Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    Strasbourg Alsace angriper, men blir avblåst for offside.
    5'
    Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    5'
    I Strasbourg slår Amine Gouiri en corner fra venstre.
    7'
    Baptiste Santamaria
    Baptiste Santamaria (Stade Rennes) kommer til en målsjanse på Stade de la Meinau, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    7'
    Emanuel Emegha
    Strasbourg Alsace angriper i Strasbourg. Emanuel Emegha avslutter på mål, men greier ikke å score.
    8'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Det blir farlig! Frispark for Stade Rennes er nær straffområde.
    9'
    Stade Rennes angriper, men Hakim Ben el Salem Hadj blåser for offside.
    10'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    11'
    13'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    15'
    I Strasbourg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    17'
    Gult kort til Rennes
    Martin Terrier
    Martin Terrier (Stade Rennes) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Meinau.
    17'
    Amine Gouiri
    Amine Gouiri (Stade Rennes) kommer til en målsjanse på Stade de la Meinau, men klarer ikke å score.
    18'
    Frispark Strasbourg Alsace.
    19'
    22'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    23'
    Azor Matusiwa
    Dommer Hakim Ben el Salem Hadj gir Azor Matusiwa (Stade Rennes) et gult kort.
    24'
    Andrey Nascimento dos Santos
    Målsjanse på Stade de la Meinau! Andrey Nascimento dos Santos fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    25'
    25'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Andrey Nascimento dos Santos (Strasbourg Alsace) vrir seg av smerte i gresset.
    25'
    Andrey Nascimento dos Santos kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade de la Meinau.
    26'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til Strasbourg Alsace.
    28'
    Christopher Wooh
    Christopher Wooh (Stade Rennes) avanserer forover på Stade de la Meinau. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    29'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    33'
    41'
    42'
    44'
    Emanuel Emegha (Strasbourg Alsace) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    Diarra Mouhamadou ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    47'
    Diarra Mouhamadou er tilbake i kampen igjen.
    48'
    48'
    Emanuel Emegha (Strasbourg Alsace) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade de la Meinau.
    51'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Jeremy Sebas
    Ut: Emanuel Emegha
    Patrick Vieira (Strasbourg Alsace) tar ut Emanuel Emegha som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Jeremy Sebas.
    53'
    Jeremy Sebas
    Sjanse i Strasbourg! Jeremy Sebas (Strasbourg Alsace) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    54'
    54'
    54'
    Hakim Ben el Salem Hadj tildeler Strasbourg Alsace en corner. Frederic Guilbert sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    Skudd utenfor mål, Strasbourg
    56'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Arnaud Kalimuendo
    Ut: Azor Matusiwa
    Julien Stephan (Stade Rennes) gjør sitt første bytte for dagen. Arnaud Kalimuendo erstatter Azor Matusiwa.
    57'
    Skade: Strasbourg
    59'
    Tilbake fra skade: Strasbourg
    60'
    60'
    62'
    Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) slår en corner fra venstre side på Stade de la Meinau.
    66'
    66'
    Hjørnespark til Rennes
    67'
    69'
    70'
    Skudd utenfor mål, Rennes
    70'
    Mål for Strasbourg!
    Strasbourg 1 - 0 Rennes
    Mål: Marvin Senaya
    Mål! Strasbourg Alsace tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Marvin Senaya på Stade de la Meinau.
    71'
    73'
    Strasbourg 2 - 0 Rennes
    Mål: Jeremy Sebas
    Målgivende: Dilane Bakwa
    Jeremy Sebas øker Strasbourg Alsaces ledelse til 2-0! Det er en fin assist fra Dilane Bakwa.
    73'
    Inn: Jeanuel Belocian
    Ut: Arthur Theate
    Stade Rennes gjør sitt andre bytte. Arthur Theate erstattes av Jeanuel Belocian.
    75'
    Inn: Enzo Le Fee
    Ut: Desire Doue
    Julien Stephan gjør dagens tredje bytte i Strasbourg, når han tar ut Desire Doue og setter inn Enzo Le Fee.
    75'
    Inn: Junior Mwanga
    Ut: Kevin Gameiro
    Strasbourg Alsace bytter ut Kevin Gameiro med Junior Mwanga.
    75'
    Kan Stade Rennes utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    76'
    Gult kort til Strasbourg
    Thomas Delaine
    Thomas Delaine (Strasbourg Alsace) pådrar seg et gult kort.
    76'
    Stade Rennes angriper, men avslutningen til Baptiste Santamaria går utenfor.
    77'
    78'
    Hjørnespark til Strasbourg
    80'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    81'
    Frispark Stade Rennes.
    81'
    Skudd på mål, Rennes
    82'
    82'
    Inn: Ibrahim Salah
    Ut: Martin Terrier
    Stade Rennes bytter ut Martin Terrier med Ibrahim Salah. Dette er det fjerde byttet som Julien Stephan gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Fabian Rieder
    Ut: Baptiste Santamaria
    Bytte for Stade Rennes. Fabian Rieder kommer inn for Baptiste Santamaria på Stade de la Meinau.
    83'
    83'
    84'
    86'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    86'
    Inn: Aboubacar Ali Abdallah
    Ut: Andrey Nascimento dos Santos
    Bytte for Strasbourg Alsace. Aboubacar Ali Abdallah kommer inn for Andrey Nascimento dos Santos på Stade de la Meinau.
    90'
    90'
    90'
    90'+2
    90'+3
    Dommer Hakim Ben el Salem Hadj venter med å sette i gang spillet fordi Christopher Wooh ligger nede.