Hei og velkommen til Marienlyst Stadion og kampen mellom SIF og Tromsø!
    Det har vært strålende vær i Drammen i hele dag, men det er for tiden litt overskyet.
    Tromsø er som leder av tabellen favoritt her i dag, men Godset har vist seg å være harde på hjemmebane i år.
    Godset har Nordkvelle og Madsen ute med skade, mens Tromsø på sin side stiller uten Ramovic.
    Lagene entrer banen og det er klart for kamp!
    Godset tar avspark og kampen er igang!
    1'
    Riddez kommer seg rundt på venste og slår knallhardt inn foran mål, men keeper er ute og plukker innlegget.
    2'
    Aas er litt for hardhendt mot Rushfeld og Tromsø får frispark.
    3'
    Frisparket lempes inn i boksen til Mourad som skyter. Larsen slår til corner.
    4'
    Corneren klareres.
    4'
    Berget blir lagt i bakken av Jensen og Godset får frispark et stykke inne på Tromsøs banehalvdel.
    6'
    Frisparket blir det ingenting ut av.
    6'
    Berget blir lagt i bakken igjen, denne gangen av Yndestad. Frispark til Godset på hjørnet av 16-meteren.
    7'
    Frisparket blir lempet inn i boksen og Sahlman må slå til corner.
    7'
    Corneren blir klarert.
    8'
    Godset har slått mye langt innledningsvis, men Tromsø-forsvaret har så langt klart å holde unna.
    9'
    Berget felles av Mbodji og Godset får frispark fra 25 meter.
    9'
    Mål for Strømsgodset!
    Strømsgodset 1 - 0 Tromsø
    Mål: Øyvind Storflor
    Pedersen skyter knallhardt på frisparket fra 25 meter så Sahlman må gi retur. Der er Storflor og dundrer ballen opp i nettaket!
    10'
    Larsen somler på et tilbakespill og Mourad er nær ved å snappe ballen fra keeperen.
    12'
    Publikum våknet til live etter scoringen.
    13'
    Vilsvik slår langt mot Pedersen, men Sahlman er fint ute og avskjærer spissen. Keeperen får seg en trøkk i sammenstøtet og blir liggende.
    15'
    Sahlman får fortsatt behandling på banen. Ser ut til å ha fått seg en skikkelig trøkk i hodet i sammenstøtet med Pedersen.
    16'
    Keeperen har fått bandasjert hele hodet og er på beina igjen.
    17'
    Kampen fortsetter.
    18'
    Gult kort til Strømsgodset
    Marcus Pedersen
    Pedersen er litt for tøff i en duell med Yndestad og får gult kort.
    18'
    Larsen bokser ballen ut av boksen og Godset får klarert.
    18'
    Publikum roper på kort etter at Mourad feller Riddez på samme måte som Pedersen i situasjonen i forkant. Dommeren lar det bli med en advarsel i denne omgang.
    20'
    Det er Tromsø som har det meste av spillet for øyeblikket.
    22'
    Vilsvik får ballen på høyre etter fint forarbeid av Storflor. Innlegget er litt for høyt for Keita og Tromsø får klarert.
    24'
    Corneren blir det ingenting ut av.
    24'
    André Hanssen
    Hanssen er alt for sein i en takling på Rushfeld og får korrekt gult kort.
    25'
    Tromsø fortsetter å holde ballen mye innad i laget, men klarer ikke å komme til avslutning.
    26'
    Vilsvik feller Yndestad som er på vei igjennom alene med Larsen og Tromsø får straffe!
    28'
    Tromsø scorer på straffe!
    Strømsgodset 1 - 1 Tromsø
    Mål: Sigurd Rushfeldt
    Larsen går til høyre og Rushfeld setter ballen sikker til venstre.
    28'
    Godset har giret opp et hakk etter utligningen.
    30'
    Sankoh drar av fem mann, men blir til slutt stoppet av Koppinen.
    32'
    32'
    Rushfeld forsøker å finne Johansen på bakre, men Larsen er ute og fanger innlegget.
    33'
    Vilsvik har gjort en rekke personlige feil de siste minuttene og virker frustrert.
    35'
    Sankoh er frempå ved et innlegg fra Storflor, men Sahlman er ute og fanger ballen.
    36'
    Mbodji forsøker et skudd fra distanse, men skuddet går rett på keeper Larsen.
    37'
    Det er Godset som presser for øyeblikket, men klarer ikke å komme til avslutning.
    39'
    Hjørnespark til Strømsgodset
    39'
    Strømsgodset 2 - 1 Tromsø
    Mål: Glenn Andersen
    Målgivende: Lars-Christopher Vilsvik
    Corneren lander midt på pannebrasken til Andersen som stanger ballen i mål!
    40'
    Sankoh og Pedersen spiller fint sammen utenfor boksen til Tromsø. Sistnevnte forsøker et skudd fra hjørnet av 16-meteren, men ballen går til side for mål.
    42'
    Godset er veldig på hugget for øyeblikket.
    43'
    Sankoh går i bakken inne i 16-meteren til Tromsø. Publikum roper på straffe, men dommeren vinker spillet videre.
