4-1
4-2
Kamara90'+2

Velkommen til livedekningen av Start mot Strømsgodset fra Sør Arena.
    Vertene fra Kristiansand skal iallefall ikke anklages for å spille defensiv fotball. I de to siste oppgjørene har laget blitt slått 3-2 etter å ha ledet kampen.
    Det tradisjonelle hjemmelaget Strømsgodset har også fått sving på sin borteform i høst. På sine fem bortekamper etter sommeren har Deilas mannskap 3-1-1.
    På tabellen skiller det fire poeng mellom lagene. Start har sanket 32 poeng, mens Strømsgodset med sine 36 poeng kun har fire poeng opp til bronseplass.
    Mohammed Abu får sin debut fra start for gjestene i dag. 18-åringen, som er på utlån fra Manchester City, starter kampen som defensiv midtbane sammen med Andrè Hanssen.
    Både Start og Strømsgodset tapte sine forrige seriekamper mot henholdsvis Lillestrøm og Molde.
    Tørum sier før kampen at de skal fokusere på å bryte ned Strømsgodsets kontringsspill, og med det holde nullen for første gang på lenge. I intervjuet går han så langt som å si at det skal bli enveiskjøring.
    Start tar avspark i solskinnet på Sør Arena.
    1'
    Strømstad slår en vakker tversoverpasning mot Hoff, men sistnevnte misser i mottaket og gjestene kan ta over.
    2'
    Start har ballen mest innledningsvis.
    3'
    Mål for Strømsgodset!
    Start 0 - 1 Strømsgodset
    Mål: Ola Kamara
    En lang ball blir spilt i bakrom mot Kamara. Owello forsøker å klarere med hodet, men stusser ballen i stedet perfekt til Kamara som uten problemer nikker ballen forbi Høie i Start-buret.
    4'
    Hvilken kalddusj for vertene som hadde store planer om å holde nullen denne kampen. Slik gikk det imidlertid ikke.
    7'
    Mål for Start!
    Start 1 - 1 Strømsgodset
    Start utlikner umiddelbart. Owello finner Hoff på høyresiden. Sistnevnte kikker opp, slår inn mellom målvakt og forsvar. Ved bakerste stolpe dukker Årst opp som enkelt stanger ballen i nota fra kloss hold.
    9'
    Start får tildelt et hjørnespark
    God mulighet for vertene! Vikstøl møter Strømstads hjørnespark ved første stolpe. Headingen er god, men Larsen er raskt nede og redder ungguttens hodestøt.
    12'
    Goodson header ballen tilbake i feltet fra bakre stolpe. Pepa avslutter imidlertid høyt over fra god posisjon.
    13'
    Nordkvelle jakter en ball i bakrom. Høie kommer ut, og de to kolliderer. Høie blir liggende nede og trenger medisinsk tilsyn.
    15'
    Høie kommer seg på beina igjen.
    15'
    Nordkvelle spiller i bakrom mot Keita. Goodson følger Strømsgodset-spilleren og skjermer ballen ut til 5-meter.
    17'
    Abu slår gjennom mot Johansson. Pepa viser at han besitter stor hurtighet og løper opp Godset-spissen.
    18'
    Flott Godset spill! Vilsvik slår presist opp til Kamara. Sistnevnte spiller flatt inn til Hanssen som forlenger pasningen inn foran mål. Nordkvelle og Keita er nær ved å komme på innlegget, men Goodson får klarert til hjørnespark for snuten på de to Godset-spillerne.
    20'
    Strømsgodset får tildelt et hjørnespark
    Lars-Christopher Vilsvik
    Klareres av Høie.
    20'
    Hoff slår inn fra høyre. Vilsvik klarerer for gjestene.
    21'
    God mulighet for Start! Freeman kaster langt mot Kleiven. Unggutten spiller videre inn mot Årst som header mot nærmeste hjørne. Larsen er med på notene og slår ballen ut til hjørnespark.
    22'
    Goodson stiger til værs, men header en knapp meter over fra 9 meter.
    22'
    Abu skyter rett på Høie fra drøye 20 meter.
    23'
    Klareres ved første stolpe av Kamara.
    23'
    Start har vært det førende den første knappe halvtimen. Men som Tørum nevnte i forkant av kampen er Godset skumle på kontringer - så også i dag.
    25'
    Abu hamrer til fra 25 meter. Strømstad kaster seg ned og får blokkert.
    26'
    Årst taper duellen med Aas på bakerste stolpe.
    27'
    Høie bokser ballen ut av egen 16-meter.
    29'
    Gult kort til Strømsgodset
    Muhamed Keita
    Keita banker ballen opp på tribunen etter at dommeren har blåst. Tåpelig gult kort.
    30'
    Kleiven kommer seg til innlegg på høyresiden, men det blir for nær målvakt og Larsen holder enkelt.
    33'
    Vikstøl legger inn mot Årst. Spissen tar ned ballen før han avslutter via bakken. Larsen har imidlertid god kontroll på målscorerens avlslutning.
    35'
    Freeman slår et elendig frispark inn mot mål. Ballen triller ut til 5-meter for Larsen.
    36'
    Kjempesjanse for Start! Hoff og Freeman kombinerer nydelig på høyresiden. Sistnevnte slår flatt ut mot Kleiven som bredsider ballen himmelhøyt over fra 8 meter. Svak avslutning av Kleiven.
    38'
    Nok en god mulighet for vertene! Freeman finner denne gangen Strømstad med en god pasning. Strømstad forsøker å prikkskyte ballen i lengste hjørne fra 16 meter, men ryggsekken blir for tung og ballen forsvinner høyt over.
