0-1
293
321

Velkommen skal dere være til livedekningen av Stjørdals-Blink – Levanger i cupens andre runde fra M.U.S Stadion Sandskogan!
    Det er en divisjon som skiller disse to lagene, da Stjørdals-Blink til daglig spiller i 2. divisjon, mens Levanger spiller i OBOS-ligaen.
    Lagene spilte i fjor i samme avdeling i 2. divisjon. På M.U.S Stadion Sandskogan endte det med 3-1 seier for Levanger, mens på Tobb Arena endte det uavgjort 2-2. Lagene møttes også til treningskamp tidligere i år, da Stjørdals-Blink vant 1-0 på bortebane.
    Hjemmelaget er nok sultne på å gjenta suksessen i cupen fra fjoråret. Da kom Stjørdals-Blink helt til 4. runde, der de tapte for Vålerenga.
    I cupens første runde vant Stjørdals-Blink knepent 3-2 på bortebane mot 3. divisjonsklubben Trygg/Lade. Dagens motstander, Levanger, vant komfortabelt 4-0 mot Mosjøen.
    Begge lagene spilte seriekamp i helgen. Stjørdals-Blink vant 4-2 mot Follo, og ligger på andreplass etter tre serierunder. Levanger spilte hjemmekamp mot Kongsvinger på lørdag, og tapte 2-1 etter to tidlige baklengsmål. Gjestene ligger på en sterk 3. plass i OBOS-ligaen etter fire spilte kamper.
    Kampstart på M.U.S Stadion Sandskogan er klokken 18.00. Vi er tilbake med lagoppstillinger en time før avspark!
    Da er lagoppstillingene klare. Stjørdals-Blink har sin kaptein Karl Martin Rolstad tilbake fra skade, og den offensive høyrebacken starter kampen for hjemmelaget. Einarson går inn i midtforsvaret, og skyver Oskar Stølan opp på en midtbaneposisjon. Jonas Sørensen Selnæs debuterer for vertene, etter overgangen fra Aalesund. Mats Lillebo er også tilbake fra start, og starter kampen på topp fremfor Horgøien som startet kampen mot Follo i helgen.
    På Levanger sin side er det gjort store utskiftninger fra lørdagens kamp mot Kongsvinger. Per Verner Rønning gjør hele åtte endringer. Marcus Solhaug Wenneberg og Simen Hagbø får tillit på vingbackene, og det blir gjort to bytter helt på topp. Gabriel Andersen og Herman Stakset starter kampen for gjestene. Levanger har en knallsterk benk i dagens kamp, der blant annet Ermal Hajdari, Adrian Teigen og Sanel Bojadzic sitter.
    30 minutter til avspark på M.U.S Stadion Sandskogan!
    0'
    Blink tar avspark.
    0'
    Aksnes Olsen blir felt og får et frispark.
    1'
    Hagbø slår den inn, men bokses ut av Bergslid.
    2'
    Blink kommer på en visitt, men Hermanstad stoppes.
    3'
    Tar tak i kula her nå, hjemmelaget.
    4'
    Andersen stusser ballen gjennom til Stakset, som går litt for tidlig.
    5'
    Frispark midt på banen. Er en hands fra en Blink-spiller der.
    6'
    Kjempesjanse for Blink! Rolstad blir spilt gjennom, og avslutter fra skrå vinkel. Sniker seg nesten inn! Ikke langt unna 1-0 for hjemmelaget.
    8'
    Hjørnespark til Levanger FK
    8'
    Så e det nært andre veien! Hagbø sin corner treffer hodet til Ugelvik som header like utenfor!
    9'
    Bartel felles.
    10'
    Blink angiper. Innlegget til Rolstad treffer kneet til Gløsen som ikke får avslutta skikkelig. Ballen triller rolig ut til femmeter for Levanger.
    12'
    Det blåses midt på banen igjen.
    12'
    Pollen sitt frispark går hele veien inn til Bergslid.
    13'
    Jevnspilt kamp det første kvarteret på Stjørdal. Begge lagene har hatt muligheter for nettkjenning, men det står fortsatt 0-0.
