontringsmuligheter ved flere anledninger, men klarer ikke utnytte de.
    33'
    Stabæk med en god mulighet i det Jonsdottir slår i gjennom til Bjånesøy i 16-meteren. Dessverre for hjemmelaget treffer hun ingen blå på innlegget.
    34'
    God mulighet for hjemmelaget når Jonsdottir nok en gang spiller Bjånesøy gjennom. Denne gangen har hun fri vei til mål, men løfter ikke blikket og prøver på en pasning til Enget, men treffer hverken Enget eller nærheten av mål.
    37'
    Og da kan i stedet Lillestrøm kontre! Haavi setter full fart langs sin venstreside og drar seg inn i 16-meteren, men blir stopper av Rønning.
    38'
    Hjelmseth plukker enkelt.
    40'
    Grønli legger inn til Bjånesøy, men headingen går ett på Karlsrud.
    42'
    Hjørnespark til Stabæk
    43'
    Mål for Stabæk!
    Stabæk 1 - 1 LSK Kvinner
    Mål: Victoria Ludvigsen
    Målgivende: Ida Elise Enget
    Der sitter utligningen for hjemmelaget! Ludvigsen står helt alene og har ingen problemer med å heade inn den presise corneren fra Enget.
    43'
    45'+2
    Det står 1-1 til pause, noe som gjenspeiler kampen ganske bra. Det er to gode lag ute på banen, som begge ønsker å spille fotball.
    45'
    Da er lagene i gang igjen.
    46'
    Spillerbytte - LSK Kvinner
    Inn: Isabell Herlovsen
    Ut: Marte Berget
    46'
    Det er bortelaget som har hatt mest ball, men de har ikke klart å skape noen sjanser.
    52'
    God mulighet for gjestene! Herlovsen og Mykjåland kombinerer fint på høyresiden. Ballen ender hos Spitse som fyrer av fra 15 meter, men ballen går en meter til side for mål.
    55'
    Stabæk kommer på en kontring ved Jensen som forsøker en smart stikker til Bjånesøy, men den er litt for lang, og Karlsrud kan plukke ballen enkelt.
    57'
    Stabæk vinner frispark fra 20 meter i det Ludvigsen felles.
    58'
    Stabæk 2 - 1 LSK Kvinner
    Mål: Trine Rønning
    Og frisparket går i mål! Trine Rønning går for skudd, og setter den i en fin bue i venstre hjørne. Nå er hjemmelaget i føringen, og LSK må virkelig frem nå ettersom serietoer Avaldsnes leder mot Sandviken.
    59'
    Går til ny corner.
    62'
    Stabæk avverger.
    62'
    Det er for øyeblikket Stabæk som vil mest på banen. Kjemper mer i duellene og løper mer enn LSK. Fortjent ledelse med tanke på innsatsen de har lagt ned så lang i omgangen.
    65'
    Stabæk 2 - 2 LSK Kvinner
    Mål: Isabell Herlovsen
    Og der er lagene like langt igjen! Haavi har enorme rom på høyresiden og løfter blikket mot bakerste stolpe. Der står innbytter Herlovsen som ikke har noen problemer med å bredside inn utligningen for gjestene.
    66'
    I tverrliggeren for LSK! Spitse står på drøye tjue meter og ser en skuddmulighet. For bra treff på ballen, og det er ikke mye om å gjøre før den går i mål.
    74'
    Hjelmseth plukker.
    75'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Marie Dølvik Markussen
    Ut: Synne Jensen
    75'
    Nære på for gjestene! Wold slår et innlegg som går via et Stabækbein, og dermed stø kurs mot mål. Heldigvis for vertene er Hjelmseth våken og hindrer mål med en god regning.
    81'
    Nok en gang er det Spitse som fyrer av. Denne gangen fra 20 meter, men Hjelmseth er med på notene og slår til corner.
    87'
    Nok en gang plukker Hjelmseth.
    87'
    Ny god mulighet for gjestene! Wold slår et presist innlegg på Herlovsen som header like til side for mål. En halvmeter mer til venstre og gjestene hadde vært i føringen.
    88'
    Lillestrøm har tatt over kampen de siste 15 minuttene. Stabæk har ikke vært i nærheten av målet til Karlsrud på en god stund.
    89'
    Stabæk klarerer.
    89'
    Det legges til minimum ett minutt.
    90'+1
    90'+2
    Det ender 2-2 og dermed et ingen av medaljene delt ut i det vi går inn i den siste runden ettersom både Kolbotn og Avaldsnes vinner sine kamper.