Sanjin Prcic
    Sanjin Prcic (Strasbourg Alsace) kommer seg fri på Stade de la Meinau, men avslutningen går utenfor.
    3'
    Strasbourg får tildelt et hjørnespark
    Sanjin Prcic (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Meinau.
    4'
    Frederic Guilbert
    Målsjanse! Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    4'
    OGC Nice får tildelt et frispark
    OGC Nice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Stephanie Frappart tildeler Strasbourg Alsace en corner. Frederic Guilbert sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Strasbourg får tildelt et frispark
    Frispark i en god posisjon for Strasbourg Alsace!
    13'
    Kevin Gameiro
    Kevin Gameiro (Strasbourg Alsace) kommer til en målsjanse på Stade de la Meinau, men klarer ikke å score.
    15'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    16'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    19'
    Gult kort til OGC Nice
    Dante
    Dante (OGC Nice) pådrar seg et gult kort.
    19'
    Dommer Stephanie Frappart venter med å sette i gang spillet fordi Ludovic Ajorque ligger nede.
    20'
    Ludovic Ajorque er på beina igjen og fortsetter kampen.
    21'
    Det blir farlig! Frispark for Strasbourg Alsace er nær straffområde.
    23'
    Skudd på mål, Strasbourg
    Jean-Ricner Bellegarde
    Jeanricner Bellegarde (Strasbourg Alsace) header ballen mot mål, men OGC Nice klarerer.
    26'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Melvin Bard (OGC Nice) vrir seg av smerte i gresset.
    27'
    Melvin Bard kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade de la Meinau.
    27'
    Strasbourg Alsace fosser forover og Sanjin Prcic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    29'
    29'
    Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) slår en corner fra høyre side på Stade de la Meinau.
    29'
    OGC Nice får tildelt et hjørnespark
    Justin Kluivert
    I Strasbourg slår Justin Kluivert en corner fra høyre.
    32'
    Skudd utenfor mål, OGC Nice
    Jordan Lotomba
    Jordan Lotomba (OGC Nice) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    I Strasbourg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Frispark til Strasbourg Alsace på halvdelen til OGC Nice.
    35'
    Frispark for OGC Nice på egen banehalvdel.
    37'
    Anthony Caci
    Anthony Caci (Strasbourg Alsace) header utenfor.
    39'
    Målsjanse til Strasbourg Alsace! Frederic Guilbert treffer mål, men keeper redder.
    41'
    41'
    Amine Gouiri
    OGC Nice angriper, men avslutningen til Amine Gouiri går utenfor.
    45'
    45'+3
    Adrien Thomasson
    Strasbourg Alsace avanserer forover i Strasbourg. Adrien Thomasson avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+3
    Andre gule kort til OGC Nice
    Dante
    Utvisning! OGC Nice må klare seg resten av kampen uten Dante etter at han får sitt andre gule.
    48'
    Frisparket tildelt Strasbourg Alsace er farlig nær OGC Nices målområde.
    48'
    Stephanie Frappart tildeler OGC Nice en corner. Justin Kluivert sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til OGC Nice på egen banehalvdel.
    53'
    OGC Nice må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Strasbourg Alsace.
    54'
    Frispark OGC Nice.
    55'
    Gult kort til Strasbourg
    Lucas Perrin
    Lucas Perrin (Strasbourg Alsace) får et gult kort av dommer Stephanie Frappart.
    56'
    Anthony Caci (Strasbourg Alsace) kommer til en målsjanse på Stade de la Meinau, men klarer ikke å score.
    59'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    60'
    Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Meinau.
    61'
    I Strasbourg slår Sanjin Prcic en corner fra venstre.
    62'
    64'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Hicham Boudaoui
    Ut: Justin Kluivert
    Bytte for OGC Nice. Hicham Boudaoui kommer inn for Justin Kluivert på Stade de la Meinau.
    65'
    Inn: Mario Lemina
    Ut: Kephren Thuram Ulien
    Christophe Galtier (OGC Nice) gjør sitt andre bytte for dagen. Mario Lemina erstatter Kephren Thuram Ulien.
    66'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Habib Diallo
    Ut: Sanjin Prcic
    Strasbourg Alsace bytter ut Sanjin Prcic med Habib Diallo.
    66'
    Sjanse! Strasbourg Alsace avanserer forover, men Kevin Gameiro avslutter utenfor.
    68'
    Inn: Evann Guessand
    Ut: Andy Delort
    OGC Nice gjør sitt tredje bytte. Andy Delort erstattes av Evann Guessand.
    69'
    70'
    Strasbourg blir avblåst for offside
    Habib Diallo
    En av Strasbourg Alsaces spillere blir avblåst for offside på Stade de la Meinau.
    70'
    70'
    Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    72'
    Kevin Gameiro (Strasbourg Alsace) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    74'
    74'
    75'
    Inn: Ibrahima Sissoko
    Ut: Jean-Ricner Bellegarde
    Jeanricner Bellegarde (Strasbourg Alsace) erstattes av Ibrahima Sissoko.
    75'
    Strasbourg Alsace avanserer forover og Habib Diallo kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    76'
    76'
    78'
    Strasbourg Alsace angriper, men Stephanie Frappart blåser for offside.
    79'
    80'
    80'
    OGC Nice blir avblåst for offside
    Melvin Bard
    OGC Nice angriper i Strasbourg, men blir avblåst for offside.
    82'
    Inn: Calvin Stengs
    Ut: Amine Gouiri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OGC Nice. Inn kommer Calvin Stengs, mens Amine Gouiri tar plass på benken.
    82'
    Ludovic Ajorque
    Målsjanse på Stade de la Meinau! Ludovic Ajorque fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    84'
    84'
    Strasbourg Alsace angriper i Strasbourg. Habib Diallo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    84'
    84'
    Rødt kort til OGC Nice
    Justin Kluivert fra OGC Nice er ikke på banen for øyeblikket, men får et rødt kort!
    85'
    Sjanse! Strasbourg Alsace avanserer forover, men Frederic Guilbert avslutter utenfor.
    86'
    87'
    Habib Diallo (Strasbourg Alsace) avanserer forover på Stade de la Meinau. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.