    14'
    Hermanstad felles, og Blink får frispark skrått nær 16-meter.
    16'
    Hjørnespark til Stjørdals/Blink
    17'
    Corneren fanges av Henriksen.
    17'
    Tas kort.
    17'
    Blink har vært det førende laget de siste minuttene. Lenge siden Levanger har vært på besøk på hjemmelagets banehalvdel.
    19'
    Levanger slår mye langt opp til sine spisser, men Blink kriger bra bak der.
    20'
    Oi, oi, oi! Hermanstad går ned innenfor 16, men dommer lar spillet gå. Mulig det var takling på ball, men den er knallhard isåfall.
    22'
    Blink er tålmodig med ball nå, og bygger opp flere angrep.
    23'
    Langt inn på egen banehalvdel.
    23'
    Offside for Stjørdals/Blink
    24'
    Rolstad kommer på innlegg igjen, men den klareres ut til corner! Ikke langt unna at en Blink-spiller får en tå på den.
    25'
    25'
    Corneren ender i ingenting for hjemmelaget. Femmeter for gjestene.
    26'
    Kjartan Ulstad setter seg ned her nå, og mottar behandling. Spillerne benytter pausen til å få i seg litt drikke.
    27'
    Ulstad er oppe på bena igjen, og spillet blåses igang.
    28'
    Tar seg god tid ved faste situasjoner nå Levanger, og dommeren gir beskjed om at han vil ha fortgang på spillet.
    28'
    Vi passerer halvtimen på Stjørdal. Det er hjemmelaget som har vært det førende laget, og er det også i skrivende stund.
    30'
    30'
    Corneren bokses ut av Levangers sisteskanse.
    31'
    Spillerbytte - Levanger FK
    Inn: Ermal Hajdari
    Ut: Simen Hagbø
    Reint bytte på vingbacken der. Trolig en skade på Hagbø, da han satt seg ned for et par minutter siden.
    31'
    Full av energi etter at han kom inn her, Hajdari.
    34'
    35'
    Corneren tas kort, og Hajdari får den tilbake. Befinner seg i offsideposisjon.
    36'
    Frispark
    37'
    Gult kort til Levanger FK
    Gabriel Andersen
    Går for tøft inn i Bartel på midtbanen.
    37'
    Hagbø fikk forøvrig hjelp til å komme seg av banen, så det var en skade på vingbacken.
    40'
    Feilkast fra Einarson der, faktisk. Levanger får ballen.
    41'
    Mål for Levanger FK!
    Stjørdals/Blink 0 - 1 Levanger FK
    Mål: Herman Stakset
    Målgivende: Gabriel Andersen
    Så tar Levanger ledelsen! Det er et langt innkast fra Pollen, som Andersen får stusset videre. Der er Stakset, og han banker ballen opp i nettaket!
    42'
    43'
    Den er sur for Blink, som har vært det førende laget. Det var altså et feilkast for Blink som førte til at Levanger fikk innkast, og som de utnyttet til det fulle.
    45'
    Frispark i god posisjon for vertene.
    45'+2
    45'+3
    Lagene går til pause på M.U.S Stadion Sandskogan. Det første kvarteret av kampen var jevnspilt, men etter det har Blink tatt mer over og kommet til flere nesten-muligheter. Levanger viste sin effektivitet da de tok ledelsen etter 43 minutter. Målet kom etter et langt innkast fra Pollen, der ballen til slutt havnet hos Stakset. Bergenseren var aldri i tvil og banket ballen opp i nettaket! Vi er tilbake med andre omgang etter en liten pause, så heng med!
    45'
    Spillerbytte - Stjørdals/Blink
    Inn: Jørgen Havig
    Ut: Fredrik Vinje
    45'
    Inn: Jonas Pereira
    Ut: Daniel Pollen
    45'
    Et bytte på begge lagene i pausen.
    45'
    Tas kort.
    46'
    Blink med mye ball i starten av denne andreomgangen. Levanger ligger og venter.
