Frispark for WSG Tirol på egen banehalvdel.
    1'
    SV Mattersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Straffe! Dommer Manuel Schuttengruber plasserer ballen på krittmerket for SV Mattersburg...
    4'
    SV Mattersburg scorer på straffe!
    SV Mattersburg 1 - 0 WSG Tirol
    Mål: Patrick Burger
    Mål! SV Mattersburg tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Patrick Burger.
    4'
    Frispark SV Mattersburg.
    5'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til WSG Tirol på egen banehalvdel.
    6'
    6'
    Frispark for SV Mattersburg på egen banehalvdel.
    9'
    Alois Holler (SV Mattersburg) vinkes av for offside i Mattersburg.
    11'
    Kevin Nitzlnader (WSG Tirol) slår en corner fra høyre side på Pappelstadion.
    14'
    Kan WSG Tirol utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    15'
    I Mattersburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Frispark til WSG Tirol på halvdelen til SV Mattersburg.
    19'
    Dommer Manuel Schuttengruber ser at linjemannen løfter flagget, og SV Mattersburgs Alois Holler blåses av for offside.
    19'
    SV Mattersburgs Alois Holler blåses av for offside på Pappelstadion.
    21'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til SV Mattersburg.
    23'
    WSG Tirol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Mål for SV Mattersburg!
    SV Mattersburg 2 - 0 WSG Tirol
    Mål: Florian Hart
    Målgivende: Thorsten Mahrer
    Mål! Florian Hart øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra Thorsten Mahrer før målet.
    27'
    Spillerbytte - WSG Tirol
    Inn: Sebastian Santin
    Ut: Fabian Koch
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for WSG Tirol. Inn kommer Sebastian Santin, mens Fabian Koch tar plass på benken.
    29'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til SV Mattersburg på egen banehalvdel.
    30'
    Florian Hart
    Florian Hart (SV Mattersburg) avanserer forover på Pappelstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    31'
    WSG Tirol, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Frispark til SV Mattersburg på halvdelen til WSG Tirol.
    31'
    Rødt kort til WSG Tirol
    Ione Cabrera
    Utvisning! WSG Tirols Ione Cabrera får rødt kort og sendes av banen.
    32'
    Dommer Manuel Schuttengruber venter med å sette i gang spillet fordi Andreas Kuen ligger nede.
    32'
    I Mattersburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    34'
    Andreas Kuen er på beina igjen og fortsetter kampen.
    35'
    Spillerbytte - SV Mattersburg
    Inn: Martin Pusic
    Ut: Andreas Kuen
    SV Mattersburg bytter ut Andreas Kuen som ikke ser ut til å kunne fortsette. Franz Ponweiser blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Martin Pusic.
    35'
    37'
    Gult kort til WSG Tirol
    Bruno Soares
    Bruno Soares (WSG Tirol) får et gult kort av dommer Manuel Schuttengruber.
    37'
    Jano
    Jano (SV Mattersburg) kommer seg fri på Pappelstadion, men avslutningen går utenfor.
    38'
    Frispark WSG Tirol.
    38'
    42'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til WSG Tirol.
    42'
    Kevin Nitzlnader (WSG Tirol) løfter inn en corner fra høyre på Pappelstadion.
    44'
    Kelvin Yeboah
    WSG Tirol angriper på Pappelstadion, men Kelvin Yeboah header utenfor.
    45'+1
    Alois Holler ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+3
    SV Mattersburg slipper å klare seg uten Alois Holler som kommer tilbake på banen i Mattersburg.
    45'+3
    Inn: Christoph Halper
    Ut: Florian Hart
    SV Mattersburg gjør sitt andre bytte. Florian Hart erstattes av Christoph Halper.
