1-1
726
97
    Dagens dommer, Leigh Doughty, blåser i gang kampen.
    Cauley Woodrow (Barnsley FC) løfter inn en corner fra venstre på bet365 Stadium.
    3'
    Mario Vrancic (Stoke City) slår en corner fra venstre side på bet365 Stadium.
    10'
    Leigh Doughty tildeler Barnsley FC en corner. Callum Styles sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Frispark til Barnsley FC på halvdelen til Stoke City.
    13'
    Mål for Stoke City!
    Stoke City 1 - 0 Barnsley FC
    Mål: Sam Surridge
    Sam Surridge dundrer ballen i mål og Stoke City tar ledelsen 1-0 på bet365 Stadium.
    17'
    Leigh Doughty signaliserer et frispark til Stoke City.
    20'
    Gult kort til Barnsley FC
    Callum Brittain
    Callum Brittain (Barnsley FC) mottar sitt første gule kort for dagen på bet365 Stadium.
    20'
    Frispark Barnsley FC.
    22'
    Barnsley FC angriper i Stoke, men blir avblåst for offside.
    23'
    Mario Vrancic
    Stoke City angriper i Stoke. Mario Vrancic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    25'
    Barnsley FC, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Cauley Woodrow (Barnsley FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på bet365 Stadium.
    27'
    Barnsley FC slipper å klare seg uten Cauley Woodrow som kommer tilbake på banen i Stoke.
    28'
    Leigh Doughty signaliserer et frispark til Stoke City på egen banehalvdel.
    29'
    Mål for Barnsley FC!
    Stoke City 1 - 1 Barnsley FC
    Mål: Cauley Woodrow
    Mål! Cauley Woodrow utligner for Barnsley FC. Stillingen er dermed 1-1 i Stoke.
    38'
    I Stoke slår Mario Vrancic en corner fra venstre.
    43'
    Barnsley FC fosser fremover, men Leigh Doughty blåser for offside på bet365 Stadium.
    44'
    Jacob Brown
    Målsjanse! Jacob Brown (Stoke City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    Stoke City har fått straffe!
    45'+2
    Bradley Collins
    Bradley Collins (Barnsley FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+2
    Michal Helik
    Dommeren gir Michal Helik (Barnsley FC) et gult kort.
    45'+3
    Mario Vrancic (Stoke City) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    45'+3
    Spillerbytte - Barnsley FC
    Inn: Claudio Gomes
    Ut: Romal Palmer
    Barnsley FC bytter ut Romal Palmer med Claudio Gomes. Dette er det første byttet som Markus Schopp gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Victor Adeboyejo
    Ut: Aaron Leya Iseka
    Bytte for Barnsley FC. Victor Adeboyejo kommer inn for Aaron Leya Iseka på bet365 Stadium.
    46'
    Barnsley FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Leigh Doughty tildeler Stoke City en corner. Mario Vrancic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.