Åsen116'
6 412
4 263

Hei og velkommen til 4.runde i NM på Marienlyst stadion.
    Strømsgodset er vertskap for Lillestrøm SK, to tradisjonsrike fotballklubber. Vi er på selveste Kristi Himmelfart. Det er ventet en del publikum på denne fridagen, ergo vi kan vente oss en fin ramme rundt denne cupkampen.
    Vi må se på de respektive lags vei hit til fjerde runde og begynner med vertene. Strømsgodset slo Hallingdal 7-0 i første runde, Jerv ble beseiret med 3-0 i andre runde og Kristiansund fikk smekk med 4-0 i forrige runde.
    LSK slo Bjørkelangen 7-0 i første runde, Strømmen 5-4 i andre runde og selveste Bodø Glimt på bortebane med 4-2 i tredje runde. Fugla flyr høyt etter sistnevnte triumf og kommer nok med en god dose selvtillit til Drammen i dag.
    I serien har begge lag spilt seks kamper og Godset har kommet godt i gang. De er nummer fem og har plukket ti poeng allerede. LSK er svært ustabile og har plukket syv poeng så langt. Det vil ta noe mer tid med Romerikingene med tanke på at de har nytt trenerteam, ny spillestil og flere nye spillere som skal bære laget.
    Innbyrdes mellom disse to så er det temmelig dødt på løp historisk, men på de siste syv så har LSK fem seire. Senest i august i fjor vant de 2-1 i Drammen.
    Jørgen Isnes har kontinuitet i sin tropp og sitt lag, og vi kan forvente de i sin sedvanlige 3-4-3 i kveld også. LSK har variert litt med sine tallkombinasjoner, men de ligger an til å komme i 4-3-3.
    Marcus Mehnert har fire scoringer i NM for Godset, mens Herman Stengel har to i serien. For LSK så har Thomas Lehne Olsen seks scoringer totalt på begge turneringer og har sånn sett kommet svært godt i gang med sesongen.
    Kampstart på Marienlyst er 18.00 og det er bare å glede seg til denne klassikeren. Gamle gress runger utover stadion før avspark, underveis vil Godset Unionen og Kanarifansen skape en glitrende ramme på denne cupkampen.
    Godset har kommet med en skadeoppdatering og de mangler Fosnæss Hanssen, Danso, Enersen, Boahene i kveld. På den positive siden er Westerlund, Krasniqi, Ekeland og Sørmo alle klare for spill igjen. For LSK er Solberg, Hoff og Ranger ute.
    Vi er tilbake med lagoppstillinger ca. én time før kampstart - heng med!
    0'
    Vi er i gang!
    0'
    Kitolano bryter godt inne på Godset sin halvdel, men hjemmelaget får ryddet opp før det blir farlig.
    1'
    Det er på langt nær fullt på Marienlyst i kveld, men Kanarifansen har solgt ut hele bortetribunen og har 1115 tilskuere her i kveld. Det er imponerende av de tilreisende.
    1'
    Tomasson får ballen høyt og han finner Mehnert, men skuddforsøket treffer Roseth. Godset beholder ballen.
    2'
    Det er Godset som har tatt kommandoen på egen hjemmebane så langt. De har ballen mest.
    3'
    LSK presser Godset godt inn på egen halvdel nå. Det er et mer spillende lag i år kontra hva man er vandt til på Romerike.
    4'
    Åsen feller Vilsvik på egen halvdel og dagens første frispark er gitt.
    4'
    Spiller kort til Valsvik.
    5'
    Godset får kveldens første corner. Mehnert spilles gjennom, men innleggsforsøket går i blokka og ut,
    6'
    Stanges unna av Tønnessen.
    6'
    Godset med et langt angrep uten å skape det helt store. LSK forsvarer seg godt.
    7'
    LSK kontrer ved Vá og Åsen. Sistnevnte leter etter Lehne Olsen med et innlegg, men Bråtveit er våken og plukker den ned enkelt.
    8'
    Nå er det LSK som presser Godset hjem. De er gode når kombinasjonene sitter fremover LSK, det må bare omsettes i sluttprodukt.
    9'
    Tomasson er oppe med armen og treffer ufrivillig Charles i ansiktet. Sistnevnte går ned og LSK får frispark. Ikke noe trygt, men helt greit med et frispark der.
