Frispark for Stripfing/Weiden på egen banehalvdel.
    Mål for Admira Wacker!
    SV Stripfing/Weiden 0 - 1 Admira Wacker
    Mål: Jakob Tranziska
    Målgivende: Albin Gashi
    Jakob Tranziska header ballen i mål og Admira Wacker tar ledelsen 0-1 på Sportplatz Stripfing. Det er en fin assist fra Albin Gashi.
    6'
    I Weikendorf slår Joshua Steiger en corner fra venstre.
    12'
    Stripfing/Weiden angriper, men Alain Sadikovski blåser for offside.
    12'
    Stripfing/Weiden tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Alain Sadikovski signaliserer et frispark til Admira Wacker på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark til Stripfing/Weiden på halvdelen til Admira Wacker.
    16'
    I Weikendorf har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Raphael Galle
    Målsjanse til Admira Wacker! Raphael Galle treffer mål, men keeper redder.
    19'
    19'
    Hjørnespark til Admira Wacker
    20'
    Jakob Tranziska
    Jakob Tranziska (Admira Wacker) header utenfor.
    20'
    En av Admira Wackers spillere blir avblåst for offside på Sportplatz Stripfing.
    22'
    Skudd utenfor mål, Admira Wacker
    23'
    29'
    Gult kort til Admira Wacker
    Jakob Scholler
    Dommer Alain Sadikovski viser Jakob Scholler (Admira Wacker) det gule kortet.
    29'
    Gult kort til SV Stripfing/Weiden
    Kursat Guclu
    Dommeren gir Kursat Guclu (Stripfing/Weiden) et gult kort.
    32'
    Straffe til Admira Wacker
    35'
    Admira Wacker scorer på straffe!
    SV Stripfing/Weiden 0 - 2 Admira Wacker
    Mål! Admira Wacker øker ledelsen til 0-2 etter et straffespark av Jakob Tranziska.
    36'
    Stefan Rakowitz
    Dommer Alain Sadikovski gir Stefan Rakowitz (Stripfing/Weiden) et gult kort.
    38'
    Martin Rasner
    Sjanse! Admira Wacker avanserer forover, men Martin Rasner avslutter utenfor.
    41'
    Ayi Silva Kangani
    Ayi Silva Kangani (Stripfing/Weiden) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    45'
    Admira Wacker, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    45'
    45'
    Albin Gashi (Admira Wacker) slår en corner fra venstre side på Sportplatz Stripfing.
    45'+1
    Alain Sadikovski signaliserer et frispark til Stripfing/Weiden.
    46'
    46'
    48'
    48'
    Alain Sadikovski signaliserer et frispark til Admira Wacker.
    49'
    Frispark Admira Wacker.
    52'
    Admira Wacker fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    52'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Filip Ristanic (Admira Wacker) vrir seg av smerte i gresset.
    55'
    Filip Ristanic kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Sportplatz Stripfing.
    56'
    SV Stripfing/Weiden 0 - 3 Admira Wacker
    Mål: Filip Ristanic
    Mål! Filip Ristanic øker ledelsen til 0-3. Flott spill fra Albin Gashi før målet.
    56'
    58'
    Spillerbytte - SV Stripfing/Weiden
    Inn: Timo Altersberger
    Ut: Stefan Rakowitz
    Stefan Rakowitz (Stripfing/Weiden) erstattes av Timo Altersberger.
    60'
    Inn: Denis Dizdarevic
    Ut: Ayi Silva Kangani
    Christian Wegleitner (Stripfing/Weiden) gjør sitt andre bytte for dagen. Denis Dizdarevic erstatter Ayi Silva Kangani.
    60'
    Admira Wacker tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    61'
    62'
    Skudd utenfor mål, SV Stripfing/Weiden
    63'
    Frispark i en god posisjon for Stripfing/Weiden!
    64'
    Frispark til Admira Wacker på halvdelen til Stripfing/Weiden.
    67'
    Florian Kopp
    Florian Kopp (Stripfing/Weiden) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    67'
    68'
    Dario Kreiker
    Dario Kreiker (Stripfing/Weiden) pådrar seg et gult kort.
    68'
    Skade: Admira Wacker
    69'
    Tilbake fra skade: Admira Wacker
    69'
    70'
    Darijo Pecirep
    Darijo Pecirep (Stripfing/Weiden) får et gult kort av dommer Alain Sadikovski.
    71'
    71'
    Admira Wacker fosser fremover, men Alain Sadikovski blåser for offside på Sportplatz Stripfing.
    73'
    Frisparket tildelt Admira Wacker er farlig nær Stripfing/Weidens målområde.
    74'
    SV Stripfing/Weiden 0 - 4 Admira Wacker
    Mål: Jakob Scholler
    Mål! Jakob Scholler gir Admira Wacker en komfortabel 0-4 ledelse.
    74'
    Frispark for Admira Wacker på egen banehalvdel.
    76'
    Spillerbytte - Admira Wacker
    Inn: Patrick Schmidt
    Ut: Filip Ristanic
    Bytte for Admira Wacker. Patrick Schmidt kommer inn for Filip Ristanic på Sportplatz Stripfing.
    77'
    Inn: Enis Safin
    Ut: Moritz Wels
    Stripfing/Weiden gjør sitt tredje bytte. Moritz Wels erstattes av Enis Safin.
    77'
    Inn: Timo Schmelzer
    Ut: Kursat Guclu
    Christian Wegleitner gjør dagens fjerde bytte i Weikendorf, når han tar ut Kursat Guclu og setter inn Timo Schmelzer.
    77'
    80'
    Inn: Nadir Ajanovic
    Ut: Jakob Tranziska
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Admira Wacker. Inn kommer Nadir Ajanovic, mens Jakob Tranziska tar plass på benken.
    80'
    Inn: Emre Can Yesiloz
    Ut: Georg Teigl
    Admira Wacker bytter ut Georg Teigl med Emre Can Yesiloz.
    80'
    83'
    Andre gule kort til SV Stripfing/Weiden
    Dario Kreiker får sitt andre gule kort og Stripfing/Weiden må klare seg uten han resten av kampen.
    83'
    Admira Wacker angriper i Weikendorf, men blir avblåst for offside.
    84'
    Inn: Thomas Ebner
    Ut: Lukas Malicsek
    Admira Wacker gjør sitt fjerde bytte. Lukas Malicsek erstattes av Thomas Ebner.
    85'
    Inn: David Puczka
    Ut: Raphael Galle
    Admira Wacker bytter ut Raphael Galle med David Puczka. Dette er det femte byttet som Thomas Pratl gjør i dagens kamp.
    85'
    86'
    Emre Can Yesiloz
    Emre Can Yesiloz (Admira Wacker) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    Thomas Ebner
    Admira Wacker avanserer forover i Weikendorf. Thomas Ebner avslutter, men treffer ikke mål.
    88'
    89'
    Timo Schmelzer
    Timo Schmelzer (Stripfing/Weiden) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.