    45'
    Sankoh får seg en trøkk i duellen med Yndestad og blir liggende.
    45'
    Spillet er igang igjen.
    45'+2
    Dommeren ser ikke at linjemannen har vinket for offside, og lar Tromsø ta en corner de ikke skulle ha hatt. Merkelig situasjon.
    45'+3
    45'+4
    Det har vært en underholdende omgang med høy temperatur og mye fint spill fra begge lag. Godset har vært hakket farligere enn Tromsø og leder fortjent ti pause.
    Lagene kommer ut av garderoben og det er klart for 2. omgang.
    45'
    2. omgang er igang!
    46'
    Pedersen snapper ballen foran Sahlman, men kommer litt for langt ut til høyre. Spissen forsøker å legge inn, men Tromsø-forsvaret får klarert.
    47'
    Keita blir taklet av Mbodji og blir liggende.
    47'
    49'
    Høgli får ballen på bakre og sender av gårde et knallhardt skudd som Larsen må slå til corner.
    50'
    Larsen bokser corneren vekk.
    50'
    Johansen forsøker å finne Mourad på bakre, men Aas får klarert.
    53'
    Vilsvik slår langt mot Storflor, men Yndestad får klarert.
    55'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Ola Kamara
    Ut: Jo Inge Berget
    55'
    Johansen er plutselig alene med keeper. Larsen kommer ut og er både god og heldig som får en hånd på ballen. Stor sjanse for Tromsø!
    57'
    Keita slår inn mot Pedersen inne i boksen. Spissen får en lang tå på ballen som stusses forbi Sahlman. Keeperen får bokset ballen unna på streken. Stor sjanse for Godset!
    58'
    Inn: Jim Johansen
    Ut: Muhamed Keita
    58'
    Corneren klareres av Storflor.
    59'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Mo Ahamed
    Ut: Helge Haugen
    60'
    Sankoh er litt for hardhendt i en duell med Mbodji og Tromsø får frispark.
    61'
    Johansen presser frem et innkast ved Tromsøs cornerflagg.
    62'
    62'
    Skyene skygger for sola og det blåser surt for øyeblikket.
    64'
    Godset presser for øyeblikket, men kommer ikke til avslutning.
    66'
    67'
    Aas har hatt grei kontroll på Rushfeld i dag.
    68'
    Inn: Dominique Taboga
    Ut: Fredrik Björck
    69'
    Johansen er nær ved å sette ballen i eget mål via Andersen, men Larsen får avverget.
    70'
    Tromsø har tatt over mer og mer de siste minuttene.
    71'
    Aas går opp, men avslutningen går til side for mål.
    71'
    Aas får seg en smell inne i boksen, men er kjapt på beina igjen.
    73'
    Tromsø får frispark på hjørnet av 16-meteren da Andersen feller Mourad.
    73'
    Frisparket lempes inn i boksen, men Larsen bokser.
    73'
    Johansen spiller fint med Pedersen, men sistnevnte blir blokkert i skuddøyebliket og Tromsø får klarert.
    75'
    Inn: Thomas Drage
    Ut: Remi Johansen
    75'
    Sahlman er ute og fanger corneren.
    76'
    Rushfeld er for sein i en takling på Johansen og Godset får frispark.
    77'
    Det meldes om 5363 tilskuere på Marienlyst Stadion i dag.
    77'
    78'
    Det er Tromsø som presser for øyeblikket.
    80'
    Nok en gang bokser Larsen og Godset får klarert.
    80'
    Inn: Lars Sætra
    Ut: Alfred Sankoh
    81'
    Og igjen får Godset klarert.
    82'
    Tromsø jager utligning for øyeblikket, og Godset er under hardt press.
    83'
    Hanssen feller Jensen og Tromsø får frispark fra 25 meter.
    83'
    Rushfeld og Tromsø forsøker seg på den gode gamle Start-vippen, men mislykkes totalt. Godset får klarert.
    84'
    Vilsvik spiller langt mot Pedersen som er på vei igjennom alene, men dommeren har vinket for offside.
    86'
    Stor sjanse til Godset! Kamara får lagt inn fra høyre til Johansen som skyter utenfor fra syv meter. Burde satt den!
    87'
    Riddez feller Drage og Tromsø får frispark på hjørnet av 16-meteren.
    88'
    Frisparket går forbi alt og alle til utspill fra mål.
    88'
    Det er lagt til fire minutter.
    89'
    Yndestad forsøker seg på et skudd fra distanse, men skuddet går rett på Larsen.
    90'+1
    Tromsø jager utligning, og Godset sliter med å holde unna for øyeblikket.
    90'+2
    Corneren ender på bakre hos Pedersen som er helt alene. Spissen forsøker seg på et liggende brassespark, men bommer på ballen og det blir utspill fra mål.
    90'+2
    90'+3
    Det var en underholdende kamp vi fikk se i dag, der hjemmelaget til slutt vant fortjent. Godset var hakket farligere enn Tromsø kampen igjennom, og selv om Tromsø jaget utligning mot slutten er dette et greit resultat.