    11'
    Spiller støtte til Gabrielsen.
    11'
    Åsen med et glimrende innlegg. Valsvik må stupheade den ut til corner for LSK, ellers hadde Lehne Olsen vært der.
    12'
    Valsvik header unna, som så mange ganger før.
    12'
    Jevn og intens første kvarter i Drammen. Lagene presser hverandre bakover i perioder, men de store sjansene har uteblitt så langt.
    14'
    LSK får frispark i en meget fin posisjon for innlegg når Taaje er oppe i ansiktet på Åsen og sistnevnte går ned.
    15'
    Valsvik stanger unna, igjen.
    15'
    Charles med et innlegg fra høyre, den går i en forsvarer og til corner for LSK.
    16'
    Slås på Gabrielsen på bakre stolpe. Han header den inn i feltet til Lundemo som header rett på keeper. God LSK-sjanse og dagens første avslutning på mål er notert.
    16'
    Felix Va utfordrer og skaffer LSK nok en corner. Romerikingene har et momentum i Drammen nå og Kanarifansen går bananas bak målet til Bråtveit.
    17'
    Ballen havner ute hos Va på 17 meter, han leter etter det lengste krysset, men skuddet går like over mål.
    17'
    Godset finner ikke helt ut av gjestenes angrepsspill. Isnes coacher og styrer de fra sidelinjen, men han ser et Godset lag som mistet det litt etter en god start.
    19'
    Godset roper på straffe når Tomasson går ned etter en duell med Charles, men det får de ikke.
    20'
    Mål for Lillestrøm!
    Strømsgodset 0 - 1 Lillestrøm
    Mål: Marius Lundemo
    Målgivende: Eric Kitolano
    Lundemo bøyer den i lengste kryss, hvilken scoring. Ibrahimaj spilles opp i mellomrommet, han dytter til Kitolano som spiller støtte til Lundemo. Bæringen vet godt at det alltid er ledig i krysset, så han limte den like godt helt oppe i det lengste krysset foran egne supportere. LSK får betalt for en god periode!
    20'
    Roseth feller Stengel foran benkene og Godset får frispark.
    22'
    Spiller kort bakover til Taaje.
    22'
    Nytt Godset frispark, denne gangen er det Lundemo som lager det.
    23'
    Spiller kort til Dahl.
    23'
    Enorm Godset mulighet! Mehnert får ballen i mellomrommet og LSK står altfor høyt. Han spiller Tomasson direkte gjennom, men alene med Hedenstad stryker skuddet stolpen. Der skulle det stått 1-1!
    24'
    LSK får frispark på egen halvdel. Melkersen skjønner lite av det.
    25'
    Spiller kort til stopperkollega Gabrielsen.
    25'
    Godset er mye mer nå, de vinner ballen i gunstige posisjoner og er direkte. Det er sånn vi kjenner Godset.
    25'
    Godset kontrer, men Melkersen har løpt inn for tidlig og vinkes korrekt av.
    26'
    Dahl hekter opp Kitolano på midten og LSK får frispark.
    27'
    Setter i gang til Ibrahimaj.
    27'
    LSK skyter i stolpen. Tønnessen finner Ibrahimaj med en glimrende pasning opp i mellomrom. Han setter på turboen og blir ikke fulgt, dermed kan han skyte fra 16 meter. Skuddet går i stolpen og ut. Meget godt forsøk av Ibrahimaj!
    29'
    Gult kort til Strømsgodset
    Jesper Taaje
    Taaje blir grundig lurt av Felix Va og må felle han rett utenfor 16-meteren. Får det gule kortet for den taklingen. Han har slitt voldsomt med farten og teknikken til Va så langt i kveld.
    30'
    Dahl header ut.
    31'
    LSK presser på, men Godset står i mot alle innleggsforsøkene.
    31'
    Ibrahimaj tester skuddfoten igjen, denne gangen rett på Bråtveit.
    32'
    LSK er nære på å sette inn 2-0 når Lundemo drar seg igjennom hele feltet og finner Ibrahimaj. LSK får corner.
    33'
    Godt slått. Bråtveot bokser unna.
    33'
    Strømsgodset 0 - 2 Lillestrøm
    Mål: Eric Kitolano
    Kitolano skal ikke være noe dårligere enn Lundemo og blåser ballen opp i det samme krysset. LSK får tak i ballen etter at corneren klareres av Bråtveit. Kitolano legger til rette og måker ballen opp i lengste kryss. For en vanvittig scoring!
