Strømsgodset (4-3-3): Myhra - Vilsvik, Gunnarsson, Valsvik, Grøgaard - Hove, Stengel, Enersen - Stenevik, Braut Brunes, Friday.
    Strømsgodset-benken: Sætra, Blikstad, Holst-Larsen, Ernest, Danso, Therkelsen, Skjold, Gulliksen, Thorsen.
    Haugesund (3-4-3): Selvik - Fredriksen, Reese, Pedersen - Therkildsen, Krygård, Christensen, Zafeiris - Eskesen, Søderlund, Njie.
    Haugesund-benken: Stople, Fredriksen, Solheim, Walstad, Leite, Gong, Sande, Samuelsen.
    Eskesen og FKH går rett i angrep og vinner corner
    Reese kommer til avslutning med hodet, men den går over.
    2'
    Fred Friday spiller fri Stenevik, men hans aslutning er svak. Strålende pasning av Hove
    3'
    Ny sjanse for Godset. Stengel som skyter det han har inne i boksen, men den går rett på Selvik
    5'
    Morsom start på Marienlyst.
    6'
    Hove til avslutning på corner. Går over. Er under hardt press.
    8'
    Gunnarsson holder i Søderlund og dommer gir FKH frispark like utenfor 16-meteren
    10'
    Myhra fanger ballen. Frisparket blir ikke farlig
    10'
    Braut Brunes kommer først på en ball inne i 16-meteren, men Therkildsen stopper han.
    12'
    Strømsgodset har åpnet best i Drammen
    12'
    Søderlund går i bakken og vil ha straffe. Igjen duell med Gunnarsson. To rutinerte karer. Dømmes ikke noe.
    14'
    Jevnet seg ut på Marienlyst.
    17'
    God mulighet for Eskesen! Er fri ved 5-meteren og prøver å flikke ballen i mål. Får ikke noe fart i avslutningen.
    17'
    Tøffe tak. Enersen sent inne i en tkaling og får frispark i mot. Får også en advarsel
    21'
    Nok en gang frispark til FKH. Denne gang i god skuddposisjon - 25 meter fra mål
    23'
    Eskesen skyter via muren og til corner
    24'
    Mål for FK Haugesund!
    Strømsgodset 0 - 1 FK Haugesund
    Mål: Søren Reese
    Mål for dansken og de tilreisende kan juble og fyre med bluss! Han får gå opp alene i feltet, og scorer. Men det ser ut som han scorer med armen, ettersom han ikke treffer med headingen og ballen går videre i kroppen hans. Spørs om det egentlig burde blitt fratatt?
    25'
    Fred Friday er nesten igjennom, men holdes av Fredriksen. Friday er hardt presset og får så vidt skutt. Godset-benken raser mot dommerteamet, ville nok hatt minimum frispark for holdingen
    26'
    Reprisene viser at Reese nok var heldig som slapp unna annullering.
    28'
    Vilsvik med tidlig innlegg mot Braut Brunes, men den går bak mål.
    29'
    Therkildsen får en fin pasning på høyresiden og har mye rom, men ødelegger sjansen med dårlig mottak
    30'
    Enorm Godset-sjanse! Stolpen står i veien for vertene. Enersen skyter fra få meter. Reese redder på strek etter stolpetreffet
    32'
    Gult kort til Strømsgodset
    Herman Stengel
    32'
    Johan Hove
    Hove med en hard takling. Får frispark imot. Selv om han er på ball. Er veldig uenig.
    35'
    Valsvik klemmer til. Strålende redning av Selvik!
    35'
    Stenevik hamrer til fra 12 meter. Selvik er der også. Gjort mange gode redninger.
    37'
    Trippelsjanse! Pedersen legger inn. Så header Therkildsen i stolpen, før Nije nikker i stolpen - før Therkildsen igjen setter ballen utenfor. En av tidenes trippelsjanser!!!
    39'
    Stengel en meter utenfor på frispark fra meget god posisjon.
    40'
    Fred Friday på vei fremover. Slår innover mot Braut Brunes, men den blir noen meter for lang
    41'
    Braut Brunes i nettveggen med en halvvolley med venstrefoten! For en kamp. Det er sjanser hele tiden. Har telt 10 sjanser
    42'
    Hove slår i bakken etter en ny sløst sjanse. Men denne gang var det vinket offside først.