    40'
    Vikstøl har fått et lite kutt over øye, og må ut på sidelinjen for å stoppe blødningen.
    43'
    Abu forsøker seg fra distanse for tredje gang så langt i oppgjøret. Også denne gangen går avslutningen rett på Høie.
    43'
    Brukbar mulighet for gjestene. Vilsvik slår et frispark inn mot bakerste stolpe. Der kommer Aas stormende, men blir allikevel noen små tideler for sen.
    45'+1
    45'+2
    Der er det pause på Sør Arena. Godset sjokkerte vertene med en tidlig scoring ved Kamara. Det tok imidlertid ikke lang tid før Start svarte gjennom en scoring av Årst. Start har vært det førende laget og har skapt flere gode muligheter, mens Godset på sin side kjører hardt på sine overganger. En spennende kamp som helt sikkert har flere mål i seg.
    45'
    Godset tar avspark.
    46'
    Vikstøl slår flatt inn fra venstre. Aas klarerer for gjestene.
    46'
    Ingen av lagene har skapt noe innledningsvis i den andre omgangen.
    49'
    Nordkvelle forsøker å heade på mål, men får ikke nok kraft bak headingen. Vikstøl klarerer for vertene.
    50'
    Johansson vender opp ved hjørnet av 16-meteren og brenner til fra skrått hold. Høie har små problemer med å reddet avslutningen.
    52'
    Start 2 - 1 Strømsgodset
    Vertene tar ledelsen! Strømstad slår et presist hjørnespark fra venstre. Foran mål vinner Goodson duellen mot tre Godset-spillere og stanger ballen i nettet bak en sjanseløs Larsen.
    53'
    Årst slår ballen opp i hånda på Aas og Start vinner et frispark 17 meter fra mål. Svært god posisjon for vertene.
    56'
    Årst skyter rett i muren. Han får imidlertid ballen tilbake og banker til. På andre forsøk kommer skuddet seg gjennom muren, men bak der står Larsen og redder komfortabelt.
    57'
    Start 3 - 1 Strømsgodset
    Årst får en gavepakke av Abu som sender en støttepasning rett i beina på Årst. Alene mot Larsen er Årst iskald, og bredsider ballen enkelt i lengste hjørne.
    57'
    Klareres av Goodson.
    59'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Alfred Sankoh
    Ut: Fredrik Nordkvelle
    60'
    Godset ser foreløpig ikke ut til å true Starts ledelse nevneverdig. Sørlendingene har god kontroll på eget gress for øyeblikket.
    64'
    Glenn Andersen lager et frispark rundt 25 meter fra mål etter en duell med Kleiven.
    66'
    Inn: Jim Johansen
    Ut: Muhamed Keita
    67'
    God mulighet for Godset og Aas! Sistnevnte får en alle tiders mulighet til å redusere etter at ballen går over alle i feltet, og på pannebrasken til Godset-kapteinen ved bakre stolpe. Han setter imidlertid ballen halvannen meter utenfor fra svært god posisjon.
    68'
    Start 4 - 1 Strømsgodset
    Målgivende: Rolf Daniel Vikstøl
    Årst setter sitt tredje for kvelden! Vikstøl slår presist inn mot Årst fra venstre. Spissen tar ned ballen mesterlig og banker ballen forbi Larsen fra skrått hold. Vakker scoring!
    70'
    Godset vinner et frispark noen meter ut fra hjørnet av 16-meteren. En redusering nå er nesten en nødvendighet om de skal få med seg poeng til Drammen.
    72'
    Vilsvik avslutter for gjestene, men Høie vipper ballen enkelt over tverrliggeren.
    72'
    Goodson klarerer til nytt hjørnespark.
    72'
    Går over alt og alle i feltet, og til 5-meter for Høie.
    72'
    Lite som skjer på Sør Arena for øyeblikket.
    78'
    Freeman blir liggende nede en liten stund, men kommer seg på beina igjen.
    81'
    Vilsvik slår en presis dødball mot Andersen som avslutter over fra 13 meter med pannebrasken.
    81'
    Kamara skyter høyt over fra drøye 20 meter.
    83'
    Kjempemulighet for Start! Stokkelien snapper ballen på midtbanen og setter fart mot mål. Han slipper ballen ut til Hoff som banker ballen i stolpen fra 14 meter. Hoff er i tillegg avvinket for offside.
    85'
    Gult kort til Start
    Rolf Daniel Vikstøl
    Vikstøl forsøker å heade ballen ut av hendene på Larsen, men blir avsblåst og får i tillegg det gule kortet.
    87'
    Sankoh skyter høyt over på halvvolley fra 19 meter.
    89'
    Det er lagt til tre minutter.
    90'+1
    Årst er nær ved å gjøre sitt fjerde etter han avslutter en drøy meter utenfor etter innlegg far Børufsen.
    90'+2
    Start 4 - 2 Strømsgodset
    Målgivende: Jim Johansen
    Godset reduserer til ingen nytte på overtid. Johansen slår presist inn mot Kamara som med største selvfølgelighet stanger ballen i mål fra 8 meter. Flott scoring, dog uten stor betydning.
    90'+2
    90'+4
    Der er det over på Sør Arena, og som forventet ble det mye mål. Godset åpnet friskt og startet scoringsballet gjennom scoring av Kamara. Deretter var det Årst-show som scoret tre mål, i tillegg til et hodestøt av Goodson. Spissen som egentlig skulle legge foran sesongen viser sine målscoreregenskaper og avgjør egenhendig denne kampen. Kamara gjør sitt andre for kampen på overtid, men poengene var allerede tapt og målet får kun akademisk interesse.