3-2
4-2
Kamara86' (Str.)
5-2

Stort velkommen til liveoppdateringen fra Drammen, der Strømsgodset tar imot Sarpsborg 08 i fjerde runde av årets Tippeliga!
    Vi er på plass på fort Marienlyst, hvor Strømsgodset også denne sesongen fortsetter å vise seg frem som enormt sterke på eget gress.
    Strømsgodset har hittil i år tapt borte mot Start, men vunnet hjemme mot Sogndal og Odd Grenland. 2-0 ble seieren over Odd sist helg.
    Sarpsborg 08 står med samme poengsum som dagens motstandere, etter en sterk 3-0-seier over Molde i serieåpningen, tap borte mot Haugesund og 1-0 mot Sogndal hjemme i Sarpsborg forrige runde.
    Fra Ronny Deilas tropp rapporteres det om at både Lars Christopher Vilsvik og Mohammed Keita er tilbake etter hver sine skadeavbrekk, mens Alfred Sankoh, Razak Nuhu og André Hanssen fortsatt er på skadebenken.
    Bekreftet ute for Sarpsborg 08 er kaptein Kjetil Berge og Tobias Henanger. Derimot er Hugues Wembangomo tilbake i trening etter et lite opphold på sidelinjen, og er med laget til Drammen idag.
    Det har vært nydelig sommervær i Drammen by denne helgen, og det er meldt sol og ikke mindre enn 16 røde grader til kampstart klokka 18. Det ligger an til topp stemning og en optimal ramme rundt oppgjøret denne søndagen, så får vi satse på at påsketuristene deler vår mening, og utsetter påskeutfarten til mandag morgen. Det meldes også om storbesøk av supporterne fra Sarpsborg, så det ligger an til fest på Marienlyst denne runden.
    Denne uken har også oppsettet for første runde av Norgesmesterskapet kommet. Strømsgodset møter Kongsberg i første runde, mens Sarpsborg 08 skal måle krefter med 3.-divisjonslaget Sprint/Jeløy.
    Sarpsborg 08 starter idag med de samme elleve som mot Sogndal sist runde, og går dermed ut i sin velkjente diamantformasjon med Hoås og Wiig på topp.
    Godset gjør kun en endring fra de elleve som startet forrige kamp mot Odd Grenland. Lars Christopher Vilsvik er tilbake på venstreback i stedet for Lars Sætra.
    Lagene er ute på matta og varmer opp, og publikum er i ferd med å sette rammen på kampen utpå her. På bortefeltet blir de hvite og blå mannssterke idag, og det ryktes at minst 800 supportere fra Sarpsborg har tatt turen.
    Svein Oddvar Moen fra Haugar er dagens mann på Marienlyst, og skal sørge for at alt skjer riktig for seg gjennom ettermiddagens 90 minutter i Drammen.
    Drammen synger Godsets hymne 'Gamle Gress', mens den grønne matta vannes for siste gang nå få minutter før avspark.
    Hjemmelaget har tatt avsparket, velkommen til match!
    1'
    Kamara setter fart fremover. Legger inn fra venstre, men Hjulstad er fint oppe og redder.
    1'
    Fine kombinasjoner av Nordkvelle og Vilsvik, men Sarpsborg 08 kommer mellom og overtar spillet.
    2'
    Breive spiller gjennom til Hoås som roter bort ballen.
    3'
    Andersen legger inn foran mål, men ballen bare snitter Berget og går gjennom feltet.
    4'
    Berget og Andersen på nytt foran mål. Hjulstad har såpe på hanskene, men redder ballen tilbake.
    5'
    Nordkvelle lader kanonen og smeller ballen avgårde i beina til egen medspiller, og det ender med utspill fra Magnus Hjulstad i målet til Sarpsborg 08.
    6'
    Berget mener han blir revet i bakken og vil ha straffe. Dommer Moen vinker spillet videre.
    7'
    Godset på kontring. Nordkvelle spiller nydelig ut til Storflor som legger inn i feltet. Ballen ender opp hos Andersen som skyter ballen like over mål. Fin mulighet for Godset der!
    9'
    Godset på nyt kontring. Storflor skyter langt opp mot Berget og Kamara, men Sarpsborg 08 jobber godt hjemover og har foreløpig kontroll.
    11'
    Stor stemning på tribunen!