    33'
    Mål for Strømsgodset!
    Strømsgodset 1 - 2 Lillestrøm
    Mål: Eirik Ulland Andersen
    Målgivende: Logi Tomasson
    Så reduserer Godset nærmest på direkten, hvilken kamp vi er vitne til. Tomasson slår et innlegg langs bakken. Ulland Andersen er feilvendt, men snur på femøringen og banker ballen i krysset han også. Godset er på vei tilbake i denne kampen!
    35'
    LSK kontrer og Felix Va dribler seg inn i banen, men skuddet går rett på Bråtveit.
    36'
    LSK får ny corner. Ibrahimaj skyter via en forsvarer og ut.
    37'
    Godt slått, men den går gjennom hele feltet. Utrolig nok.
    37'
    LSK fortsetter kjøret sitt og er ekstremt aggressive uten ball og veldig direkte med ball. Godset sliter veldig i det etablerte forsvaret. Det går rett og slett litt for fort når gjestene setter fart.
    38'
    Godset har sett at når LSK står høyt så er det stort mellomrom. Det leter de ofte etter, akkurat som på scoringen. Der ligger nok muligheten for Godset slik kampbildet er nå.
    39'
    Godset får frispark i en fin posisjon for innlegg og da kommer Valsvik & co frem.
    39'
    Skrus hardt inn, men den går via en forsvarer og til corner for hjemmelaget.
    39'
    Slås på bakre med enormt mye luft. LSK får til slutt frispark.
    40'
    Flytter opp laget og slår langt mot Lehne Olsen, men den går utover sidelinjen.
    40'
    Det nærmer seg pause i en svært underholdene kamp. Godset startet best, LSK har tatt fullstendig over og dominert store deler av omgangen. Godset fikk en kjærkommen redusering som gjør at dette åpent lever i beste velgående.
    42'
    Kitolano blåses av i duell med Dahl. Godset velger å flytte alle opp.
    43'
    Valsvik vinner sin duell, men klarer ikke heade inn igjen i feltet. Den triller utover dødlinjen bak Hedenstad.
    43'
    Strømsgodset 1 - 3 Lillestrøm
    Mål: Félix Vá
    Felix Va terroriserer Taaje og setter inn 3-1 til LSK. Va bryter rett foran Taaje og er plutselig alene med Bråtveit. Han er frekk og dribler keeper før han setter ballen i det åpne målet.
    44'
    Stengel går ned og Godset får straffe på overtid. Lundemo er for sent ute og feller Stengel bakfra, den ser helt grei ut.
    45'
    Strømsgodset scorer på straffe!
    Strømsgodset 2 - 3 Lillestrøm
    Mål: Herman Stengel
    Setter ballen midt i mål og Godset har nok en gang svart på LSK sin scoring. For en elleville fotballkamp!
    45'+1
    45'+2
    Dommeren blåser av til pause og vi kan tørke svetten etter 46 elleville minutter i Drammen. Godset tok kommandoen, LSK tok fullstendig over og ledet 3-1 i det vi gikk inn i overtiden. Da fikk Godset straffe og Stengel reduserte. Inn mot garderobene ble det masse diskusjoner mellom lagene etter straffesituasjonen, LSK mente at Stengel falt fryktelig lett. Dramatikken lever, kampen er åpen og vi gleder oss til den andre omgangen - heng med!
    45'
    Vi er i gang med andre omgang. Ingen bytter på noen av lagene.
    45'
    Rolige første tre minutter på Marienlyst.
    47'
    Tomasson prøver å drible seg gjennom, men tre LSK-forsvarere får avverget og de gule tar over.
    48'
    Lundemo gir Godset en corner når han header ballen utover dødlinjen. Godset angriper nå mot ælva!
    49'
    Kort variant, ballen slås til slutt inn, men Valsvik blåses av. Han er for tøff i duellen der.
    49'
    Spiller kort til Roseth og LSK bygger opp bakfra som vanlig.
    49'
    Vinkes av, kommer fra offside når Godset slår langt.
    50'
    Ingen av lagene har klart å ta tak i denne omgangen og dominere. Det er jevnt og upresist.
