Wolfsberger AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Graz slår Jakob Jantscher en corner fra høyre.
    Frispark for SK Sturm Graz på egen banehalvdel.
    I Graz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Gult kort til Wolfsberger AC
    Luka Lochoshvili
    Luka Lochoshvili (Wolfsberger AC) får et gult kort av dommer Markus Hameter.
    6'
    Offside! Kelvin Yeboah (SK Sturm Graz) er alene igjennom, men dommer Markus Hameter ser at linjemannen er oppe med flagget.
    8'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Graz fordi Luka Lochoshvili får behandling for en skade på banen.
    9'
    Luka Lochoshvili er på beina igjen og fortsetter kampen på Merkur Arena.
    9'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til Wolfsberger AC på egen banehalvdel.
    11'
    Mål for Wolfsberger AC!
    Sturm Graz 0 - 1 Wolfsberger AC
    Mål: Michael Liendl
    Mål! Wolfsberger AC tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Michael Liendl på Merkur Arena.
    16'
    Jakob Jantscher (SK Sturm Graz) løfter inn en corner fra venstre på Merkur Arena.
    18'
    Frispark Wolfsberger AC.
    20'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til SK Sturm Graz.
    21'
    Anderson Niangbo
    Anderson Niangbo (SK Sturm Graz) avanserer forover på Merkur Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    Wolfsberger AC, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    En av Wolfsberger ACs spillere går i offside.
    25'
    En av SK Sturm Grazs spillere blir avblåst for offside.
    26'
    Jakob Jantscher
    Jakob Jantscher (SK Sturm Graz) kommer til en målsjanse på Merkur Arena, men klarer ikke å score.
    29'
    30'
    Markus Hameter tildeler SK Sturm Graz en corner. Jakob Jantscher sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Alexander Prass
    Alexander Prass (SK Sturm Graz) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Frispark til SK Sturm Graz på halvdelen til Wolfsberger AC.
    32'
    34'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til SK Sturm Graz på egen banehalvdel.
    35'
    VAR sjekker om det er straffe til Wolfsberger AC
    37'
    Ingen straffe til Wolfsberger AC
    37'
    Hjørnespark til Wolfsberger AC
    37'
    Kelvin Yeboah
    Målsjanse! Kelvin Yeboah (SK Sturm Graz) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Kelvin Yeboah (SK Sturm Graz) kommer til en målsjanse på Merkur Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Sjanse i Graz! Kelvin Yeboah (SK Sturm Graz) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    41'
    41'
    Frispark til Wolfsberger AC på halvdelen til SK Sturm Graz.
    42'
    Jakob Jantscher (SK Sturm Graz) slår en corner fra venstre side på Merkur Arena.
    45'
    Spillerbytte - Sturm Graz
    Inn: Manprit Sarkaria
    Ut: Anderson Niangbo
    SK Sturm Graz bytter ut Anderson Niangbo med Manprit Sarkaria. Dette er det første byttet som Christian Ilzer gjør i dagens kamp.
    46'
    Spillerbytte - Wolfsberger AC
    Inn: David Gugganig
    Ut: Luka Lochoshvili
    Bytte for Wolfsberger AC. David Gugganig kommer inn for Luka Lochoshvili på Merkur Arena.
    46'
    I Graz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    49'
    Markus Hameter tildeler SK Sturm Graz en corner. Jakob Jantscher sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    David Affengruber
    SK Sturm Graz angriper i Graz. David Affengruber fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    54'
    55'
    I Graz slår Jakob Jantscher en corner fra venstre.
    59'
    Jon Gorenc-Stankovic
    Jon Gorenc-Stankovic (SK Sturm Graz) prøver å heade ballen i mål på Merkur Arena, men mislykkes.
    59'
    59'
    Inn: Christopher Wernitznig
    Ut: Eliel Peretz
    Wolfsberger AC gjør sitt andre bytte. Eliel Peretz erstattes av Christopher Wernitznig.
    59'
    SK Sturm Graz angriper. Alexander Prass får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    60'
    60'
    Jakob Jantscher (SK Sturm Graz) løfter inn en corner fra høyre på Merkur Arena.
    61'
    Frisparket tildelt SK Sturm Graz er farlig nær Wolfsberger ACs målområde.
    61'
    Dominik Baumgartner
    Dommeren gir Dominik Baumgartner (Wolfsberger AC) et gult kort.
    61'
    Jakob Jantscher (SK Sturm Graz) slår en corner fra høyre side på Merkur Arena.
    63'
    Andreas Kuen
    Målsjanse på Merkur Arena! Andreas Kuen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    63'
    63'
    64'
    Sturm Graz scorer selvmål!
    Sturm Graz 0 - 2 Wolfsberger AC
    Mål: Amadou Dante
    Et uheldig selvmål av Amadou Dante gjør at det står 0-2 på Merkur Arena.
    64'
    Inn: Ivan Ljubic
    Ut: Amadou Dante
    SK Sturm Graz bytter ut Amadou Dante med Ivan Ljubic.
    65'
    66'
    SK Sturm Graz angriper, men blir avblåst for offside.
    67'
    Frispark for Wolfsberger AC på egen banehalvdel.
    71'
    74'
    74'
    Inn: Cheikhou Dieng
    Ut: Thorsten Rocher
    Thorsten Rocher (Wolfsberger AC) erstattes av Cheikhou Dieng.
    76'
    Gregory Wuthrich
    Sjanse! SK Sturm Graz avanserer forover, men Gregory Wuthrich avslutter utenfor.
    76'
    78'
    Adis Jasic
    Dommer Markus Hameter viser Adis Jasic (Wolfsberger AC) det gule kortet.
    79'
    Skudd utenfor mål, Sturm Graz
    80'
    Inn: Christoph Lang
    Ut: Lukas Jager
    Christian Ilzer gjør dagens tredje bytte i Graz, når han tar ut Lukas Jager og setter inn Christoph Lang.
    81'
    Frispark i en god posisjon for SK Sturm Graz!
    82'
    Manprit Sarkaria
    Sjanse til SK Sturm Graz! Manprit Sarkaria er nær ved å score, men keeper redder.
    82'
    82'
    En av Wolfsberger ACs spillere blir avblåst for offside på Merkur Arena.
    86'
    88'
    SK Sturm Graz må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Wolfsberger AC.
    89'
    Inn: Kai Stratznig
    Ut: Matthaus Taferner
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Wolfsberger AC. Inn kommer Kai Stratznig, mens Matthaus Taferner tar plass på benken.
    90'
    90'+2
    Sturm Graz 0 - 3 Wolfsberger AC
    Mål: Cheikhou Dieng
    Mål! Wolfsberger AC øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Cheikhou Dieng på Merkur Arena.