Luca Cibelli signaliserer et frispark til Lausanne Ouchy på egen banehalvdel.
    Frispark for Lausanne Ouchy på egen banehalvdel.
    FC Lugano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark til FC Lugano på halvdelen til Lausanne Ouchy.
    12'
    Renato Steffen (FC Lugano) slår en corner fra høyre side på Olympique de la Pontaise.
    13'
    FC Lugano fosser fremover, men Luca Cibelli blåser for offside på Olympique de la Pontaise.
    14'
    Ignacio Aliseda
    Målsjanse på Olympique de la Pontaise! Ignacio Aliseda fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    14'
    Stade Lausanne Ouchy, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Det blir farlig! Frispark for FC Lugano er nær straffområde.
    18'
    Skudd på mål, FC Lugano
    19'
    19'
    I Lausanne har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Frispark Lausanne Ouchy.
    21'
    Gult kort til FC Lugano
    Albian Hajdari
    Dommeren gir Albian Hajdari (FC Lugano) et gult kort.
    21'
    Zan Celar
    Sjanse til FC Lugano! Zan Celar er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    27'
    28'
    FC Lugano må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Lausanne Ouchy.
    29'
    30'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til FC Lugano.
    31'
    Lausanne Ouchy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    34'
    Frispark for FC Lugano på egen banehalvdel.
    34'
    Hjørnespark til Stade Lausanne Ouchy
    38'
    Skudd på mål, Stade Lausanne Ouchy
    38'
    FC Lugano, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    FC Lugano fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    40'
    42'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    44'
    Rødt kort!
    Spilleren på Stade Lausanne Ouchy får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    44'
    Rødt kort til Stade Lausanne Ouchy
    Ibrahim Diakite
    Lausanne Ouchy må klare seg uten Ibrahim Diakite etter at han får et direkte rødt kort!
    44'
    Uran Bislimi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'
    45'+1
    Zan Celar
    Zan Celar (FC Lugano) kommer til avslutning på Olympique de la Pontaise - i stolpen! Oi, oi, oi.
    45'+2
    Uran Bislimi er tilbake på banen igjen.
    45'+2
    48'
    49'
    49'
    49'
    FC Lugano angriper, men blir avblåst for offside.
    49'
    51'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til Lausanne Ouchy.
    52'
    Anto Grgic
    Anto Grgic (FC Lugano) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    52'
    Skade: Stade Lausanne Ouchy
    52'
    Spillerbytte - FC Lugano
    Inn: Jhon Espinoza
    Ut: Albian Hajdari
    FC Lugano bytter ut Albian Hajdari med Jhon Espinoza.
    53'
    Inn: Jonathan Sabbatini
    Ut: Uran Bislimi
    Bytte for FC Lugano. Jonathan Sabbatini kommer inn for Uran Bislimi på Olympique de la Pontaise.
    53'
    Spillerbytte - Stade Lausanne Ouchy
    Inn: Abdallah Ali Mohamed
    Ut: Liridon Mulaj
    Ricardo Dionisio gjør dagens første bytte i Lausanne, når han tar ut Liridon Mulaj og setter inn Abdallah Ali Mohamed.
    53'
    En av FC Luganos spillere går i offside.
    54'
    Skade: FC Lugano
    55'
    57'
    57'
    57'
    Tilbake fra skade: FC Lugano
    57'
    Inn: Hicham Mahou
    Ut: Yanis Cimignani
    FC Lugano bytter ut Yanis Cimignani med Hicham Mahou. Dette er det tredje byttet som Mattia Croci-Torti gjør i dagens kamp.
    59'
    Inn: Ousmane Doumbia
    Ut: Kreshnik Hajrizi
    Mattia Croci-Torti (FC Lugano) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ousmane Doumbia erstatter Kreshnik Hajrizi.
    59'
    Luca Cibelli tildeler FC Lugano en corner. Renato Steffen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    Hicham Mahou
    FC Lugano angriper, men avslutningen til Hicham Mahou går utenfor.
    61'
    Frispark FC Lugano.
    62'
    Alban Ajdini
    Målsjanse! Alban Ajdini (Lausanne Ouchy) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    En av FC Luganos spillere blir avblåst for offside på Olympique de la Pontaise.
    65'
    66'
    Gult kort til Stade Lausanne Ouchy
    Abdallah Ali Mohamed
    Abdallah Ali Mohamed (Lausanne Ouchy) får et gult kort av dommer Luca Cibelli.
    67'
    Offside! Zan Celar (FC Lugano) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    75'
    Kan FC Lugano utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    75'
    Inn: Vitalie Damascan
    Ut: Alban Ajdini
    Alban Ajdini (Lausanne Ouchy) erstattes av Vitalie Damascan.
    75'
    Mål for FC Lugano!
    Stade Lausanne Ouchy 0 - 1 FC Lugano
    Mål: Ousmane Doumbia
    Målgivende: Lars Lukas Mai
    Mål! Ousmane Doumbia gir FC Lugano en 0-1 ledelse. Flott spill fra Lars Lukas Mai før målet.
    76'
    Stade Lausanne Ouchy 0 - 2 FC Lugano
    Mål: Zan Celar
    Målgivende: Renato Steffen
    Mål! Zan Celar øker FC Luganos ledelse til 0-2 på Olympique de la Pontaise. Renato Steffen var nest sist på ballen.
    79'
    Inn: Valon Hamdiu
    Ut: Romain Bayard
    Lausanne Ouchy gjør sitt tredje bytte. Romain Bayard erstattes av Valon Hamdiu.
    80'
    Inn: Ismael Gharbi
    Ut: Mergim Qarri
    Ricardo Dionisio gjør dagens fjerde bytte i Lausanne, når han tar ut Mergim Qarri og setter inn Ismael Gharbi.
    80'
    Inn: Kacper Przybylko
    Ut: Zan Celar
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lugano. Inn kommer Kacper Przybylko, mens Zan Celar tar plass på benken.
    81'
    Hjørnespark til FC Lugano
    82'
    Renato Steffen
    Renato Steffen (FC Lugano) avanserer forover på Olympique de la Pontaise. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    82'
    82'
    82'
    85'
    85'
    85'
    Stade Lausanne Ouchy 0 - 3 FC Lugano
    Mål: Kacper Przybylko
    Målgivende: Hicham Mahou
    I Lausanne øker FC Lugano ledelsen til 0-3 takket være et mål av Kacper Przybylko. Det er en fin assist fra Hicham Mahou.
    86'
    Straffe til Stade Lausanne Ouchy
    89'
    Stade Lausanne Ouchy scorer på straffe!
    Stade Lausanne Ouchy 1 - 3 FC Lugano
    Mål: Vitalie Damascan
    Mål! Lausanne Ouchy reduserer til 1-3 etter et straffespark av Vitalie Damascan.