    45'
    Tre minutter lagt til her.
    45'
    Corner for FKH
    45'+2
    Braut Brunes header vekk
    45'+2
    Fred Friday prøver å slå frem mot Braut Brunes. Igjen er det svakt samspill mellom dem.
    45'+3
    Mål for Strømsgodset!
    Strømsgodset 1 - 1 FK Haugesund
    Mål: Thomas Grøgaard
    Målgivende: Herman Stengel
    Vakkert av Strømsgodset på overtid! Thomas Grøgaard timer løpet inn på bakre stolpe perfekt og får sklidd inn 1-1. Verdensklasse fra Stengel - han slår et innlegg som han skulle vært Beckham.
    45'+3
    Der er det pause! For en omgang. Det har vært ellevilt med sjanser. Målet til Haugesund vil nok bli diskutert for en hands.
    45'+4
    Ingen bytter i pause
    46'
    Valsvik er høyest i lufta etter serve av Stengel. Fra 7 meter header han utenfor
    48'
    Strømsgodset 1 - 2 FK Haugesund
    Mål: Bilal Njie
    Målgivende: Thore Pedersen
    Han bommet på en gigamulighet før pause, men her får han revansjen. Nydelig innlegg fra Pedersen blir stusset inn i det lengste hjørnet. Vakker scoring! Njie feirer vilt. Hans femte mål for sesongen.
    49'
    Hove kommer ned til dødlinja og slår hardt inn. FKH-forsvaret er der de skal
    52'
    Nije kommer på kontra og skyter fra skrå vinkel. Rett på keeper Myhra
    55'
    Ny stor sjanse for Nije. Kommer fri på venstre inne i feltet og skyter rett på Myhra. Der kunne det stått 3-1!
    57'
    Det er så mye sjanser i denne kampen at notatene går helt i stå.
    57'
    Lars-Christopher Vilsvik
    Tøff takling
    60'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Tobias Fjeld Gulliksen
    Ut: Ole Enersen
    60'
    Gult kort til FK Haugesund
    Thore Pedersen
    Dommer mener han drøyer med et kast
    63'
    Corner for vertene
    66'
    Braut Brunes kommer først på en ball i feltet foran Selvik. Går deretter i bakken. Kommer rop om straffe. Det så billig ut, men Godset får en corner de ikke skulle hatt
    67'
    Haugesund slår unna Godsets corner.
    67'
    Lang ball mot Braut Brunes. Selvik kommer ut i tide og fanger den
    68'
    Sande skal inn for FKH
    70'
    Gulliksen i nettveggen etter en stuss fra Braut Brunes. God mulighet fra spissen av 16-meteren, men vinkelen blir litt vanskelig.
    71'
    Stenevik skyter fra returrommet etter corner. Halvfarlig igjen for Godset. Ser ikke bort fra at det kommer en utligning
    71'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Mads Sande
    Ut: Julius Eskesen
    72'
    Søderlund til sin første gode sjanse. Hardt skudd fra 18 meter. Myhra slår til corner
    74'
    Søderlund har hatt 13 kamper mot Godset uten scoring, opplyser Eurosport-kommentator Asbjørn Myhre
    74'
    FKH får frispark mot seg
    75'
    Christos Zafeiris
    Står i veien for Braut Brunes som prøver å sette i gang et frispark raskt
    76'
    Gigasjanse for Vilsvik! Han avslutter på volley på bakre. Selvik redder via stolpen og ut til corner
    79'
    Godset-spillerne flokker seg rundt dommeren - mener en FKH-spiller handser inne i eget felt og at vertene skal ha straffe
    82'
    Inn: Nikolas Walstad
    Ut: Alexander Søderlund
    84'
    Inn: Martin Samuelsen
    Ut: Bilal Njie
    84'
    Inn: Bruno Leite
    Ut: Christos Zafeiris
    89'
    Valsvik med en halvsjanse, men treffer ikke mål.
    90'
    Legges til 4 minutter
    90'+1
    Valsvik kommer med en ny heading mot mål, men det er keepermat for kampens store spiller, Egil Selvik
    90'+2
    Det haster for Godset nå
    90'+3
    Braut Brunes får en stor sjanse med hodet, men igjen en mesterlig redning av Selvik