    51'
    LSK kontrer med stor fart. Va får ballen, går inn og skyter, men via en fot og til corner.
    52'
    Vilsvik header unna.
    52'
    Ser et helt tydelig mønster hos LSK. De skal lokke Godset høyt i banen, for deretter å slå opp på feilvendt og igjen finne rettvendt. Det har skapt mye så langt i kveld.
    53'
    Godset på sin side har ikke fått satt noe spill i denne kampen, men vi vet jo at Krasniqi og Stengel skal ha mye ball og de diagonale skal gå før innleggene kommer. Så får vi se om de lykkes med dette utover i omgangen.
    54'
    Vilsvik slår bakover i banen til Stengel, men han har ryggsekken på når skuddet blåses opp blant Kanarifansen.
    55'
    Godset må få tak på mellomrommet sitt, LSK finner det gang på gang nå og det vil bli farlig. Her må de tørre å støte frem, de spiller tross alt med tre midtstoppere.
    56'
    Kitolano sender Dahl inn i egen innbytterboks og vertene får til slutt frispark. Dommer ser an fordelen lenge før han blåser.
    57'
    Kort pasning inn til Stengel.
    57'
    Igjen kommer LSK etter å ha funnet mellomrommet, men innlegget heades unna. Sitter med en følelse av at det alltid blir farlig når LSK kommer fremover.
    58'
    Lars-Christopher Vilsvik
    Vilsvik lager frispark rett utenfor egen 16-meter når han er voldsom i en takling på Tønnessen, da får han også det gule kortet for noe dommeren karakteriserer som farefullt spill.
    58'
    Slås på bakre. Der er Ulland Andersen foran Ibrahimaj og header ut til corner for gjestene.
    59'
    Roseth kommer seg fri, men header i blokka. LSK beholder ballen.
    59'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Marko Farji
    Ut: Elias Hoff Melkersen
    60'
    Det er en jevn affære uten de store sjansene på Marienlyst i øyeblikket. Lagene bytter på å ha ballen, men der stopper det.
    63'
    Spilles ut bredt av Stengel og slår et godt innlegg. Utfordringen er at han står i offside når innlegget går.
    63'
    Farji med dobbeltsjanse for Godset. Han slås fint inn i feltet, men får veldig skrå vinkel når han avslutter. Hedenstad redder, men gir retur. Returen fra Farji går også rett på Hedenstad. Fin mulighet for Godset.
    64'
    Lundemo plages voldsomt av to Godset forsvarer og får til slutt frispark på egen halvdel. Det var viktig for LSK, hadde han mistet ballen der ville det fort stått 3-3 nå.
    66'
    Pasning opp i mellomrommet til Lehne Olsen.
    66'
    Godset er direkte bakfra og får en corner. Da våkner hjemmepublikumet på Marienlyst.
    67'
    LSK klarerer ved Tønnessen.
    67'
    Strømsgodset 3 - 3 Lillestrøm
    Målgivende: Gustav Valsvik
    Vi er like langt på Marienlyst. Valsvik får ballen inne i feltet av Krasniqi, men han ser at Ulland Andersen er rettvendt og kan fyre av et skudd og det gjør han på mesterlig vis. Fra ti-tolv meter kommer en flott markkryper nede i hjørnet bak Hedenstad.
    68'
    Mehnert går i kroppen på Gabrielsen og LSK får frispark på midten.
    69'
    Setter hurtig i gang.
    69'
    Ekstremt effektive Godset i kveld. Utover dobbeltsjansen til Farji så har alle skudd på mål gått i mål, det er imponerende av vertene. LSK på sin side er nok temmelig misfornøyde med hvor enkle mål de slipper inn.
    71'
    Setter i gang kort etter at Mehnert var for tøff i kroppen på Lundemo.
    71'
    Marko Farji
    Farji feller Lundemo bakfra og får det gule kortet. Litt strengt kanskje, men slett ikke feil.
    72'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: August Karlin
    Ut: Marius Lundemo
    72'
    Setter i gang kort til innbytter Karlin.
    73'
    Gult kort til Lillestrøm
    Ylldren Ibrahimaj
    Hindrer Godset i å ta et raskt frispark og får et fortjent gult kort.
    73'
    Spiller opp Krasniqi.
    73'
    Valsvik holder Lehne Olsen og LSK får frispark.
    75'
    Kort pasning til Ibrahimaj.
