54
    Dilane Bakwa
    Dilane Bakwa (Strasbourg Alsace) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    4'
    Strasbourg Alsace avanserer forover i Strasbourg. Dilane Bakwa avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    5'
    OGC Nice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark til Strasbourg Alsace på halvdelen til OGC Nice.
    6'
    I Strasbourg slår Jeremie Boga en corner fra venstre.
    10'
    Thomas Leonard tildeler Strasbourg Alsace en corner. Thomas Delaine sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Emanuel Emegha
    Strasbourg Alsace angriper i Strasbourg. Emanuel Emegha avslutter på mål, men greier ikke å score.
    15'
    OGC Nice, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Hicham Boudaoui
    OGC Nice angriper på Stade de la Meinau, men Hicham Boudaoui header utenfor.
    16'
    Mål for Strasbourg!
    Strasbourg 1 - 0 OGC Nice
    Mål: Dilane Bakwa
    I Strasbourg tar Strasbourg Alsace ledelsen 1-0 etter et mål av Dilane Bakwa.
    18'
    Frispark OGC Nice.
    20'
    Jeremie Boga (OGC Nice) slår en corner fra høyre side på Stade de la Meinau.
    21'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    21'
    Frederic Guilbert
    Strasbourg Alsace fosser forover og Frederic Guilbert fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    26'
    26'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til OGC Nice.
    27'
    En av OGC Nices spillere blir avblåst for offside.
    31'
    I Strasbourg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til OGC Nice på egen banehalvdel.
    33'
    Gult kort til OGC Nice
    Mohamed-Ali Cho
    Dommer Thomas Leonard viser Mohamed-Ali Cho (OGC Nice) det gule kortet.
    34'
    Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Evann Guessand
    Målsjanse! Evann Guessand (OGC Nice) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Straffe til OGC Nice
    42'
    OGC Nice scorer på straffe!
    Strasbourg 1 - 1 OGC Nice
    Mål: Evann Guessand
    Evann Guessand setter ballen i mål fra straffemerket på Stade de la Meinau. Dermed står det 1-1 i Strasbourg.
    44'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    45'
    Sjanse i Strasbourg! Mohamed-Ali Cho (OGC Nice) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+1
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Kan Strasbourg Alsace utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+1
    Gult kort til Strasbourg
    Andrey Nascimento dos Santos
    Dommer Thomas Leonard gir Andrey Nascimento dos Santos (Strasbourg Alsace) et gult kort.
    49'
    50'
    Jeremie Boga (OGC Nice) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Meinau.
    52'
    Mål for OGC Nice!
    Strasbourg 1 - 2 OGC Nice
    Mål: Dante
    Målgivende: Jeremie Boga
    Dante header ballen i mål og OGC Nice leder dermed 1-2. Flott spill fra Jeremie Boga før målet.
    52'
    Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) slår en corner fra venstre side på Stade de la Meinau.
    55'
    Sjanse! Strasbourg Alsace avanserer forover, men Dilane Bakwa avslutter utenfor.
    55'
    Frispark for OGC Nice på egen banehalvdel.
    55'
    58'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Antoine Mendy
    Ut: Youssouf Ndayishimiye
    OGC Nice gjør sitt første bytte. Youssouf Ndayishimiye erstattes av Antoine Mendy.
    62'
    Inn: Morgan Sanson
    Ut: Hicham Boudaoui
    Francesco Farioli gjør dagens andre bytte i Strasbourg, når han tar ut Hicham Boudaoui og setter inn Morgan Sanson.
    62'
    Abakar Sylla
    Dommeren gir Abakar Sylla (Strasbourg Alsace) et gult kort.
    63'
    63'
    66'
    67'
    69'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Moise Sahi Dion
    Ut: Thomas Delaine
    Strasbourg Alsace bytter ut Thomas Delaine med Moise Sahi Dion.
    69'
    Inn: Jeremy Sebas
    Ut: Ibrahima Sissoko
    Ibrahima Sissoko (Strasbourg Alsace) erstattes av Jeremy Sebas.
    69'
    Inn: Terem Moffi
    Ut: Mohamed-Ali Cho
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OGC Nice. Inn kommer Terem Moffi, mens Mohamed-Ali Cho tar plass på benken.
    70'
    77'
    Inn: Aboubacar Ali Abdallah
    Ut: Dilane Bakwa
    Bytte for Strasbourg Alsace. Aboubacar Ali Abdallah kommer inn for Dilane Bakwa på Stade de la Meinau.
    78'
    Inn: Kevin Gameiro
    Ut: Emanuel Emegha
    Strasbourg Alsace bytter ut Emanuel Emegha med Kevin Gameiro. Dette er det fjerde byttet som Patrick Vieira gjør i dagens kamp.
    78'
    Jeremie Boga
    Jeremie Boga (OGC Nice) kommer seg fri på Stade de la Meinau, men avslutningen går utenfor.
    80'
    81'
    Inn: Gaetan Laborde
    Ut: Evann Guessand
    OGC Nice gjør sitt fjerde bytte. Evann Guessand erstattes av Gaetan Laborde.
    81'
    Inn: Romain Perraud
    Ut: Jeremie Boga
    Francesco Farioli (OGC Nice) gjør sitt femte bytte for dagen. Romain Perraud erstatter Jeremie Boga.
    81'
    Strasbourg 1 - 3 OGC Nice
    Mål: Morgan Sanson
    Målgivende: Romain Perraud
    I Strasbourg øker OGC Nice ledelsen til 1-3 takket være et mål av Morgan Sanson. Det er en fin assist fra Romain Perraud.
    84'
    Melvin Bard
    Melvin Bard (OGC Nice) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.