Skudd utenfor mål, SV Horn
    Maximilian Pronichev
    SV Horn avanserer forover i Horn. Maximilian Pronichev avslutter, men treffer ikke mål.
    1'
    SKU Amstetten får tildelt et frispark
    Det blir farlig! Frispark for Amstetten er nær straffområde.
    3'
    Mål for SKU Amstetten!
    SV Horn 0 - 1 SKU Amstetten
    Mål: Philipp Schobesberger
    Målgivende: Peter Tschernegg
    Mål! Amstetten tar ledelsen 0-1 ved Philipp Schobesberger. Flott spill fra Peter Tschernegg før målet.
    4'
    Sebastian Gishamer signaliserer et frispark til Amstetten på egen banehalvdel.
    7'
    SV Horn får tildelt et frispark
    Frispark for SV Horn på egen banehalvdel.
    9'
    SV Horn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Skudd på mål, SV Horn
    Burak Yilmaz
    Burak Yilmaz (SV Horn) avanserer forover på Waldviertler Volksbank Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    SV Horn, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    SV Horn får tildelt et hjørnespark
    Maximilian Pronichev (SV Horn) slår en corner fra høyre side på Waldviertler Volksbank Arena.
    12'
    I Horn slår Maximilian Pronichev en corner fra venstre.
    13'
    13'
    Mål for SV Horn!
    SV Horn 1 - 1 SKU Amstetten
    Mål: Burak Yilmaz
    Målgivende: Patrik Mijic
    Mål! SV Horn utligner på Waldviertler Volksbank Arena. Målscorer: Burak Yilmaz. Patrik Mijic var nest sist på ballen.
    14'
    Frispark for Amstetten på egen banehalvdel.
    15'
    Skudd på mål, SKU Amstetten
    Amstetten fosser forover og Burak Yilmaz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    SKU Amstetten, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    18'
    SKU Amstetten blir avblåst for offside
    Amstetten fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    19'
    Frispark til SV Horn på halvdelen til Amstetten.
    20'
    Albin Gashi (SV Horn) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Waldviertler Volksbank Arena.
    29'
    SV Horn slipper å klare seg uten Albin Gashi som kommer tilbake på banen igjen.
    30'
    33'
    Dominik Weixelbraun
    Offside! Dominik Weixelbraun (Amstetten) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    34'
    Benjamin Mulahalilovic
    Sebastian Gishamer tildeler SV Horn en corner. Benjamin Mulahalilovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Albin Gashi
    Albin Gashi (SV Horn) kommer seg fri på Waldviertler Volksbank Arena, men avslutningen går utenfor.
    39'
    Patrik Mijic
    Amstetten angriper på Waldviertler Volksbank Arena og Burak Yilmaz skyter i stolpen!
    41'
    Amstetten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Sjanse! SV Horn avanserer forover, men Maximilian Pronichev avslutter utenfor.
    44'
    SV Horn blir avblåst for offside
    SV Horn fosser fremover, men Patrik Mijic går rett i offsidefella.
    45'
    Målsjanse på Waldviertler Volksbank Arena! Benjamin Mulahalilovic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    Sebastian Gishamer signaliserer et frispark til SV Horn på egen banehalvdel.
    45'+1
    Spillerbytte - SKU Amstetten
    Inn: Dominik Starkl
    Ut: Thomas Mayer
    Jochen Fallmann (Amstetten) gjør sitt første bytte for dagen. Dominik Starkl erstatter Thomas Mayer.
    46'
    SKU Amstetten får tildelt et hjørnespark
    Philipp Schobesberger
    Philipp Schobesberger (Amstetten) løfter inn en corner fra høyre på Waldviertler Volksbank Arena.
    50'
    Amstetten angriper, men blir avblåst for offside.
    51'
    Benjamin Mulahalilovic (SV Horn) løfter inn en corner fra høyre på Waldviertler Volksbank Arena.
    53'
    SV Horn 2 - 1 SKU Amstetten
    Mål: Benjamin Mulahalilovic
    Benjamin Mulahalilovic setter ballen i nettet og SV Horn leder nå 2-1.
    53'
    Sebastian Gishamer signaliserer et frispark til SV Horn.
    55'
    SV Horn angriper i Horn. Maximilian Pronichev fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    I Horn har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    60'
    60'
    Gult kort til SV Horn
    Andree Neumayer
    Andree Neumayer får gult kort av dommer Sebastian Gishamer, og må dermed stå over en kamp for SV Horn.
    61'
    61'
    62'
    Frispark SV Horn.
    63'
    64'
    Alexander Joppich
    Alexander Joppich (SV Horn) pådrar seg et gult kort.
    64'
    Inn: Daniel Rosenbichler
    Ut: Sebastian Leimhofer
    Jochen Fallmann gjør dagens andre bytte i Horn, når han tar ut Sebastian Leimhofer og setter inn Daniel Rosenbichler.
    64'
    I Horn slår Philipp Schobesberger en corner fra høyre.
    66'
    Benjamin Mulahalilovic (SV Horn) kommer til en målsjanse på Waldviertler Volksbank Arena, men klarer ikke å score.
    67'
    68'
    Skudd utenfor mål, SKU Amstetten
    Peter Tschernegg
    Amstetten avanserer forover i Horn. Peter Tschernegg avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    70'
    Spillerbytte - SV Horn
    Inn: Marcel Schelle
    Ut: Maximilian Pronichev
    Bytte for SV Horn. Marcel Schelle kommer inn for Maximilian Pronichev på Waldviertler Volksbank Arena.
    70'
    Inn: Marco Hausjell
    Ut: Albin Gashi
    SV Horn bytter ut Albin Gashi med Marco Hausjell. Dette er det andre byttet som Philipp Riederer gjør i dagens kamp.
    70'
    71'
    Frispark Amstetten.
    72'
    Andree Neumayer (SV Horn) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Sjanse i Horn! Benjamin Mulahalilovic (SV Horn) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    Sebastian Gishamer tildeler SV Horn en corner. Andree Neumayer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    76'
    Dommeren gir Benjamin Mulahalilovic (SV Horn) et gult kort.
    76'
    77'
    78'
    Gult kort til SKU Amstetten
    Stefan Feiertag
    Dommer Sebastian Gishamer gir Stefan Feiertag (Amstetten) et gult kort.
    78'
    Lukas Deinhofer
    Lukas Deinhofer (Amstetten) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    Inn: Okan Yilmaz
    Ut: Burak Yilmaz
    Philipp Riederer (SV Horn) gjør sitt tredje bytte for dagen. Okan Yilmaz erstatter Burak Yilmaz.
    80'
    Marcel Schelle
    SV Horn angriper i Horn. Marcel Schelle avslutter på mål, men greier ikke å score.
    81'
    81'
    82'
    Inn: Joao Luiz
    Ut: Arne Ammerer
    Bytte for Amstetten. Joao Luiz kommer inn for Arne Ammerer på Waldviertler Volksbank Arena.
    82'
    Sebastian Gishamer signaliserer et frispark til Amstetten.
    84'
    Offside! Patrik Mijic blir vinket av og SV Horn må dermed bygge opp et nytt angrep.
    84'
    Andree Neumayer (Amstetten) slår en corner fra venstre side på Waldviertler Volksbank Arena.
    85'
    86'
    90'
    Dominik Starkl
    Amstetten avanserer forover og Dominik Starkl kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    90'+1
    90'+1
    Philipp Schobesberger (Amstetten) slår en corner fra høyre side på Waldviertler Volksbank Arena.
    90'+1
    90'+2
    Albin Gashi vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    90'+3
    Albin Gashi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Horn.