    75'
    Åsen skyter via en fot og til corner for LSK.
    75'
    Godset får klarert.
    75'
    Dommeren blåser av midt i et LSK-angrep når Mehnert går ned og holder seg til hodet. Ser ut som det går bra med angrepsspilleren.
    76'
    Kitolano med et godt skudd, men Bråtveit ligger strak i luften og slår den ut til corner.
    77'
    Utoverskrudd, men Valsvik stanger unna som alltid.
    77'
    Dommeren ser an fordelen for LSK, men isteden for å gi corner blåser han frispark helt ute ved sidelinjen.
    79'
    Finner Roseth, men han får ikke headet på mål.
    79'
    Inn: Jonas Therkelsen
    Ut: Eirik Ulland Andersen
    79'
    Kitolano er oppe med en høy fot mot Krasniqi og Godset får frispark på midten.
    81'
    Slås diagonalt mot Vilsvik, men han header ballen utover sidelinjen.
    81'
    Ca ti minutter igjen på Marienlyst, vi er like langt. Er det noen av lagene som har et ess i ermet for å avgjøre dette før eventuelle ekstraomganger?
    82'
    Krasniqi slår et innlegg via en LSK-forsvarer og ut til corner. Godset skal ha kreditt for å ha demmet opp for LSK utover i denne omgangen, de har lyktes godt med planen sin defensivt.
    83'
    Slås ut til Tomassom som klemmer til noe helt vanvittig. Hedenstad får såvidt slått den til ny corner. Der er vi nære ledelse for de blå.
    84'
    Valsvik vinner duellen, men LSK får klarert.
    84'
    Det er 4336 innenfor portene her i kveld.
    86'
    LSK forbereder et dobbeltbytte.
    86'
    Tomasson handser like utenfor egen 16-meter og LSK får frispark. Her vil nok Åsen eller Lehne Olsen prøve seg.
    88'
    Inn: Erling Knudtzon
    Ut: Uba Charles
    88'
    Inn: Eric Larsson
    Ut: Kristoffer Tønnessen
    88'
    Via muren og til corner.
    89'
    Ballen havner hos Felix Va som skyter via et hode og til ny corner. Der er vi nære 3-4!
    89'
    Gabrielsen header ned til Åsen som skyter med høyrefoten. Den stryker utsiden av stolpen til Bråtveit. Nå burde LSK ha sikret seg avansement, to enorme sjanser på rad.
    90'
    Kitolano går ned og får frispark mot seg, det forstår han lite av, naturlig nok.
    90'+1
    Slås langt, men LSK header unna.
    90'+1
    Kitolano går ned igjen, denne gangen får han frispark.
    90'+2
    Kort støttepasning til Gabrielsen.
    90'+2
    Nytt frispark til Lik ved midten. Her flyttes det opp til det som blir den siste sjansen i ordinær spilletid.
    90'+3
    Taaje stanger unna.
    90'+3
    90'+3
    Andre omgang er ferdig og med 3-3 får vi dermed ekstraomganger i Drammen. Denne omgangen var tett og jevn, men Ulland Andersen sikret ekstraomganger for Godset. Nå får vi se hvor taktisk smarte lagene er, hvor godt trent de er og hvem som vil dette mest. Ekstraomganger er ikke noe de gjør ofte. Heng med!
    1. ekstraomgang
    90'
    Da er vi i gang med den første ekstraomgangen på femten minutter.
    90'
    Godset får frispark litt inne på LSK sin halvdel og flytter dermed opp folk.
    90'
    Slår Farji gjennom, han skyter via Hedenstad og ut.
    90'
    Hedenstad må rygge og slår den ut til corner på motsatt side.
    91'
    Taaje vinner den og header tilbake i feltet, men LSK får klarert.
    91'
    Knudtzon finner Lehne Olsen helt alene foran mål, men storscoreren fra Hedmark får kun til et dårlig tupp og Bråtveit redder enkelt.
    93'
    Godset ruller opp mot Vilsvik, men LSK spillerne blokkerer. I skrivende stund gjør Godset det samme, men skuddet til Farji går til side for mål.
    95'
    Kitolano blåses av i en duell med Dahl. Det skal Dahl være glad for, for Lehne Olsen plukker opp ballen og er alene mot mål.
    96'
    Slås mot Vilsvik, men Larsson header ut.
