Rene Eisner signaliserer et frispark til TSV Hartberg.
    2'
    TSV Hartberg, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Philipp Hosiner
    Sjanse i Graz! Philipp Hosiner (SK Sturm Graz) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    Sturm Graz scorer selvmål!
    Sturm Graz 0 - 1 TSV Hartberg
    Mål: Tasos Avlonitis
    Selvmål! En sønderknust Tasos Avlonitis kan bli kampens syndebukk på Merkur Arena etter å ha rotet ballen i eget mål. 0-1.
    6'
    Filipe Ferreira
    SK Sturm Graz avanserer forover i Graz. Filipe Ferreira avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    Sturm Graz, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Youba Diarra
    TSV Hartberg fosser forover og Youba Diarra fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    I Graz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Peter Zulj (SK Sturm Graz) slår en corner fra høyre side på Merkur Arena.
    14'
    Philipp Hosiner (SK Sturm Graz) vinkes av for offside i Graz.
    14'
    Frispark til TSV Hartberg på halvdelen til SK Sturm Graz.
    15'
    Stefan Hierländer (SK Sturm Graz) løfter inn en corner fra venstre på Merkur Arena.
    19'
    I Graz slår Peter Zulj en corner fra høyre.
    19'
    Mål for Sturm Graz!
    Sturm Graz 1 - 1 TSV Hartberg
    Mål: Lukas Spendlhofer
    Utligning! Lukas Spendlhofer setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    19'
    Frispark SK Sturm Graz.
    21'
    23'
    Zakaria Sanogo
    Zakaria Sanogo (TSV Hartberg) avanserer forover på Merkur Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    Rene Eisner tildeler SK Sturm Graz en corner. Peter Zulj sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Sturm Graz 2 - 1 TSV Hartberg
    Mål: Markus Pink
    SK Sturm Graz leder 2-1 etter en scoring av Markus Pink.
    25'
    Youba Diarra (TSV Hartberg) kommer til en målsjanse på Merkur Arena, men klarer ikke å score.
    26'
    Dario Tadic (TSV Hartberg) løfter inn en corner fra venstre på Merkur Arena.
    27'
    Dario Tadic (TSV Hartberg) slår en corner fra venstre side på Merkur Arena.
    27'
    Rene Eisner signaliserer et frispark til SK Sturm Graz på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark for SK Sturm Graz på egen banehalvdel.
    29'
    SK Sturm Graz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    31'
    Rene Eisner signaliserer et frispark til TSV Hartberg på egen banehalvdel.
    32'
    Zakaria Sanogo (TSV Hartberg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    38'
    Florian Flecker
    Målsjanse! Florian Flecker (TSV Hartberg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Offside! Markus Pink blir vinket av og SK Sturm Graz må dermed bygge opp et nytt angrep.
    38'
    Lukas Spendlhofer
    SK Sturm Graz angriper, men avslutningen til Lukas Spendlhofer går utenfor.
    40'
    Sandi Lovric
    Sandi Lovric (SK Sturm Graz) kommer seg fri på Merkur Arena, men avslutningen går utenfor.
    42'
    45'
    Dario Tadic
    Målsjanse på Merkur Arena! Dario Tadic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    45'+1
    TSV Hartberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Filipe Ferreira (SK Sturm Graz) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+2
    Spillerbytte - Sturm Graz
    Inn: Fabian Koch
    Ut: Filipe Ferreira
    Heiko Vogel gjør dagens første bytte i Graz, når han tar ut Filipe Ferreira og setter inn Fabian Koch.
    46'
    Mål for TSV Hartberg!
    Sturm Graz 2 - 2 TSV Hartberg
    Mål: Dario Tadic
    Målgivende: Rajko Rep
    Mål! bortelaget utligner ved Dario Tadic. Stillingen er nå 2-2. Det er en fin assist fra Rajko Rep.
    47'
    49'
    49'
    52'
    Inn: Philipp Huspek
    Ut: Raphael Obermair
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SK Sturm Graz. Inn kommer Philipp Huspek, mens Raphael Obermair tar plass på benken.
    52'
    54'
    55'
    Rene Eisner tildeler TSV Hartberg en corner. Dario Tadic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    59'
    I Graz slår Dario Tadic en corner fra høyre.
    64'
    TSV Hartberg angriper i Graz. Zakaria Sanogo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    64'
    64'
    Rajko Rep (TSV Hartberg) slår en corner fra høyre side på Merkur Arena.
    65'
    TSV Hartberg fosser fremover, men Michael Huber går rett i offsidefella.
    66'
    Frispark for TSV Hartberg på egen banehalvdel.
    67'
    68'
    Inn: Emeka Friday Eze
    Ut: Markus Pink
    SK Sturm Graz gjør sitt tredje bytte. Markus Pink erstattes av Emeka Eze.
    68'
    Philipp Huspek
    Sjanse! SK Sturm Graz avanserer forover, men Philipp Huspek avslutter utenfor.
    69'
    Rene Eisner signaliserer et frispark til SK Sturm Graz.
    70'
    TSV Hartberg angriper, men avslutningen til Zakaria Sanogo går utenfor.
    71'
    Zakaria Sanogo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    72'
    Spillerbytte - TSV Hartberg
    Inn: Christian Ilic
    Ut: Zakaria Sanogo
    Zakaria Sanogo, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Christian Ilic kommer inn for TSV Hartberg.
    73'
    Zakaria Sanogo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Graz.
    74'
    Frispark til SK Sturm Graz på halvdelen til TSV Hartberg.
    74'
    Peter Zulj
    SK Sturm Graz angriper i Graz. Peter Zulj fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Emeka Friday Eze
    SK Sturm Graz angriper. Emeka Eze får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    Stefan Hierlander
    Dommeren gir Stefan Hierländer (SK Sturm Graz) et gult kort.
    79'
    80'
    Rajko Rep
    Rajko Rep (TSV Hartberg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Sturm Graz 3 - 2 TSV Hartberg
    Mål: Philipp Hosiner
    Målgivende: Fabian Koch
    I Graz tar SK Sturm Grazledelsen 3-2 etter et mål av Philipp Hosiner. Flott spill fra Fabian Koch før målet.
    82'
    84'
    84'
    84'
    85'
    Inn: Christoph Kröpfl
    Ut: Youba Diarra
    Youba Diarra (TSV Hartberg) erstattes av Christoph Kröpfl.
    85'
    Inn: Jurgen Heil
    Ut: Rajko Rep
    TSV Hartberg bytter ut Rajko Rep med Jurgen Heil.
    89'
    Frispark TSV Hartberg.
    90'
    Frispark i en god posisjon for SK Sturm Graz!
    90'+1
    90'+2
    Peter Zulj (SK Sturm Graz) løfter inn en corner fra høyre på Merkur Arena.
    90'+2
    Offside! Emeka Eze (SK Sturm Graz) er alene igjennom, men dommer Rene Eisner ser at linjemannen er oppe med flagget.
    90'+3
    90'+3
    Målsjanse på Merkur Arena! Philipp Hosiner fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+4
    90'+4
    Gult kort til TSV Hartberg
    Ivan Ljubic
    Ivan Ljubic (TSV Hartberg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.