Stephane Bahoken (Racing Strasbourg) kommer til en målsjanse på Stade de la Meinau, men klarer ikke å score.
    1'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Dimitri Lienard
    Dimitri Lienard (Racing Strasbourg) avanserer forover på Stade de la Meinau. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    4'
    Mål for Monaco!
    Strasbourg 0 - 1 Monaco
    Mål: Stevan Jovetic
    Målgivende: Djibril Sidibe
    Stevan Jovetic setter ballen i nettet og AS Monaco leder nå 0-1. Flott spill fra Djibril Sidibe før målet.
    5'
    Marcos Lopes (AS Monaco) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade de la Meinau.
    8'
    I Strasbourg slår Dimitri Lienard en corner fra høyre.
    9'
    Jonas Martin
    Racing Strasbourg avanserer forover i Strasbourg. Jonas Martin avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    Marcos Lopes er på beina igjen og fortsetter kampen.
    10'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for AS Monaco nær 16-meteren.
    11'
    Antony Gautier tildeler AS Monaco en corner. Joao Moutinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Målsjanse! Stephane Bahoken (Racing Strasbourg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Martin Terrier
    Racing Strasbourg angriper, men avslutningen til Martin Terrier går utenfor.
    15'
    Mål for Strasbourg!
    Strasbourg 1 - 1 Monaco
    Mål: Stephane Bahoken
    Målgivende: Jonas Martin
    Utligning! Stephane Bahoken setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Jonas Martin.
    19'
    Strasbourg 1 - 2 Monaco
    Mål: Rony Lopes
    Mål! AS Monaco tar ledelsen 1-2 ved Marcos Lopes.
    21'
    Joao Moutinho (AS Monaco) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Meinau.
    24'
    Frispark AS Monaco.
    25'
    Antony Gautier signaliserer et frispark til AS Monaco på egen banehalvdel.
    26'
    I Strasbourg har et frispark blitt tildelt AS Monacoet.
    27'
    Racing Strasbourg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Jeremy Blayac
    Målsjanse på Stade de la Meinau! Jeremy Blayac fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    28'
    28'
    Dimitri Lienard (Racing Strasbourg) slår en corner fra venstre side på Stade de la Meinau.
    29'
    32'
    Frispark for Racing Strasbourg på egen banehalvdel.
    32'
    Jeremy Blayac (Racing Strasbourg) kommer seg fri på Stade de la Meinau, men avslutningen går utenfor.
    33'
    Antony Gautier signaliserer et frispark til Racing Strasbourg.
    34'
    Racing Strasbourg angriper i Strasbourg. Stephane Bahoken fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    37'
    38'
    Frispark til Racing Strasbourg på halvdelen til AS Monaco.
    39'
    Jeremy Blayac (Racing Strasbourg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Strasbourg 1 - 3 Monaco
    Mål: Fabinho
    Målgivende: Keita Balde
    AS Monaco går opp i en 1-3 ledelse etter et mål av Fabinho. Keita Balde var nest sist på ballen.
    41'
    43'
    45'
    Racing Strasbourg angriper. Dimitri Lienard får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'
    Antony Gautier signaliserer et frispark til Racing Strasbourg på egen banehalvdel.
    45'+3
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Benjamin Corgnet
    Ut: Martin Terrier
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Racing Strasbourg. Inn kommer Benjamin Corgnet, mens Martin Terrier tar plass på benken.
    46'
    46'
    Racing Strasbourg angriper og Jeremy Blayac får avsluttet. Headingen treffer ikke AS Monaco-målet.
    48'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Strasbourg fordi Jean Eudes Aholou får behandling for en skade på banen.
    50'
    52'
    53'
    Benjamin Corgnet
    I Strasbourg header Benjamin Corgnet (Racing Strasbourg) mot mål, men ballen går utenfor.
    53'
    Kan AS Monaco kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    56'
    Stevan Jovetic
    Stevan Jovetic skyter i stolpen! Stor sjanse for AS Monaco i Strasbourg.
    57'
    I Strasbourg har et frispark blitt tildelt Racing Strasbourget.
    59'
    Racing Strasbourg slipper å klare seg uten Jean Eudes Aholou som kommer tilbake på banen i Strasbourg.
    61'
    Jonas Martin ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    61'
    Racing Strasbourg fosser forover og Jeremy Blayac fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    64'
    64'
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Almamy Toure
    Ut: Djibril Sidibe
    AS Monaco gjør sitt første bytte. Djibril Sidibe erstattes av Almamy Toure.
    64'
    Inn: Jeremy Grimm
    Ut: Jonas Martin
    Thierry Laurey (Racing Strasbourg) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Jeremy Grimm erstatter Jonas Martin som sannsynligvis er skadet.
    65'
    65'
    67'
    68'
    Gult kort til Monaco
    Rony Lopes
    Dommer Antony Gautier gir Marcos Lopes (AS Monaco) et gult kort.
    68'
    Rony Lopes
    Marcos Lopes (AS Monaco) kommer seg fri på Stade de la Meinau, men avslutningen går utenfor.
    69'
    Racing Strasbourg angriper i Strasbourg. Dimitri Lienard avslutter på mål, men greier ikke å score.
    69'
    69'
    AS Monaco tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    72'
    I Strasbourg slår Dimitri Lienard en corner fra venstre.
    73'
    Jeremy Grimm
    Sjanse! Racing Strasbourg avanserer forover, men Jeremy Grimm avslutter utenfor.
    74'
    74'
    77'
    Dimitri Lienard (Racing Strasbourg) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Meinau.
    77'
    Dommer Antony Gautier venter med å sette i gang spillet fordi Keita Balde ligger nede.
    78'
    Frispark for AS Monaco på egen banehalvdel.
    79'
    Inn: Youri Tielemans
    Ut: Keita Balde
    Leonardo Jardim gjør dagens andre bytte i Strasbourg, når han tar ut Keita Balde og setter inn Youri Tielemans.
    79'
    Kenny Lala ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    81'
    Inn: Abdallah N`Dour
    Ut: Kenny Lala
    Kenny Lala (Racing Strasbourg) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Abdallah Ndour.
    82'
    Racing Strasbourg avanserer forover i Strasbourg. Benjamin Corgnet avslutter, men treffer ikke mål.