    12'
    Gutta på banen triller ball.
    13'
    Overraskende nok.
    13'
    Godset setter fart nå. Nydelig kombinasjon mellom Storflor og Andersen som avslutter nesten helt nede ved dødlinja. Sarpsborg 08 redder ballen ut til corner.
    14'
    Strømsgodset får tildelt et hjørnespark
    Øyvind Storflor
    Hjulstad er ute og bokser. Klabb og babb foran mål, men keeperen har tilslutt ballen trygt i favnet sitt.
    14'
    Det er hett foran målet til gjestene nå. Andersen, Storflor og Berget leker seg foran de hvite og blå på bortesiden.
    16'
    Godset på ny kontring, men spiller trangt og gir bort ballen.
    17'
    Hjemmelaget bygger opp et nytt fint angrep. Storflor spiller videre til Vilsvik som legger inn fra venstre. Sarpsborg 08 er våkne og redder seg unna en god Godset-sjanse.
    20'
    Gjestene fra Østfold har hatt en tung åpning, og sliter med å produsere noe sjanser.
    22'
    24'
    Mål for Strømsgodset!
    Strømsgodset 1 - 0 Sarpsborg 08
    Strømsgodset har hjørnespark. Storflor slår inn foran mål der det er klabb og babb inne i feltet. Ballen havner tilslutt hos Alexander Aas som header ballen inn bak Hjulstad og gir vertene en helt fortjent 1-0-ledelse!
    25'
    Godset er frempå igjen. Storflor legger inn i feltet, men Sarpsborg får ballen unna. Nordkvelle snapper og avslutter via en motspiller og til hjørnespark.
    29'
    Lars-Christopher Vilsvik
    29'
    Strømsgodset 2 - 0 Sarpsborg 08
    Målgivende: Lars-Christopher Vilsvik
    Vilsvik slår en perfekt corner inn foran mål der Alexander Aas for andre gang på fire minutter dunker ballen inn mellom stengene. 2-0!
    29'
    Sarpsborgs første avslutning i kampen. Giæver avslutter fra 20 meter, men rett i keeper fanget til Kwarasey som har hatt lite å gjøre hittil idag.
    32'
    Berget trer gjennom til Kamara som er så godt som alene med Hjulstad, men keeper blir sterkest i den duellen.
    33'
    Svært nært igjen for hjemmelaget. Denne gangen er det Nordkvelle som fra skrått hold avslutter like utenfor mål.
    36'
    Strømsgodset 3 - 0 Sarpsborg 08
    Mål: Anders Konradsen
    For en prestasjon av unge lovende Konradsen! Han plukker ballen etter en klarering og gjør alt selv. Spiller seg gjennom det som er av forsvarsspillere og putter ballen så lekende enkelt inn i et nærmest åpent mål. 3-0 på Marienlyst!
    39'
    Storflor avblåses for offside.
    44'
    Ett minutt er lagt til omgangen her i Drammen.
    44'
    45'
    Strømsgodset leder 3-0 til pause over Sarpsborg 08. Deilas mannskap har vartet opp med underholdende spill og tre morsomme scoringer så langt i kampen. Gjestene fra Østfold har slitt sterkt og har knapt produsert en sjanse, så det blir spennende å se hvilke grep Roar Johansen gjør med laget sitt i pausen.
    45'
    De siste 45 er sparket i gang her på Marienlyst stadion.
    46'
    Sarpsborg 08 får tildelt et hjørnespark
    Sarpsborgs første corner denne kampen. Godset klarerer ballen unna, men til innkast.
    47'
    Sarpsborg 08 ser litt mer våkne ut etter hvilen. Breive kommer til en avslutning fra 12 meter. Ufarlig.
    50'
    Storflor prøver seg på en halvvolley fra spiss vinkel. Utenfor.
    51'
    Sarpsborg 08 er i siget nå. Prøver seg flere ganger. Først er det Breive som ikke treffer mellom stengene, før Matland prøver seg. Kwarasey er god i mål, og redder Godset denne gangen!
    53'
    Mål for Sarpsborg 08!
    Strømsgodset 3 - 1 Sarpsborg 08
    Matland på en nydelig mulighet som Kwarasey strekker seg etter og gir ut til corner for gjestene. Breive slår hjørnesparket inn i feltet til Hoås som er høyest inne i feltet og header ballen inn til redusering for Sarpsborg 08!
