Mål for Fortuna Dusseldorf!
    SV Wehen Wiesbaden 0 - 1 Fortuna Dusseldorf
    Mål: Shinta Karl Appelkamp
    Målgivende: Matthias Zimmermann
    Mål! Fortuna Dusseldorf tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Shinta Karl Appelkamp på Brita Arena. Flott spill fra Matthias Zimmermann før målet.
    13'
    SV Wehen Wiesbaden tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Gult kort til Fortuna Dusseldorf
    Matthias Zimmermann
    Matthias Zimmermann (Fortuna Dusseldorf) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    15'
    Frispark for Fortuna Dusseldorf på egen banehalvdel.
    17'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden på egen banehalvdel.
    19'
    21'
    26'
    Christos Tzolis
    Christos Tzolis må stå over en kamp for Fortuna Dusseldorf etter å ha fått gult kort av dommer Timo Gerach.
    26'
    Robin Heusser (SV Wehen Wiesbaden) slår en corner fra venstre side på Brita Arena.
    29'
    Ivan Prtajin
    Ivan Prtajin (SV Wehen Wiesbaden) prøver å heade ballen i mål på Brita Arena, men mislykkes.
    29'
    Fortuna Dusseldorf, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    SV Wehen Wiesbaden fosser fremover, men Timo Gerach blåser for offside på Brita Arena.
    30'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til Fortuna Dusseldorf.
    35'
    Rødt kort til SV Wehen Wiesbaden
    Hyun-ju Lee
    SV Wehen Wiesbaden må klare seg uten Hyun-ju Lee etter at han får et direkte rødt kort!
    35'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    35'
    Rødt kort!
    Spilleren på SV Wehen Wiesbaden får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    37'
    Frispark til Fortuna Dusseldorf på halvdelen til SV Wehen Wiesbaden.
    40'
    Nick Batzner
    Målsjanse! Nick Batzner (SV Wehen Wiesbaden) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    I Wiesbaden slår Shinta Karl Appelkamp en corner fra venstre.
    45'+1
    Spillerbytte - SV Wehen Wiesbaden
    Inn: Keanan Bennetts
    Ut: Nick Batzner
    SV Wehen Wiesbaden bytter ut Nick Batzner med Keanan Bennetts.
    46'
    Inn: John Iredale
    Ut: Franko Kovacevic
    SV Wehen Wiesbaden gjør sitt andre bytte. Franko Kovacevic erstattes av John Iredale.
    46'
    Shinta Karl Appelkamp (Fortuna Dusseldorf) løfter inn en corner fra høyre på Brita Arena.
    46'
    Timo Gerach tildeler Fortuna Dusseldorf en corner. Shinta Karl Appelkamp sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    47'
    Tim Christopher Oberdorf
    Tim Christopher Oberdorf (Fortuna Dusseldorf) avanserer forover på Brita Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    SV Wehen Wiesbaden, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Christos Tzolis (Fortuna Dusseldorf) løfter inn en corner fra høyre på Brita Arena.
    60'
    Jamil Siebert
    Jamil Siebert (Fortuna Dusseldorf) fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    I Wiesbaden slår Christos Tzolis en corner fra venstre.
    63'
    Frispark for SV Wehen Wiesbaden på egen banehalvdel.
    63'
    SV Wehen Wiesbaden 0 - 2 Fortuna Dusseldorf
    Mål: Isak Bergmann Johanneson
    Mål! Fortuna Dusseldorf øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Isak Bergmann Johanneson på Brita Arena.
    64'
    Spillerbytte - Fortuna Dusseldorf
    Inn: Marcel Sobottka
    Ut: Isak Bergmann Johanneson
    Isak Bergmann Johanneson (Fortuna Dusseldorf) erstattes av Marcel Sobottka.
    65'
    Inn: Christoph Daferner
    Ut: Vincent Vermeij
    Daniel Thioune (Fortuna Dusseldorf) gjør sitt andre bytte for dagen. Christoph Daferner erstatter Vincent Vermeij.
    65'
    I Wiesbaden har et frispark blitt tildelt bortelag.
    66'
    Gult kort til SV Wehen Wiesbaden
    Aleksandar Vukotic
    Aleksandar Vukotic (SV Wehen Wiesbaden) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    66'
    Christos Tzolis (Fortuna Dusseldorf) slår en corner fra høyre side på Brita Arena.
    67'
    Ivan Prtajin (SV Wehen Wiesbaden) pådrar seg et gult kort.
    70'
    Inn: Florian Carstens
    Ut: Aleksandar Vukotic
    Markus Kauczinski gjør dagens tredje bytte i Wiesbaden, når han tar ut Aleksandar Vukotic og setter inn Florian Carstens.
    71'
    Inn: Amar Catic
    Ut: Lasse Gunther
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SV Wehen Wiesbaden. Inn kommer Amar Catic, mens Lasse Gunther tar plass på benken.
    71'
    72'
    72'
    En av Fortuna Dusseldorfs spillere blir avblåst for offside.
    74'
    76'
    Timo Gerach tildeler SV Wehen Wiesbaden en corner. Robin Heusser sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden.
    78'
    Sascha Mockenhaupt
    SV Wehen Wiesbaden avanserer forover og Sascha Mockenhaupt kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    79'
    79'
    En av Fortuna Dusseldorfs spillere går i offside.
    81'
    Inn: Nicolas Gavory
    Ut: Matthias Zimmermann
    Bytte for Fortuna Dusseldorf. Nicolas Gavory kommer inn for Matthias Zimmermann på Brita Arena.
    82'
    Inn: Dennis Jastrzembski
    Ut: Felix Klaus
    Fortuna Dusseldorf bytter ut Felix Klaus med Dennis Jastrzembski. Dette er det fjerde byttet som Daniel Thioune gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Nikolas Agrafiotis
    Ut: Ivan Prtajin
    Markus Kauczinski (SV Wehen Wiesbaden) gjør sitt femte bytte for dagen. Nikolas Agrafiotis erstatter Ivan Prtajin.
    82'
    Kan Fortuna Dusseldorf utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    87'
    Fortuna Dusseldorf angriper, men avslutningen til Tim Christopher Oberdorf går utenfor.
    87'
    Målsjanse til Fortuna Dusseldorf! Christos Tzolis treffer mål, men keeper redder.
    89'
    89'
    Inn: Jordy De Wijs
    Ut: Jamil Siebert
    Bytte for Fortuna Dusseldorf. Jordy De Wijs kommer inn for Jamil Siebert på Brita Arena.
    90'+1
    Marcus Mathisen
    Sjanse! SV Wehen Wiesbaden avanserer forover, men Marcus Mathisen avslutter utenfor.