Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av jubileumsoppgjøret mellom Start og Lillestrøm. Det er 110 år siden Kristiansand-laget ble stiftet. Blant høydepunktene til gultrøyene finner vi seriemesterskap i 1978 og 1980, samt sølv i Tippeligaen for ti år siden.
    Bård Borgersen får sin hjemmedebut som Start-trener i nettopp jubileet til Start. I hans aller første kamp i sjefsstolen tapte gultrøyene 1-3 borte mot Sarpsborg 08. Det var Starts åttende strake tap. Sørlendingenes særdeles dårlige form har ført de ned på nedrykksplass i Tippeligaen, med ett poeng opp til trygg plass.
    I Starts førsteellever finner vi to 17-åringer. Både Kristoffer Ajer og Mathias Rasmussen er blant Bård Borgersens utvalgte.
    Lagene står klare på banen.
    Lillestrøm, kledd i rødt i dag, tar avspark.
    1'
    Start får frispark ute på venstrekanten på Lillestrøms halvdel. Kristjansson lemper det rett til en forsvarer.
    4'
    Etter noen internettproblemer er vi nå tilbake.
    9'
    Breimyr legger hardt inn mot midten av feltet. Hoff får plutselig sjansen, men kantspilleren sklir i avslutningsøyeblikket.
    10'
    Hoff med et innleggsforsøk fra høyre. Via en spiller og ut til corner.
    10'
    Ender med et flipperspill mellom spillere på bakre stolpe, før Origi får fanget kula.
    10'
    Opdal sleiver et utspill mellom to lagkamerater og til en motspiller.
    12'
    Hammer med smårot i forsvar også. Bruker for lang tid med en klarering, noe som gjør at Knudtzon får kommet seg helt i kroppen på ham og blokkert ballen når det først kommer.
    13'
    Hoff får frispark ved midten av banen etter en dytt i ryggen fra Timisela.
    14'
    Hammer prøver å finne Vikstøl ute på venstrekanten, men pasningen har for dårlig retning og det ender med et Lillestrøm-kast.
    16'
    Friday utfordrer utenfor Starts 16-meter, og får gå helt ned til dødlinja og til og med avslutte uten å bli hindret, men skuddet går til side for mål.
    17'
    Stokkelien med en fin stuss ut til Børufsen på venstrekanten, men sistnevntes innlegg står ikke i stil med forarbeidet, og Lillestrøm tar over.
    18'
    Innocent hamrer ballen over mål fra distanse.
    19'
    Ajer dytter ballen frem til Breimyr, som mislykkes med pasningen tilbake. Førstnevnte vinner den imidlertid tilbake igjen, og får applaus fra hjemmepublikumet.
    22'
    Skjer ikke veldig mye i kampen for øyeblikket. Start prøver mest, men kommer ikke gjennom gjestenes forsvar.
    24'
    Kristjansson setter fart nedover høyresiden. Spiller ballen videre til Hoff, som prøver et innlegg, men det slås over alt og alle foran mål.
    25'
    Start med et godt kontringsforsøk, men den avgjørende pasningen frem mot Stokkelien blir for upresis.
    27'
    Nytt godt Start-forsøk. Rasmussen trer gjennom til Børufsen på venstrekanten. Sistnevnte prøver et innlegg, som Stokkelien er nære ved å få en fot på, men det ender opp hos Origi.
    29'
    Timisela lemper ballen oppover mot Friday på løp nedover høyrekanten, men Lillestrøm-vingen når akkurat ikke frem i tide.
    30'
    Nære på for Lillestrøm! Et frispark lempes inn mot Starts 16-meter. Ved bakre stolpe dukker plutselig Knudtzon opp, men spissens touch går til side for mål.
    33'
    Kjempesjanse for Lillestrøm, men for en redning av Opdal da! Ofkir svinger inn fra venstresiden. Midt i feltet får Friday heade upresset, men Starts veterankeeper varter opp med en refleksredning av de sjeldne!
    34'
    Et Start-frispark sendes rett på Origi.
    36'
    Friday tar seg vei ned til dødlinja på venstresiden før han slår inn mot mål. Midt i feltet blir det noe klabb og babb, før Start får klarert.
    39'
    Christensen kaster langt, men Lillestrøm klarerer ut til nytt kast.
    40'
    Kristjansson lemper ballen oppover fra midten av banen, men Rasmussen rekker ikke frem i tide før Origi er på den.
    44'
    Breimyr viser styrke når han vinner ballen fra Ofkir nede på egen høyreside. Spiller så ballen bak til Christensen, som dundrer klareringen opp på tribunen - til forvirring hos lagkameratene.
    45'+2
    45'+4
    Det er pause på Sør Arena. Lagene går til garderobene på stillingen 0-0. En nokså sjanseløs omgang er det lagene kan se tilbake på. Unntaket er Lillestrøms enorme sjanse, hvor vi fikk se Opdals elleville refleksredning. Men totalt sett er det ikke til å stikke under stol at begge lag har mye å forbedre før den andre omgangen.
