1-1
1-2
1-3
1-4
    Sven Kums (KAA Gent) løfter inn en corner fra venstre på Stade Maurice Dufrasne.
    2'
    Sven Kums (KAA Gent) slår en corner fra høyre side på Stade Maurice Dufrasne.
    2'
    Kevin Van Damme tildeler KAA Gent en corner. Sven Kums sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    I Liege slår Sven Kums en corner fra venstre.
    3'
    Hayao Kawabe (Standard Liege) løfter inn en corner fra høyre på Stade Maurice Dufrasne.
    7'
    I Liege slår Hayao Kawabe en corner fra venstre.
    8'
    Mål for Gent!
    Standard Liege 0 - 1 Gent
    Mål: Matias Fernandez
    Målgivende: Omri Gandelman
    Mål! KAA Gent tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Matias Fernandez på Stade Maurice Dufrasne. Omri Gandelman var nest sist på ballen.
    10'
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til KAA Gent på egen banehalvdel.
    12'
    Gult kort til Standard Liege
    Kelvin Yeboah
    Kelvin Yeboah (Standard Liege) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Maurice Dufrasne.
    17'
    Mål for Standard Liege!
    Standard Liege 1 - 1 Gent
    Mål: Kelvin Yeboah
    Målgivende: Matthieu Luka Epolo
    Kelvin Yeboah scorer og utligningen er et faktum på Stade Maurice Dufrasne. 1-1. Matthieu Luka Epolo sto for den målgivende pasningen.
    17'
    Nurio Fortuna
    Nurio Fortuna (KAA Gent) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    19'
    Omri Gandelman
    Omri Gandelman (KAA Gent) kommer seg fri på Stade Maurice Dufrasne, men avslutningen går utenfor.
    21'
    Matias Fernandez
    KAA Gent angriper i Liege. Matias Fernandez fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    KAA Gent tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark for KAA Gent på egen banehalvdel.
    26'
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til Standard Liege på egen banehalvdel.
    27'
    Kevin Van Damme tildeler KAA Gent en corner. Andrew Hjulsager sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Frispark for Standard Liege på egen banehalvdel.
    31'
    Hayao Kawabe (Standard Liege) slår en corner fra venstre side på Stade Maurice Dufrasne.
    33'
    Hayao Kawabe (Standard Liege) slår en corner fra høyre side på Stade Maurice Dufrasne.
    34'
    KAA Gent angriper, men blir avblåst for offside.
    37'
    Kelvin Yeboah ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    39'
    Kelvin Yeboah ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Liege.
    40'
    Sjanse i Liege! Kelvin Yeboah (Standard Liege) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    41'
    Gent, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    41'
    Frispark til Standard Liege på halvdelen til KAA Gent.
    44'
    En av Standard Lieges spillere går i offside.
    44'
    Matthieu Luka Epolo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'
    45'+1
    KAA Gent angriper på Stade Maurice Dufrasne. Omri Gandelman header utenfor.
    45'+1
    Standard Liege slipper å klare seg uten Matthieu Luka Epolo som kommer tilbake på banen i Liege.
    45'+1
    VAR sjekker om det er straffe til Standard Liege
    45'+3
    Ingen straffe til Standard Liege
    45'+3
    48'
    Kevin Van Damme tildeler KAA Gent en corner. Sven Kums sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    54'
    56'
    Kelvin Yeboah (Standard Liege) kommer til en målsjanse på Stade Maurice Dufrasne, men klarer ikke å score.
    56'
    KAA Gent angriper i Liege. Omri Gandelman fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Wilfried Kanga
    Målsjanse! Wilfried Kanga (Standard Liege) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Spillerbytte - Standard Liege
    Inn: Moussa Djenepo
    Ut: William Balikwisha
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Standard Liege. Inn kommer Moussa Djenepo, mens William Balikwisha tar plass på benken.
    63'
    Andrew Hjulsager (KAA Gent) løfter inn en corner fra høyre på Stade Maurice Dufrasne.
    66'
    Ismael Kandouss
    Ismael Kandouss (KAA Gent) prøver å heade ballen i mål på Stade Maurice Dufrasne, men mislykkes.
    66'
    Standard Liege, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    Standard Liege 1 - 2 Gent
    Matias Fernandez setter ballen i nettet og KAA Gent leder nå 1-2.
    66'
    Målet til Gent sjekkes av VAR
    67'
    Målet til Gent blir stående
    69'
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Brian Emo Agbor
    Ut: Sven Kums
    KAA Gent gjør sitt første bytte. Sven Kums erstattes av Brian Emo Agbor.
    69'
    Inn: Stefan Mitrovic
    Ut: Jorthy Mokio
    KAA Gent bytter ut Jorthy Mokio med Stefan Mitrovic.
    69'
    Inn: Archibald Norman Brown
    Ut: Nurio Fortuna
    Nurio Fortuna (KAA Gent) erstattes av Archibald Norman Brown.
    69'
    Inn: Laurent Depoitre
    Ut: Momodou Lamin Sonko
    Bytte for KAA Gent. Laurent Depoitre kommer inn for Momodou Lamin Sonko på Stade Maurice Dufrasne.
    69'
    Inn: Oscar Olivier
    Ut: Seydou Fini
    Standard Liege gjør sitt andre bytte. Seydou Fini erstattes av Oscar Olivier.
    69'
    Frispark i en god posisjon for KAA Gent!
    69'
    Matias Fernandez (KAA Gent) kommer til en målsjanse på Stade Maurice Dufrasne, men klarer ikke å score.
    70'
    Kevin Van Damme tildeler KAA Gent en corner. Andrew Hjulsager sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    Andrew Hjulsager (KAA Gent) slår en corner fra høyre side på Stade Maurice Dufrasne.
    72'
    I Liege header Ismael Kandouss (KAA Gent) mot mål, men ballen går utenfor.
    72'
    Isaac Price
    Isaac Price (Standard Liege) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til KAA Gent.
    75'
    I Liege slår Andrew Hjulsager en corner fra venstre.
    77'
    Standard Liege tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    Ismael Kandouss (KAA Gent) kommer seg fri på Stade Maurice Dufrasne, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Standard Liege 1 - 3 Gent
    Mål: Laurent Depoitre
    Målgivende: Andrew Hjulsager
    Mål! Laurent Depoitre gir KAA Gent en komfortabel 1-3 ledelse. Flott spill fra Andrew Hjulsager før målet.
    80'
    Inn: Hakim Sahabo
    Ut: Cihan Canak
    Standard Liege bytter ut Cihan Canak med Hakim Sahabo.
    81'
    Inn: Soufiane Benjdida
    Ut: Kelvin Yeboah
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Standard Liege. Inn kommer Soufiane Benjdida, mens Kelvin Yeboah tar plass på benken.
    81'
    Inn: Hugo Gambor
    Ut: Andrew Hjulsager
    Hein van Haezebrouck gjør dagens femte bytte i Liege, når han tar ut Andrew Hjulsager og setter inn Hugo Gambor.
    82'
    I Liege har et frispark blitt tildelt bortelag.
    83'
    Kan KAA Gent utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    Soufiane Benjdida
    Standard Liege angriper, men avslutningen til Soufiane Benjdida går utenfor.
    86'
    87'
    Standard Liege 1 - 4 Gent
    Målgivende: Matias Fernandez
    Laurent Depoitre øker KAA Gents ledelse til 1-4! Det er en fin assist fra Matias Fernandez.