SV Horn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Sjanse! SV Horn avanserer forover, men Albin Gashi avslutter utenfor.
    SKN St. Polten, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Julian Weinberger signaliserer et frispark til SV Horn.
    12'
    Julian Weinberger signaliserer et frispark til SV Horn like utenfor SKN St. Polten-området.
    13'
    17'
    SKN St. Polten får tildelt et frispark
    Frispark for SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    17'
    Fadhel Morou ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    19'
    Fadhel Morou er tilbake i kampen igjen.
    20'
    Albin Gashi
    SKN St. Polten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Gult kort til SV Horn
    Albin Gashi
    Albin Gashi (SV Horn) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    22'
    Julian Weinberger signaliserer et frispark til SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    22'
    Andree Neumayer
    Frispark SKN St. Polten.
    24'
    En av SKN St. Poltens spillere blir avblåst for offside.
    26'
    29'
    29'
    Skudd utenfor mål, SKN St. Polten
    SKN St. Polten angriper, men avslutningen til Kevin Monzialo går utenfor.
    29'
    SV Horn blir avblåst for offside
    SV Horn angriper, men Julian Weinberger blåser for offside.
    30'
    Frispark til SV Horn på halvdelen til SKN St. Polten.
    31'
    Skudd på mål, SV Horn
    Sjanse i Horn! Andree Neumayer (SV Horn) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    SV Horn, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    32'
    33'
    SKN St. Polten får tildelt et hjørnespark
    Julian Keiblinger
    I Horn slår Julian Keiblinger en corner fra venstre.
    34'
    Christoph Messerer
    I Horn header Andree Neumayer (SV Horn) mot mål, men ballen går utenfor.
    34'
    34'
    Frisparket tildelt SKN St. Polten er farlig nær SV Horns målområde.
    36'
    Sjanse til SKN St. Polten! Kevin Monzialo er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    37'
    Julian Keiblinger (SKN St. Polten) slår en corner fra venstre side på Waldviertler Volksbank Arena.
    38'
    40'
    Julian Weinberger tildeler SV Horn en corner. Julian Keiblinger sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Frank Sturing
    Offside! Frank Sturing (SV Horn) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    45'
    Frispark for SV Horn på egen banehalvdel.
    45'+1
    Spillerbytte - SV Horn
    Inn: Marco Hausjell
    Ut: Albin Gashi
    SV Horn bytter ut Albin Gashi med Marco Hausjell.
    46'
    47'
    Jaden Sean Montnor
    Jaden Sean Montnor (SKN St. Polten) fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    SKN St. Polten fosser forover og Jaden Sean Montnor fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    49'
    50'
    I Horn har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    Patrik Mijic
    Patrik Mijic (SV Horn) kommer seg fri på Waldviertler Volksbank Arena, men avslutningen går utenfor.
    54'
    Jurgen Bauer
    54'
    Jurgen Bauer (SV Horn) mottar sitt første gule kort for dagen på Waldviertler Volksbank Arena.
    54'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Horn fordi Patrik Mijic får behandling for en skade på banen.
    56'
    Patrik Mijic er på beina igjen og fortsetter kampen.
    57'
    59'
    60'
    Gult kort til SKN St. Polten
    Kevin Monzialo (SKN St. Polten) får et gult kort av dommer Julian Weinberger.
    60'
    Spillerbytte - SKN St. Polten
    Inn: Rio Nitta
    Ut: Jaden Sean Montnor
    Stephan Helm (SKN St. Polten) gjør sitt første bytte for dagen. Rio Nitta erstatter Jaden Sean Montnor.
    60'
    Inn: Uly Llanez Jr.
    Ut: Kevin Monzialo
    Bytte for SKN St. Polten. Uly Llanez Jr. kommer inn for Kevin Monzialo på Waldviertler Volksbank Arena.
    61'
    Sebastian Bauer
    63'
    Dommer Julian Weinberger gir Sebastian Bauer (SV Horn) et gult kort.
    63'
    Karim Conte
    66'
    Karim Conte
    Dommer Julian Weinberger viser Karim Conte (SKN St. Polten) det gule kortet.
    66'
    67'
    68'
    Inn: Okan Yilmaz
    Ut: Burak Yilmaz
    SV Horn gjør sitt andre bytte. Burak Yilmaz erstattes av Okan Yilmaz.
    69'
    Inn: Nicolas Wisak
    Ut: Din Barlov
    Din Barlov (SKN St. Polten) erstattes av Nicolas Wisak.
    69'
    Patrik Mijic (SV Horn) kommer til en målsjanse på Waldviertler Volksbank Arena, men klarer ikke å score.
    70'
    Jaden Sean Montnor (SKN St. Polten) avanserer forover på Waldviertler Volksbank Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    70'
    70'
    Julian Keiblinger (SKN St. Polten) løfter inn en corner fra venstre på Waldviertler Volksbank Arena.
    71'
    Alexander Joppich
    73'
    Dommeren gir Alexander Joppich (SV Horn) et gult kort.
    74'
    SV Horn angriper i Horn. Andree Neumayer fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Benjamin Mulahalilovic
    SV Horn angriper i Horn. Benjamin Mulahalilovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Julian Keiblinger (SKN St. Polten) slår en corner fra høyre side på Waldviertler Volksbank Arena.
    77'
    Julian Keiblinger (SKN St. Polten) løfter inn en corner fra høyre på Waldviertler Volksbank Arena.
    77'
    Jaden Sean Montnor (SKN St. Polten) prøver å heade ballen i mål på Waldviertler Volksbank Arena, men mislykkes.
    77'
    77'
    78'
    Inn: Maximilian Pronichev
    Ut: Patrik Mijic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SV Horn. Inn kommer Maximilian Pronichev, mens Patrik Mijic tar plass på benken.
    80'
    Inn: Pascal Macher
    Ut: Marcel Schelle
    Philipp Riederer gjør dagens fjerde bytte i Horn, når han tar ut Marcel Schelle og setter inn Pascal Macher.
    81'
    Inn: Dognimani Yacouba Silue
    Ut: Luis Hartwig
    SKN St. Polten bytter ut Luis Hartwig med Dognimani Yacouba Silue. Dette er det fjerde byttet som Stephan Helm gjør i dagens kamp.
    81'
    83'
    85'
    Karim Conte ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    86'
    87'
    Dognimani Yacouba Silue
    Dognimani Yacouba Silue (SKN St. Polten) kommer til en målsjanse på Waldviertler Volksbank Arena, men klarer ikke å score.
    88'
    SKN St. Polten slipper å klare seg uten Karim Conte som kommer tilbake på banen igjen.
    89'
    SV Horn fosser fremover, men Julian Weinberger blåser for offside på Waldviertler Volksbank Arena.
    90'
    Andree Neumayer (SV Horn) pådrar seg et gult kort.
    90'+3
    Mål for SKN St. Polten!
    SV Horn 0 - 1 SKN St. Polten
    Mål: Uly Llanez Jr.
    Målgivende: Dognimani Yacouba Silue
    Mål! Uly Llanez Jr. gir SKN St. Polten ledelsen 0-1 i Horn. Flott spill fra Dognimani Yacouba Silue før målet.