    53'
    Bortelaget har frispark på 25 meter.
    55'
    Strømsgodset 3 - 2 Sarpsborg 08
    Mål: Jo Nymo Matland
    Matland slår et nydelig frispark rett i mål! Kwarasey er etter skuddet, men makter ikke å redde ballen og det er ny spenning i kampen her på Marienlyst!
    56'
    Det er et helt annet Sarpsborg 08 vi ser på banen nå!
    59'
    Godset på en fin kontring. Godt tempo, og hissige fremover. Nordkvelle er riktignok litt feig, og spiller ballen til Berget isteden for å smelle av i god posisjon. Berget roter bort ballen.
    61'
    Vilsvik imponerer her nå. Etter et nydelig nedtak dribler han seg gjennom og avslutter selv. Hjulstad holder ballen, men det er bare såvidt!
    63'
    Det er mål i lufta her.
    64'
    Kamara kommer alene gjennom mot Hjulstad. Klarer å rote det til, men dommer har uansett vinket for offside.
    65'
    Madsen og forsvaret til Strømsgodset roter det virkelig til for seg selv nå. Ballen havner hos Breive som er gjennom, men avslutningen blir for dårlig.
    66'
    Konradsen skaffer Godset corner. Godt jobbet.
    66'
    Storflor slår mot lengste stolpe. Ser ut som det er Røn som klarerer, men skyter ballen i fanget på egen keeper.
    67'
    Gult kort til Sarpsborg 08
    Berat Jusufi
    Jusufi feller Berget som er på en overgang. Får tildelt det gule kortet av dommer Moen.
    68'
    Spillerbytte - Sarpsborg 08
    Inn: Hugues Wembangomo
    Ut: Berat Jusufi
    Jusufi hinker ut av banen. Han skulle vel byttes ut uansett, men pådro seg både vondt i beinet og gult kort rett før han gikk ut der.
    69'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Omar Elabdellaoui
    Ut: Fredrik Nordkvelle
    70'
    Michael Røn legger inn foran mål. Kwarasey er trygg bakerst.
    72'
    Inn: Glenn Roberts
    Ut: Michael Røn
    74'
    Inn: Muhamed Keita
    Ut: Jo Inge Berget
    74'
    Abu avslutter fra 17 meter. Rett på keeper.
    76'
    Strømsgodset 4 - 2 Sarpsborg 08
    Mål: Ola Kamara
    Keeper gjør en dårlig jobb og må gi retur på skuddet fra Konradsen. Der står Ola Kamara på rett sted til rett tid og sklir ballen inn bak Hjulstad. Strømsgodset leder 4-2!
    76'
    Abu avslutter rett utenfor 16-meteren. Ballen går en meter til side for mål!
    79'
    Inn: Erik Jonvik
    Ut: Joackim Jørgensen
    79'
    Godset kjører på foran mål nå, og skaper sjanse på sjanse. Nå var det Keita som prøvde seg på en avslutning, men Hjulstad har kontroll.
    83'
    Sarpsborg 08 har ikke gitt opp og Breive prøver å spille gjennom foran mål. Godset kontrollerer.
    84'
    5900 tilskuere ser en underholdende kamp i Drammen her ikveld.
    85'
    Wembangomo feller Vilsvik, og Goddset har fått straffe!
    85'
    Strømsgodset scorer på straffe!
    Strømsgodset 5 - 2 Sarpsborg 08
    Magnus Hjulstad redder først en dårlig slått straffe, men mister. Kamara er på returen og setter ballen inn i mål!
    86'
    Hugues Wembangomo
    Wembangomo får gult kort for fellingen av Vilsvik.
    87'
    To minutter er lagt til omgangen.
    88'
    Godset har ballen i sluttsekundene nå.
    89'
    89'
    Da blåser Moen i fløyta og kampen er over. Strømsgodset vinner tilslutt 5-2 over Sarpsborg 08 etter en underholdende og målrik kamp. Hjemmelaget ledet allerede 3-0 etter første omgang, men gjestene fra Sarpsborg reiste seg stort etter hvilen og ga drammenserne mer kamp. Det var spenning i Drammen etter bortelagets 3-2-redusering, men Godset puttet igjen og sikret tre poeng etter nok en solid hjemmekamp på Marienlyst stadion.