    48'
    Andersen spilles gjennom! Men avslutter over mål.
    48'
    Frispark
    48'
    50'
    Corneren blir litt kort, og Blink får klarert på første stolpe.
    51'
    635 tilskuere til stede på kampen!
    53'
    54'
    55'
    Den stanges ut. Lite å melde om de første ti minuttene av andre omgang.
    56'
    Har tatt litt mer over de siste minuttene her, Levanger.
    56'
    Inn: Andreas Fossli
    Ut: Jonas Selnæs
    Debutant Selnæs går av.
    57'
    Innbytter Fossli dribler seg inn i 16-meteren til Levanger, men kommer aldri på avslutning. Snubler litt der også, som gjør at han mister balansen.
    58'
    Levanger fortsetter å slå langt opp mot sine spisser, og skaffer seg et innkast på Blink sin banehalvdel.
    60'
    Frispark
    61'
    Levanger tar seg god tid med ballen nå og drar tempoet ut av kampen.
    62'
    Inn: Adrian Teigen
    Ut: Kjartan Ulstad
    63'
    Inn: Håvard Kleven Lorentsen
    Ut: Sander Saugestad
    63'
    Levanger setter inn friske ben.
    64'
    64'
    Den blir for kort fra Hajdari. Klareres ut til innkast.
    65'
    Fint spill av hjemmelaget. Fine kombinasjoner på midtbanen, før ballen havner hos Bartel. Den reddes av keeper!
    67'
    Frispark
    67'
    Herman Stakset
    Skyter bort ballen.
    68'
    68'
    Kjempeskudd på hel volley fra Blink som går via en spiller og til ny corner! Det er et godt treff.
    69'
    69'
    Ny stor sjanse for Blink! Corneren stanges like over mål! Nå er Blink nær utligning.
    70'
    Inn: Jarl Magnus Knutsen
    Ut: Petter Einarson
    71'
    Inn: Erling Kleppo Vangen
    Ut: Karl Martin Rolstad
    71'
    Rolstad går av for Blink. Fossli tar over kapteinsbindet for vertene.
    73'
    Hermanstad felles på tur opp høyresiden. Klart frispark.
    75'
    Teigen klarerer den langt opp, og Blink får starte et nytt angrep.
    76'
    Offside for Levanger FK
    76'
    Hermanstad kommer til innlegg, men forsøket går over og bak mål. Femmeter for Levanger.
    78'
    Det ropes på straffe igjen! Hermanstad går i bakken igjen, men faller lett. Godt dømt av dagens dommer.
    79'
    Teigen kommer til avslutning for gjestene, men ballen flyr over mål!
    80'
    Formspiller Sanel Bojadzic er i oppvarming for gjestene. Skal han komme inn å avgjøre dette, da?
    80'
    Nå kommer han inn!
    81'
    Inn: Sanel Bojadzic
    Ut: Theo Aksnes Olsen
    81'
    Står stødig defensivt, gjestene.
    83'
    Frispark
    83'
    Inn: Mads Horgøien
    Ut: Alexander Gløsen
    84'
    Blink kommer til avslutning etter et langt frispark. Ballen går en halvmeter utenfor. Virker å ha kontroll der, Henriksen.
    85'
    Det blåses frispark like utenfor 16! Dette er skuddhold for vertene.
    86'
    Den går via muren og til corner!
    87'
    87'
    88'
    Nok en corner for Blink!
    89'
    89'
    89'
    Erlend Henriksen
    90'
    Har beveget seg ut mot cornerflagget nå, Levanger. Vil ha tiden til å gå.
    90'+1
    Levanger jubler for innkast nå! Går mot cupavansement!
    90'+2
    Blink med innkast høyt opp på Levangers banehalvdel. Begynner å få dårlig tid nå, hjemmelaget.
    90'+3
    ENORM SJANSE! Henriksen med en kanonredning, og slår den til corner! Det er et innlegg fra høyre side som treffer et Blink-hode. Det er en sterk arm fra Henriksen som holder ballen ute!