6'
    7'
    8'
    Jannik Rochelt
    Elversberg avanserer forover i Spiesen-Elversberg. Jannik Rochelt avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    Frispark for SV Wehen Wiesbaden på egen banehalvdel.
    11'
    13'
    Frispark til Elversberg på halvdelen til SV Wehen Wiesbaden.
    16'
    En av Elversbergs spillere blir avblåst for offside på Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
    17'
    Alexander Sather signaliserer et frispark til Elversberg på egen banehalvdel.
    18'
    Gult kort til SV Wehen Wiesbaden
    Sascha Mockenhaupt
    Dommer Alexander Sather viser Sascha Mockenhaupt (SV Wehen Wiesbaden) det gule kortet.
    19'
    Elversberg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    20'
    Hjørnespark til SV 07 Elversberg
    24'
    Spillerbytte - SV 07 Elversberg
    Inn: Joseph Boyamba
    Ut: Arne Sicker
    Elversberg gjør sitt første bytte. Arne Sicker erstattes av Joseph Boyamba.
    25'
    Elversberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Robin Heusser
    Robin Heusser (SV Wehen Wiesbaden) kommer seg fri på Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde, men avslutningen går utenfor.
    33'
    37'
    Paul Wanner
    Elversberg angriper, men avslutningen til Paul Wanner går utenfor.
    39'
    Skudd på mål, SV 07 Elversberg
    43'
    SV Wehen Wiesbaden, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    44'
    Mål for SV Wehen Wiesbaden!
    SV 07 Elversberg 0 - 1 SV Wehen Wiesbaden
    Mål: Thijmen Goppel
    Thijmen Goppel dundrer ballen i mål og SV Wehen Wiesbaden tar ledelsen 0-1 på Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
    44'
    Alexander Sather tildeler Elversberg en corner. Jannik Rochelt sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Thore Jacobsen
    Thore Jacobsen (Elversberg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    Frisparket tildelt SV Wehen Wiesbaden er farlig nær Elversbergs målområde.
    45'+2
    45'+3
    47'
    SV 07 Elversberg 0 - 2 SV Wehen Wiesbaden
    Mål: Hyun-ju Lee
    SV Wehen Wiesbaden går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Hyun-ju Lee.
    49'
    50'
    51'
    51'
    Manuel Feil
    Manuel Feil (Elversberg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    52'
    Inn: Dominik Martinovic
    Ut: Paul Stock
    Bytte for Elversberg. Dominik Martinovic kommer inn for Paul Stock på Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
    53'
    54'
    Skudd på mål, SV Wehen Wiesbaden
    55'
    SV 07 Elversberg, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Gult kort til SV 07 Elversberg
    Dominik Martinovic
    Dominik Martinovic (Elversberg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    59'
    Alexander Sather signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden på egen banehalvdel.
    59'
    SV Wehen Wiesbaden må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Elversberg.
    61'
    63'
    Kan SV Wehen Wiesbaden utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    68'
    Spillerbytte - SV Wehen Wiesbaden
    Inn: Nico Rieble
    Ut: Lasse Gunther
    Markus Kauczinski gjør dagens første bytte i Spiesen-Elversberg, når han tar ut Lasse Gunther og setter inn Nico Rieble.
    68'
    SV Wehen Wiesbaden angriper, men Alexander Sather blåser for offside.
    70'
    SV Wehen Wiesbaden angriper, men blir avblåst for offside.
    72'
    Inn: Luca Durholtz
    Ut: Paul Wanner
    Elversberg bytter ut Paul Wanner med Luca Durholtz. Dette er det tredje byttet som Horst Steffen gjør i dagens kamp.
    72'
    Lukas Finn Pinckert
    Dommer Alexander Sather gir Lukas Finn Pinckert (Elversberg) et gult kort.
    76'
    Det blir farlig! Frispark for SV Wehen Wiesbaden er nær straffområde.
    76'
    Inn: Florian Carstens
    Ut: Martin Angha
    Markus Kauczinski (SV Wehen Wiesbaden) gjør sitt andre bytte for dagen. Florian Carstens erstatter Martin Angha.
    76'
    Inn: John Iredale
    Ut: Franko Kovacevic
    SV Wehen Wiesbaden bytter ut Franko Kovacevic med John Iredale. Dette er det tredje byttet som Markus Kauczinski gjør i dagens kamp.
    76'
    77'
    Frispark for Elversberg på egen banehalvdel.
    78'
    Alexander Sather signaliserer et frispark til Elversberg.
    78'
    Robin Heusser (SV Wehen Wiesbaden) mottar sitt første gule kort for dagen på Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
    79'
    SV 07 Elversberg 0 - 3 SV Wehen Wiesbaden
    Mål: John Iredale
    I Spiesen-Elversberg øker SV Wehen Wiesbaden ledelsen til 0-3 takket være et mål av John Iredale.
    85'
    86'
    Inn: Amar Catic
    Ut: Thijmen Goppel
    Markus Kauczinski gjør dagens fjerde bytte i Spiesen-Elversberg, når han tar ut Thijmen Goppel og setter inn Amar Catic.
    87'
    Inn: Julius Kade
    Ut: Hyun-ju Lee
    Hyun-ju Lee (SV Wehen Wiesbaden) erstattes av Julius Kade.
    87'
    Luca Durholtz
    Luca Durholtz (Elversberg) pådrar seg et gult kort.
    90'+1
    Alexander Sather signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden like utenfor Elversberg-området.