SV Lafnitz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    SV Lafnitz blir avblåst for offside
    Jakob Knollmuller
    Offside! Jakob Knollmuller (SV Lafnitz) er alene igjennom, men dommer Achim Untergasser ser at linjemannen er oppe med flagget.
    6'
    SV Stripfing/Weiden blir avblåst for offside
    En av Stripfing/Weidens spillere går i offside.
    8'
    SV Lafnitz får tildelt et hjørnespark
    Vincent Spari
    Achim Untergasser tildeler SV Lafnitz en corner. Vincent Spari sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Vincent Spari (SV Lafnitz) løfter inn en corner fra venstre på Fußballarena Lafnitz.
    9'
    Burak Alili
    Burak Alili (SV Lafnitz) slår en corner fra høyre side på Fußballarena Lafnitz.
    10'
    SV Stripfing/Weiden får tildelt et hjørnespark
    Timo Altersberger
    I Lafnitz slår Timo Altersberger en corner fra høyre.
    14'
    Skudd utenfor mål, SV Stripfing/Weiden
    Sanel Saljic
    Sanel Saljic (Stripfing/Weiden) kommer till avslut men nickar utanför.
    16'
    SV Stripfing/Weiden får tildelt et frispark
    SV Lafnitz må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Stripfing/Weiden.
    20'
    Achim Untergasser signaliserer et frispark til SV Lafnitz på egen banehalvdel.
    23'
    Gult kort til SV Stripfing/Weiden
    Kerim Abazovic
    Dommeren gir Kerim Abazovic (Stripfing/Weiden) et gult kort.
    23'
    Mål for SV Lafnitz!
    SV Lafnitz 1 - 0 SV Stripfing/Weiden
    Mål: Burak Alili
    Målgivende: Denis Dizdarevic
    Mål! Burak Alili gir SV Lafnitz en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Denis Dizdarevic.
    31'
    Ermin Mahmic
    Ermin Mahmic (SV Lafnitz) løfter inn en corner fra venstre på Fußballarena Lafnitz.
    35'
    Joshua Steiger
    Stripfing/Weiden angriper, men Joshua Steiger vinkes av for offside.
    35'
    Frispark for SV Lafnitz på egen banehalvdel.
    37'
    Timo Schmelzer
    Timo Schmelzer (Stripfing/Weiden) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    37'
    Spillerbytte - SV Stripfing/Weiden
    Inn: Marco Hausjell
    Ut: Sanel Saljic
    Inaki Bea gjør dagens første bytte i Lafnitz, når han tar ut Sanel Saljic og setter inn Marco Hausjell.
    39'
    42'
    Marco Hausjell
    Marco Hausjell (Stripfing/Weiden) fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Achim Untergasser signaliserer et frispark til Stripfing/Weiden på egen banehalvdel.
    45'+1
    Andre gule kort til SV Stripfing/Weiden
    Dommer Achim Untergasser gir Timo Schmelzer (Stripfing/Weiden) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    45'+2
    Skudd på mål, SV Lafnitz
    Ermin Mahmic (SV Lafnitz) avanserer forover på Fußballarena Lafnitz. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    46'
    SV Lafnitz, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Skudd utenfor mål, SV Lafnitz
    Jakob Knollmuller (SV Lafnitz) fyrer av et skudd på Fußballarena Lafnitz – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    47'
    Sjanse! SV Lafnitz avanserer forover, men Vincent Spari avslutter utenfor.
    47'
    Mål for SV Stripfing/Weiden!
    SV Lafnitz 1 - 1 SV Stripfing/Weiden
    Målgivende: Darijo Pecirep
    Abdoulaye Kante Sturm utligner til 1-1 på Fußballarena Lafnitz. Darijo Pecirep sto for den målgivende pasningen.
    48'
    Kan Stripfing/Weiden utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    51'
    Stripfing/Weiden avanserer forover i Lafnitz. Joshua Steiger avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    Skudd på mål, SV Stripfing/Weiden
    53'
    SV Stripfing/Weiden, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Joshua Steiger (Stripfing/Weiden) slår en corner fra høyre side på Fußballarena Lafnitz.
    54'
    Abdoulaye Kante Sturm (Stripfing/Weiden) kommer seg fri på Fußballarena Lafnitz, men avslutningen går utenfor.
    55'
    SV Lafnitz angriper, men Achim Untergasser blåser for offside.
    55'
    Det blir farlig! Frispark for SV Lafnitz er nær straffområde.
    62'
    Stripfing/Weiden tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    65'
    SV Lafnitz 2 - 1 SV Stripfing/Weiden
    Mål: Ermin Mahmic
    SV Lafnitz leder 2-1 etter en scoring av Ermin Mahmic. Denis Dizdarevic var nest sist på ballen.
    66'
    Gult kort til SV Lafnitz
    Denis Dizdarevic
    Dommer Achim Untergasser gir Denis Dizdarevic (SV Lafnitz) et gult kort.
    68'
    68'
    Inn: Damir Mehmedovic
    Ut: Dario Kreiker
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stripfing/Weiden. Inn kommer Damir Mehmedovic, mens Dario Kreiker tar plass på benken.
    69'
    Inn: Osman Abdi
    Ut: Joshua Steiger
    Bytte for Stripfing/Weiden. Osman Abdi kommer inn for Joshua Steiger på Fußballarena Lafnitz.
    70'
    SV Lafnitz angriper, men avslutningen til Ermin Mahmic går utenfor.
    70'
    SV Lafnitz 2 - 2 SV Stripfing/Weiden
    Mål! Abdoulaye Kante Sturm utligner til 2-2. Flott spill fra Darijo Pecirep før målet.
    71'
    En av Stripfing/Weidens spillere blir avblåst for offside.
    74'
    Spillerbytte - SV Lafnitz
    Inn: Kylian Silvestre
    Ut: Denis Dizdarevic
    SV Lafnitz gjør sitt første bytte. Denis Dizdarevic erstattes av Kylian Silvestre.
    75'
    Philipp Siegl
    Philipp Siegl (SV Lafnitz) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    Frispark for Stripfing/Weiden på egen banehalvdel.
    77'
    77'
    Inn: Luca Butkovic
    Ut: Johannes Schriebl
    Saban Uzun (SV Lafnitz) gjør sitt andre bytte for dagen. Luca Butkovic erstatter Johannes Schriebl.
    77'
    Luca Butkovic
    Målsjanse på Fußballarena Lafnitz! Luca Butkovic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    80'
    80'
    81'
    Inn: Dejan Radonjic
    Ut: Matheus Muller Cecchini
    Stripfing/Weiden bytter ut Matheus Muller Cecchini med Dejan Radonjic. Dette er det femte byttet som Inaki Bea gjør i dagens kamp.
    83'
    87'
    Damir Mehmedovic
    Damir Mehmedovic (Stripfing/Weiden) mottar sitt første gule kort for dagen på Fußballarena Lafnitz.
    87'
    89'
    89'
    Christian Ramsebner
    I Lafnitz slår Christian Ramsebner en corner fra venstre.
    90'+2
    En av Stripfing/Weidens spillere blir avblåst for offside på Fußballarena Lafnitz.
    90'+3
    Kilian Kretschmer
    Kilian Kretschmer (Stripfing/Weiden) får et gult kort av dommer Achim Untergasser.