    45'
    Start sparker i gang den andre omgangen.
    46'
    Origi bokser ut ved bakre stolpe.
    46'
    Heades ut til nok en corner.
    47'
    Lempes inn mot bakre stolpe, hvor Stokkelien prøver å heade den tilbake inn mot mål, men her får Lillestrøm klarert.
    48'
    Breimyr blir for voldsom i duell med Innocent midt på egen halvdel. Frispark til Lillestrøm.
    50'
    Innocent slår inn fra høyre. Kommer en heading fra Knudtzon som har ufarlig retning inn mot Opdal, men foran ham velger Christensen en svak klarering. Vertene får kontroll likevel, men det kunne endt dårlig.
    51'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Simen Kind Mikalsen
    Ut: Frode Kippe
    Kippe må avslutte sin 350. kamp tidlig. Veteranen har fått en strekk. Inn kommer Kind Mikaelsen.
    55'
    Lillestrøm får frispark ved midten av banen etter en duell mellom Christensen og Friday.
    57'
    Ofkir utfordrer på venstrekanten. Får slengt inn et innlegg, men det går rett til Opdal.
    57'
    Hoff sleiver en pasning hardt forbi Rasmussen og inn til Origi istedet.
    59'
    Lillestrøm prøver seg nedover venstresiden, men roter ballen ut til innkast.
    60'
    Gjestene er på farten igjen. Denne gangen kommer det et innlegg fra Ofkir, men Opdal får fanget det foran Knudtzon.
    61'
    Rasmussen med et fint initiativ når han setter fart nedover venstresiden, men unggutten mister til slutt ballen.
    62'
    Opdal bokser ballen ut.
    63'
    Start er på farten. Først blir et skudd fra Rasmussen blokkert, før den etterhvert havner ute hos Børufsen på høyresiden. Kantspilleren legger inn til Breimyr, som prøver seg fra kanten av 16-meteren, men skuddet sendes over mål.
    67'
    Spillerbytte - Start
    Inn: Austine Ikenna
    Ut: Mads Stokkelien
    Ikenna får sin Start-debut, og får applaus fra spente hjemmesupportere.
    67'
    Rasmussen prøver å tre gjennom til Hoff på høyrekanten, men pasningen stoppes av en forsvarer.
    69'
    Ikenna med et voldsomt ambisiøst skudd fra utenfor 16-meteren på venstrekanten. Går, naturlig nok, et stykke til side for mål.
    70'
    Ofkir setter fart fra midten av banen. Prøver et skudd når han nærmer seg Starts 16-meter, men det spretter ufarlig til side for mål.
    72'
    Innocent spiller ballen fremover til Friday, men sistnevnte vinkes av for offside.
    72'
    Kind Mikaelsen feller Ikenna utenfor egen 16-meter. Frispark til Start i lovende posisjon.
    74'
    Rasmussen sender frisparket et stykke over mål.
    74'
    Martin tar et Lillestrøm-frispark kjapt og sender det inn til Knudtzon, men Hammer henger med og får klarert til corner før spissen får avsluttet.
    76'
    Klareres.
    80'
    Gult kort til Lillestrøm
    Går voldsomt inn i kroppen på Breimyr.
    80'
    Begge lag har sine forsøk fremover, men manglende presisjon fortsetter å være et problem i denne kampen.
    83'
    Salvesen mottar ballen utenfor Lillestrøms 16-meter, men går seg fast i gjestenes forsvar.
    85'
    Lillestrøm kombinerer fremover, men Start-forsvaret får nok en gang klarert.
    86'
    Ikenna krangler med seg ballen innover mot mål, men mister den til slutt til Anundsen som header ut til innkast.
    87'
    Kjempesjanse for Lillestrøm! Knudtzon setter fart fremover. Dytter den til slutt ut til Timisela, som slår inn mot mål. Der header Vilhjalmsson til, men innbytterens forsøk går rett i stolpen.
    88'
    Nå er det Start som får en kjempemulighet! Ballen havner hos Salvesen inne foran mål, som prøver et skudd inn mot nærmeste stolpe, men Origi får kastet seg ned og reddet det.
    89'
    Årets avslutning av Ikenna? Får sjansen midt foran mål, men sender skuddet ut til cornerflagget.
    90'+1
    Ikenna jager en ball nedover venstresiden. Går i bakken og vil ha frispark, men får det ikke.
    90'+3
    Hjemmepublikumet har kåret Mathias Rasmussen til dagens Start-spiller.
    90'+4
    90'+4
    Kampen er over. Det ender 0-0 mellom Start og Lillestrøm. Med unntak av et par-tre store sjanser var ikke denne oppvisningen mye å skryte av for noen av lagene. Kanskje et fortjent resultat alt i alt, men dette er ikke prestasjonene Start kan skilte med om de skal overleve i Tippeligaen.