    96'
    Henrik Skogvold gjøres klar for LSK.
    96'
    Kitolano skyter, Bråtveit redder og LSK roper på straffe når Lehne Olsen går ned. Det får de ikke og gjestene fortsetter sitt spill. LSK setter litt trykk på Godset nå.
    98'
    Inn: Henrik Skogvold
    Ut: Thomas Lehne Olsen
    Spennende bytte. En helt annen spisstype kommer inn for LSK.
    98'
    Farji har vært god, nå skaffer han Godset nok en corner. Bevegelig og kreativ. Godt bytte av Isnes!
    99'
    Finner Taaje, men Hans heading går over. Han er under hardt press der Taaje.
    99'
    Mehnert spilles gjennom, men Hedenstad redder mesterlig. God sjanse for vertene.
    100'
    Mehnert feller Gabrielsen og gjestene får frispark.
    101'
    Kort pasning til Roseth.
    101'
    Godset forbereder et dobbeltbytte. Westerlund og Ekeland skal inn her.
    101'
    Setter hurtig i gang på Krasniqi etter at sistnevnte ble felt av Va.
    102'
    Skogvold får frispark i duell med Valsvik.
    102'
    Inn: Sivert Westerlund
    Ut: Logi Tomasson
    102'
    Inn: Jostein Ekeland
    Ut: Marcus Johnson Mehnert
    103'
    Spiller kort til Gabrielsen.
    103'
    Ibrahimaj skyter, men den går til side for mål.
    105'
    105'+1
    Da er første ekstraomgang over og lagene skal bare bytte side. En jevn omgang med et par store sjanser hver vei, men ingen scoringer. Heng med videre for dramatikken fra Marienlyst. Får vi en avgjørelse i andre ekstraomgang, eller skal det avgjøres på straffesparkkonkurranse? Vinneren her møter Molde hjemme i kvartfinalen, så har vi det på det rene.
    2. ekstraomgang
    105'
    LSK får frispark på egen 16-meter.
    106'
    Spiller opp Karlin feilvendt og får ballen tilbake.
    106'
    Kitolano går ned på midten og LSK får frispark.
    106'
    Støttepasning til Gabrielsen.
    106'
    Åsen med et lurt innlegg langs bakken, der står selvfølgelig Valsvik og rensker unna. Han er en bauta og Godsets desidert viktigste spiller.
    107'
    Westerlund setter fart og slår et godt innlegg for Godset, men Roseth har posisjonert seg lurt og stanger unna før det blir farlig.
    108'
    Westerlund er nærmest på målstreken når han spiller bakover i banen, men LSK får beinet den unna. Han har for spiss vinkel til å skyte, men det var merkverdig få blå foran mål der.
    109'
    Godset kontrer med stor fart, men LSK kommer seg på rett side og får ryddet opp. Kvikke føtter på Farji og Therkelsen.
    109'
    Taaje dytter Åsen og LSK får frispark. Her vil de nok flytte frem og skape noe på en dødball. Klubben fra Romerike er jo kjent for sine dødballer historisk!
    110'
    Taaje får panneluggen på den, og det var viktig ellers så hadde Gabrielsen fått den på åpent mål. Corner til LSK.
    110'
    Heades unna av Krasniqi på første stolpe.
    111'
    Va skaffer LSK nok en corner når han spiller en ball via Taaje og ut.
    112'
    Godset stanger unna.
    112'
    Fem minutter igjen før dette skal avgjøres på straffespark. Hvilken nerve vi har på Marienlyst!
    114'
    Spilles gjennom av Åsen, men han er for tidlig inne der driblefanten til LSK.
    114'
    LSK får et frispark inne på egen halvdel.
    115'
    Spiller til Gabrielsen og LSK kan bygge opp bakfra.
    115'
    Strømsgodset 3 - 4 Lillestrøm
    Mål: Gjermund Åsen
    Målgivende: Félix Vá
    Gjermund Åsen gjør det for LSK. Det har ligget litt i kortene denne andre ekstraomgangen, LSK har sett skarpe ut og når Felix Va på uselvisk vis spiller ballen tilbake til Åsen isteden for å drible så må trønderen bare lime den i hjørnet for LSK. Kanarifansen går fullstendig av hengslene, de er nå på vei til en kvartfinale på Åråsen mot Molde!