Mbemba (sm)33'
1-0
44
111
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark Stade Reims.
    4'
    Målet til Stade Reims sjekkes av VAR
    6'
    Målet til Stade Reims blir annullert
    6'
    Stade Reims fosser fremover, men Hakim Ben el Salem Hadj blåser for offside på Stade Auguste Delaune.
    7'
    I Reims slår Jonathan Clauss en corner fra høyre.
    10'
    Hakim Ben el Salem Hadj tildeler Stade Reims en corner. Teddy Teuma sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Teddy Teuma (Stade Reims) slår en corner fra høyre side på Stade Auguste Delaune.
    14'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Junya Ito
    Stade Reims angriper i Reims. Junya Ito avslutter på mål, men greier ikke å score.
    16'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    18'
    Gult kort til Stade Reims
    Oumar Diakite
    Oumar Diakite (Stade Reims) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Auguste Delaune.
    18'
    Stade Reims må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympique Marseille.
    19'
    Leonardo Balerdi
    Leonardo Balerdi (Olympique Marseille) kommer til en målsjanse på Stade Auguste Delaune, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Frispark for Stade Reims på egen banehalvdel.
    22'
    I Reims har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Ismaila Sarr
    Sjanse i Reims! Ismaila Sarr (Olympique Marseille) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    25'
    Stade Reims, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Jonathan Clauss (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra venstre på Stade Auguste Delaune.
    25'
    Jonathan Clauss (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Stade Auguste Delaune.
    27'
    I Reims slår Junya Ito en corner fra høyre.
    28'
    Junya Ito
    Stade Reims avanserer forover i Reims. Junya Ito avslutter, men treffer ikke mål.
    28'
    31'
    Benjamin Stambouli
    Dommeren gir Benjamin Stambouli (Stade Reims) et gult kort.
    31'
    Frispark til Stade Reims på halvdelen til Olympique Marseille.
    32'
    Olympique Marseille scorer selvmål!
    Stade Reims 1 - 0 Olympique Marseille
    Mål: Chancel Mbemba
    Chancel Mbemba har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 1-0.
    33'
    37'
    Keito Nakamura
    Keito Nakamura (Stade Reims) kommer seg fri på Stade Auguste Delaune, men avslutningen går utenfor.
    38'
    Stade Reims angriper, men Hakim Ben el Salem Hadj blåser for offside.
    42'
    Hakim Ben el Salem Hadj tildeler Olympique Marseille en corner. Jonathan Clauss sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Chancel Mbemba
    Chancel Mbemba (Olympique Marseille) visar framfötterna men nickar utanför.
    44'
    Jonathan Clauss (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Stade Auguste Delaune.
    45'
    Leonardo Balerdi (Olympique Marseille) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'
    Frispark Olympique Marseille.
    45'+1
    Spillerbytte - Stade Reims
    Inn: Reda Khadra
    Ut: Oumar Diakite
    Stade Reims gjør sitt første bytte. Oumar Diakite erstattes av Reda Khadra.
    46'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Luis Henrique Tomaz de Lima
    Ut: Bamo Meite
    Bamo Meite (Olympique Marseille) erstattes av Luis Henrique Tomaz de Lima.
    46'
    I Reims slår Jonathan Clauss en corner fra venstre.
    46'
    Pape Alassane Gueye
    Pape Alassane Gueye (Olympique Marseille) avanserer forover på Stade Auguste Delaune. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    46'
    46'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    47'
    Keito Nakamura (Stade Reims) kommer til en målsjanse på Stade Auguste Delaune, men klarer ikke å score.
    47'
    Reda Khadra
    Stade Reims angriper. Reda Khadra får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    48'
    48'
    Inn: Amadou Kone
    Ut: Benjamin Stambouli
    Samba Diawara gjør dagens andre bytte i Reims, når han tar ut Benjamin Stambouli og setter inn Amadou Kone.
    51'
    Leonardo Balerdi (Olympique Marseille) kommer seg fri på Stade Auguste Delaune, men avslutningen går utenfor.
    52'
    53'
    55'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Geoffrey Kondogbia
    Geoffrey Kondogbia (Olympique Marseille) pådrar seg et gult kort.
    55'
    Luis Henrique Tomaz de Lima
    Sjanse! Olympique Marseille avanserer forover, men Luis Henrique Tomaz de Lima avslutter utenfor.
    57'
    Inn: Maxime Busi
    Ut: Abdoul Kone
    Stade Reims bytter ut Abdoul Kone med Maxime Busi. Dette er det tredje byttet som Samba Diawara gjør i dagens kamp.
    58'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Stade Reims på egen banehalvdel.
    60'
    61'
    62'
    Inn: Faris Pemi Moumbagna
    Ut: Pape Alassane Gueye
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Marseille. Inn kommer Faris Pemi Moumbagna, mens Pape Alassane Gueye tar plass på benken.
    62'
    Teddy Teuma
    Teddy Teuma (Stade Reims) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    65'
    65'
    66'
    Reda Khadra
    Stade Reims angriper i Reims. Reda Khadra fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    68'
    69'
    Jordan Veretout
    Jordan Veretout (Olympique Marseille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Luis Henrique Tomaz de Lima (Olympique Marseille) avanserer forover på Stade Auguste Delaune. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    70'
    70'
    Stade Reims tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    70'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Reims fordi Yehvann Diouf får behandling for en skade på banen.
    71'
    Stade Reims slipper å klare seg uten Yehvann Diouf som kommer tilbake på banen igjen.
    72'
    Jonathan Clauss
    Olympique Marseille avanserer forover i Reims. Jonathan Clauss avslutter, men treffer ikke mål.