Målsjanse! Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    FC Metz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Francois Letexier signaliserer et frispark til FC Metz.
    4'
    Georges Mikautadze
    Sjanse! FC Metz avanserer forover, men Georges Mikautadze avslutter utenfor.
    4'
    Dilane Bakwa (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Meinau.
    9'
    Frispark til Strasbourg Alsace på halvdelen til FC Metz.
    9'
    Frispark Strasbourg Alsace.
    10'
    I Strasbourg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Gult kort til FC Metz
    Sadibou Sane
    Sadibou Sane (FC Metz) får et gult kort av dommer Francois Letexier.
    11'
    Frispark for FC Metz på egen banehalvdel.
    12'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til FC Metz på egen banehalvdel.
    16'
    18'
    19'
    Francois Letexier tildeler FC Metz en corner. Lamine Camara sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Lamine Camara (FC Metz) slår en corner fra høyre side på Stade de la Meinau.
    22'
    Skudd utenfor mål, Strasbourg
    24'
    I Strasbourg slår Lamine Camara en corner fra høyre.
    27'
    Kevin Van Den Kerkhof
    Kevin Van Den Kerkhof (FC Metz) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Dilane Bakwa (Strasbourg Alsace) slår en corner fra høyre side på Stade de la Meinau.
    29'
    31'
    34'
    Emanuel Emegha
    Strasbourg Alsace angriper på Stade de la Meinau, men Emanuel Emegha header utenfor.
    40'
    Andrey Nascimento dos Santos vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    47'
    Strasbourg Alsace slipper å klare seg uten Andrey Nascimento dos Santos som kommer tilbake på banen i Strasbourg.
    48'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    50'
    Francois Letexier tildeler FC Metz en corner. Lamine Camara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    Dommer Francois Letexier venter med å sette i gang spillet fordi Kevin Van Den Kerkhof ligger nede.
    53'
    Kevin Van Den Kerkhof ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Strasbourg.
    53'
    Mål for FC Metz!
    Strasbourg 0 - 1 FC Metz
    Mål: Georges Mikautadze
    Georges Mikautadze dundrer ballen i mål og FC Metz tar ledelsen 0-1 på Stade de la Meinau.
    54'
    58'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Kevin Gameiro
    Ut: Moise Sahi Dion
    Patrick Vieira gjør dagens første bytte i Strasbourg, når han tar ut Moise Sahi Dion og setter inn Kevin Gameiro.
    59'
    Inn: Jeremy Sebas
    Ut: Dilane Bakwa
    Strasbourg Alsace bytter ut Dilane Bakwa med Jeremy Sebas.
    59'
    I Strasbourg slår Frederic Guilbert en corner fra venstre.
    61'
    Lamine Camara ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    63'
    Spillerbytte - FC Metz
    Inn: Ababacar Moustapha Lo
    Ut: Lamine Camara
    Det virker som Lamine Camara ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Ababacar Moustapha Lo.
    67'
    Danley Jean-Jacques (FC Metz) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Meinau.
    67'
    Skudd utenfor mål, FC Metz
    67'
    I Strasbourg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    67'
    68'
    72'
    73'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Strasbourg fordi Marvin Senaya får behandling for en skade på banen.
    74'
    Marvin Senaya er på beina igjen og fortsetter kampen.
    75'
    76'
    Georges Mikautadze (FC Metz) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    78'
    Papa Amadou Diallo
    FC Metz angriper i Strasbourg. Papa Amadou Diallo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Inn: Ibrahima Sissoko
    Patrick Vieira (Strasbourg Alsace) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ibrahima Sissoko erstatter Dilane Bakwa.
    79'
    FC Metz angriper i Strasbourg. Kevin Van Den Kerkhof fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    84'
    Fali Cande
    Fali Cande (FC Metz) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    85'
    87'
    88'
    Mål for Strasbourg!
    Strasbourg 1 - 1 FC Metz
    Mål: Emanuel Emegha
    Målgivende: Kevin Gameiro
    Emanuel Emegha utligner til 1-1 på Stade de la Meinau. Det er en fin assist fra Kevin Gameiro.
    89'
    Strasbourg 2 - 1 FC Metz
    Mål: Andrey Nascimento dos Santos
    Andrey Nascimento dos Santos header ballen i mål og Strasbourg Alsace tar ledelsen 2-1 på Stade de la Meinau.
    90'+1
    Gult kort til Strasbourg
    Andrey Nascimento dos Santos
    Andrey Nascimento dos Santos (Strasbourg Alsace) pådrar seg et gult kort.
    90'+2
    Inn: Ibou Sane
    Ut: Kevin Van Den Kerkhof
    Bytte for FC Metz. Ibou Sane kommer inn for Kevin Van Den Kerkhof på Stade de la Meinau.
    90'+4
    Inn: Koffi Kouao
    Ut: Fali Cande
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Metz. Inn kommer Koffi Kouao, mens Fali Cande tar plass på benken.