1-0
2-0
    Dagens kamp på Stade de la Meinau i Strasbourg er i gang.
    Offside! Jeremy Pied (Lille OSC) er alene igjennom, men dommer Hakim Ben el Hadj ser at linjemannen er oppe med flagget.
    2'
    Racing Strasbourg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Hakim Ben el Hadj tildeler Racing Strasbourg en corner. Dimitri Lienard sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Benjamin Corgnet
    Racing Strasbourg angriper på Stade de la Meinau. Benjamin Corgnet header utenfor.
    9'
    Dommer Hakim Ben el Hadj venter med å sette i gang spillet fordi Boubakary Soumare ligger nede.
    10'
    Frispark for Racing Strasbourg på egen banehalvdel.
    11'
    Mål for Strasbourg!
    Strasbourg 1 - 0 Lille
    Mål: Youssouf Fofana
    Målgivende: Jeremy Grimm
    Youssouf Fofana dundrer ballen i mål og Racing Strasbourg tar ledelsen 1-0 på Stade de la Meinau. Det er en fin assist fra Jeremy Grimm.
    13'
    Boubakary Soumare ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Strasbourg.
    14'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Lille OSC på egen banehalvdel.
    15'
    Gult kort til Strasbourg
    Jeremy Grimm
    Jeremy Grimm (Racing Strasbourg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    16'
    I Strasbourg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Lille OSC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    19'
    Frispark Lille OSC.
    23'
    Xeka
    Xeka (Lille OSC) kommer seg fri på Stade de la Meinau, men avslutningen går utenfor.
    23'
    Lucien Kevin Zohi
    Racing Strasbourg angriper i Strasbourg. Lucien Kevin Zohi fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Racing Strasbourg fosser fremover, men Lionel Carole går rett i offsidefella.
    30'
    31'
    36'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Racing Strasbourg på egen banehalvdel.
    37'
    Frispark til Lille OSC på halvdelen til Racing Strasbourg.
    38'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Lille OSC.
    38'
    40'
    Offside! Jeremy Pied blir vinket av og Lille OSC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    44'
    Lille OSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Frispark for Lille OSC på egen banehalvdel.
    45'+1
    46'
    Målsjanse til Racing Strasbourg! Benjamin Corgnet treffer mål, men keeper redder.
    47'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    50'
    Lucien Kevin Zohi (Racing Strasbourg) kommer til en målsjanse på Stade de la Meinau, men klarer ikke å score.
    51'
    52'
    I Strasbourg slår Jeremy Pied en corner fra høyre.
    57'
    59'
    Jeremy Pied (Lille OSC) slår en corner fra høyre side på Stade de la Meinau.
    60'
    Gabriel Magalhaes
    Gabriel Magalhaes (Lille OSC) header utenfor.
    60'
    Dimitri Lienard (Racing Strasbourg) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Meinau.
    62'
    62'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Jonathan Ikone
    Ut: Jeremy Pied
    Christophe Galtier gjør dagens første bytte i Strasbourg, når han tar ut Jeremy Pied og setter inn Jonathan Ikone.
    64'
    Inn: Nicolas Pepe
    Ut: Xeka
    Lille OSC bytter ut Xeka med Nicolas Pepe.
    64'
    65'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Kenny Lala
    Ut: Lionel Carole
    Bytte for Racing Strasbourg. Kenny Lala kommer inn for Lionel Carole på Stade de la Meinau.
    67'
    69'
    Frisparket tildelt Lille OSC er farlig nær Racing Strasbourgs målområde.
    70'
    72'
    73'
    76'
    Inn: Rui Fonte
    Ut: Loic Remy
    Lille OSC gjør sitt tredje bytte. Loic Remy erstattes av Rui Fonte.
    76'
    Dimitri Lienard
    Racing Strasbourg avanserer forover i Strasbourg. Dimitri Lienard avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Kouadio-Yves Dabila
    Kouadio-Yves Dabila (Lille OSC) kommer seg fri på Stade de la Meinau, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Inn: Nuno Da Costa
    Ut: Lucien Kevin Zohi
    Racing Strasbourg bytter ut Lucien Kevin Zohi med Nuno Da Costa. Dette er det andre byttet som Thierry Laurey gjør i dagens kamp.
    80'
    Strasbourg 2 - 0 Lille
    Mål: Dimitri Lienard
    Målgivende: Benjamin Corgnet
    Mål! Dimitri Lienard gir Racing Strasbourg en komfortabel 2-0 ledelse. Benjamin Corgnet var nest sist på ballen.
    81'
    Gult kort til Lille
    Luiz Araujo
    Dommeren gir Luiz Araujo (Lille OSC) et gult kort.
    82'
    Inn: Jonas Martin
    Ut: Youssouf Fofana
    Youssouf Fofana (Racing Strasbourg) erstattes av Jonas Martin.
    84'
    84'
    88'
    Jonathan Ikone
    Sjanse til Lille OSC! Jonathan Ikone er nær ved å score, men keeper redder.
    90'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    90'
    Racing Strasbourg fosser forover og Dimitri Lienard fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+3
    90'+3
    Nuno Da Costa
    Racing Strasbourg angriper. Nuno Da Costa får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.