    46'
    Martin Pusic
    Sjanse i Mattersburg! Martin Pusic (SV Mattersburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    48'
    Manuel Schuttengruber tildeler SV Mattersburg en corner. Christoph Halper sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    SV Mattersburg 3 - 0 WSG Tirol
    Mål: Jano
    Målgivende: Christoph Halper
    SV Mattersburg øker ledelsen til 3-0 etter en heading av Jano. Christoph Halper sto for den målgivende pasningen.
    49'
    51'
    Inn: Clemens Walch
    Ut: Kelvin Yeboah
    Thomas Silberberger (WSG Tirol) gjør sitt andre bytte for dagen. Clemens Walch erstatter Kelvin Yeboah.
    52'
    54'
    Clemens Walch
    WSG Tirol avanserer forover i Mattersburg. Clemens Walch avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    58'
    58'
    59'
    60'
    Stefan Maierhofer
    WSG Tirol angriper i Mattersburg. Stefan Maierhofer fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    I Mattersburg slår Christoph Halper en corner fra venstre.
    62'
    SV Mattersburg 4 - 0 WSG Tirol
    Mål: Alois Holler
    Alois Holler setter ballen i mål og øker SV Mattersburgs ledelse til 4-0 i Mattersburg. Thorsten Mahrer var nest sist på ballen.
    62'
    63'
    Inn: Luca Pichler
    Ut: Patrick Burger
    Patrick Burger (SV Mattersburg) erstattes av Luca Pichler.
    65'
    65'
    WSG Tirol har fått straffespark i Mattersburg!
    66'
    WSG Tirol scorer på straffe!
    SV Mattersburg 4 - 1 WSG Tirol
    Mål: Zlatko Dedič
    Zlatko Dedič setter et straffespark i mål og WSG Tirol reduserer dermed til 4-1.
    67'
    Christoph Halper (SV Mattersburg) slår en corner fra høyre side på Pappelstadion.
    68'
    Manuel Schuttengruber tildeler SV Mattersburg en corner. Christoph Halper sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og SV Mattersburg får straffe av Manuel Schuttengruber på Pappelstadion.
    69'
    Manuel Schuttengruber blåser for straffespark til SV Mattersburg. Lukas Rath bommer!
    70'
    Lukas Rath
    Målsjanse! Lukas Rath (SV Mattersburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    Inn: Julian Golles
    Ut: Zlatko Dedič
    Thomas Silberberger gjør dagens tredje bytte i Mattersburg, når han tar ut Zlatko Dedič og setter inn Julian Golles.
    71'
    Inn: Sandro Neurauter
    Ut: Stefan Maierhofer
    WSG Tirol bytter ut Stefan Maierhofer med Sandro Neurauter.
    72'
    73'
    Thanos Petsos (WSG Tirol) løfter inn en corner fra venstre på Pappelstadion.
    73'
    Thanos Petsos
    WSG Tirol angriper, men avslutningen til Thanos Petsos går utenfor.
    74'
    Lukas Rath
    Lukas Rath (SV Mattersburg) kommer til en målsjanse på Pappelstadion, men klarer ikke å score.
    74'
    75'
    76'
    77'
    SV Mattersburg angriper, men Christoph Halper vinkes av for offside.
    78'
    Sjanse! WSG Tirol avanserer forover, men Clemens Walch avslutter utenfor.
    78'
    Julian Golles (WSG Tirol) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Pappelstadion.
    79'
    Julian Golles er tilbake i kampen igjen.
    79'
    Offside! Lukas Rath (SV Mattersburg) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    80'
    Inn: Martin Majnovics
    Ut: Lukas Rath
    Lukas Rath (SV Mattersburg) erstattes av Martin Majnovics.
    86'
    Inn: Victor Oluyemi Olatunji
    Ut: Alois Holler
    SV Mattersburg gjør sitt femte bytte. Alois Holler erstattes av Victor Olatunji.
    86'
    Victor Oluyemi Olatunji
    I Mattersburg header Victor Olatunji (SV Mattersburg) mot mål, men ballen går utenfor.