Mål for SV Wehen Wiesbaden!
    SV Wehen Wiesbaden 1 - 0 Greuther Furth
    Mål: Ivan Prtajin
    Målgivende: John Iredale
    Mål! SV Wehen Wiesbaden tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Ivan Prtajin på Brita Arena. Flott spill fra John Iredale før målet.
    3'
    Frispark for Greuther Furth på egen banehalvdel.
    7'
    Det blir farlig! Frispark for Greuther Furth er nær straffområde.
    7'
    Gult kort til SV Wehen Wiesbaden
    Marcus Mathisen
    Marcus Mathisen (SV Wehen Wiesbaden) pådrar seg et gult kort.
    7'
    Greuther Furth tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark SV Wehen Wiesbaden.
    15'
    Gult kort til Greuther Furth
    Philipp Muller
    Dommeren gir Philipp Muller (Greuther Furth) et gult kort.
    15'
    Greuther Furth angriper i Wiesbaden. Philipp Muller fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    I Wiesbaden har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    SV Wehen Wiesbaden 2 - 0 Greuther Furth
    Mål: Nikolas Agrafiotis
    Mål! Nikolas Agrafiotis gir SV Wehen Wiesbaden en komfortabel 2-0 ledelse.
    18'
    Frispark til Greuther Furth på halvdelen til SV Wehen Wiesbaden.
    22'
    Branimir Hrgota
    Sjanse til Greuther Furth! Branimir Hrgota er nær ved å score, men keeper redder.
    26'
    SV Wehen Wiesbaden, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Mål for Greuther Furth!
    SV Wehen Wiesbaden 2 - 1 Greuther Furth
    Mål: Branimir Hrgota
    Målgivende: Dennis Srbeny
    Mål! Greuther Furth reduserer til 2-1 etter et mål av Branimir Hrgota på Brita Arena. Det er en fin assist fra Dennis Srbeny.
    26'
    SV Wehen Wiesbaden angriper i Wiesbaden, men blir avblåst for offside.
    28'
    Jomaine Consbruch (Greuther Furth) slår en corner fra høyre side på Brita Arena.
    34'
    Patrick Ittrich signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden.
    36'
    SV Wehen Wiesbaden angriper, men blir avblåst for offside.
    37'
    SV Wehen Wiesbaden 2 - 2 Greuther Furth
    Mål: Armindo Sieb
    Mål! Greuther Furth utligner på Brita Arena. Målscorer: Armindo Sieb. Dennis Srbeny sto for den målgivende pasningen.
    38'
    Hjørnespark til Greuther Furth
    41'
    SV Wehen Wiesbaden 2 - 3 Greuther Furth
    Armindo Sieb dundrer ballen i mål og Greuther Furth tar ledelsen 2-3 på Brita Arena. Dennis Srbeny var nest sist på ballen.
    43'
    Patrick Ittrich signaliserer et frispark til Greuther Furth på egen banehalvdel.
    44'
    Robin Heusser (SV Wehen Wiesbaden) løfter inn en corner fra høyre på Brita Arena.
    45'+1
    45'+1
    Hjørnespark til SV Wehen Wiesbaden
    45'+3
    45'+4
    45'+4
    45'+5
    Spillerbytte - Greuther Furth
    Inn: Mhadi
    Ut: Philipp Muller
    Philipp Muller (Greuther Furth) erstattes av Mhadi.
    46'
    46'
    Skudd på mål, SV Wehen Wiesbaden
    49'
    Greuther Furth, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    SV Wehen Wiesbaden angriper, men Patrick Ittrich blåser for offside.
    49'
    51'
    Nikolas Agrafiotis
    Nikolas Agrafiotis (SV Wehen Wiesbaden) prøver å heade ballen i mål på Brita Arena, men mislykkes.
    52'
    52'
    52'
    53'
    53'
    54'
    Kan Greuther Furth utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    55'
    SV Wehen Wiesbaden tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Simon Asta
    Simon Asta (Greuther Furth) mottar sitt første gule kort for dagen på Brita Arena.
    56'
    Greuther Furth fosser fremover, men Patrick Ittrich blåser for offside på Brita Arena.
    57'
    En av SV Wehen Wiesbadens spillere går i offside.
    58'
    60'
    Patrick Ittrich signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden på egen banehalvdel.
    61'
    Robin Heusser
    SV Wehen Wiesbaden angriper, men avslutningen til Robin Heusser går utenfor.
    62'
    Frisparket tildelt Greuther Furth er farlig nær SV Wehen Wiesbadens målområde.
    64'
    Straffe til Greuther Furth
    65'
    Aleksandar Vukotic
    Dommer Patrick Ittrich gir Aleksandar Vukotic (SV Wehen Wiesbaden) et gult kort.
    66'
    Greuther Furth får straffe på Brita Arena. Branimir Hrgota mislykkes med å sette den i mål!
    67'
    Greuther Furth avanserer forover i Wiesbaden. Branimir Hrgota avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    Spillerbytte - SV Wehen Wiesbaden
    Inn: Emanuel Taffertshofer
    Ut: Gino Fechner
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SV Wehen Wiesbaden. Inn kommer Emanuel Taffertshofer, mens Gino Fechner tar plass på benken.
    67'
    Inn: Thijmen Goppel
    Ut: Keanan Bennetts
    Markus Kauczinski (SV Wehen Wiesbaden) gjør sitt andre bytte for dagen. Thijmen Goppel erstatter Keanan Bennetts.
    67'
    Inn: Lukas Petkov
    Ut: Dennis Srbeny
    Greuther Furth bytter ut Dennis Srbeny med Lukas Petkov.
    68'
    69'
    Mhadi
    Mhadi (Greuther Furth) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    Straffe til SV Wehen Wiesbaden
    72'
    SV Wehen Wiesbaden scorer på straffe!
    SV Wehen Wiesbaden 3 - 3 Greuther Furth
    Ivan Prtajin setter et straffespark i mål og hjemmelaget utligner dermed til 3-3.
    72'
    Inn: Damian Michalski
    Ut: Mhadi
    Greuther Furth gjør sitt tredje bytte. Mhadi erstattes av Damian Michalski.
    73'
    74'
    74'
    74'
    Jonas Urbig (Greuther Furth) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Brita Arena.
    77'
    Jonas Urbig er på beina igjen og fortsetter kampen på Brita Arena.
    78'
    79'
    Inn: Oussama Haddadi
    Ut: Jomaine Consbruch
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Greuther Furth. Inn kommer Oussama Haddadi, mens Jomaine Consbruch tar plass på benken.
    79'
    80'
    Inn: Kianz Froese
    Ut: Nikolas Agrafiotis
    Bytte for SV Wehen Wiesbaden. Kianz Froese kommer inn for Nikolas Agrafiotis på Brita Arena.
    81'
    SV Wehen Wiesbaden 3 - 4 Greuther Furth
    Mål: Lukas Petkov
    Mål! Lukas Petkov gir Greuther Furth en 3-4 ledelse.
    84'
    Skudd utenfor mål, SV Wehen Wiesbaden
    85'
    87'
    87'
    Inn: Florian Carstens
    Ut: Sascha Mockenhaupt
    SV Wehen Wiesbaden bytter ut Sascha Mockenhaupt med Florian Carstens. Dette er det fjerde byttet som Markus Kauczinski gjør i dagens kamp.
    88'
    Inn: Franko Kovacevic
    Ut: John Iredale
    Markus Kauczinski gjør dagens femte bytte i Wiesbaden, når han tar ut John Iredale og setter inn Franko Kovacevic.
    88'
    89'
    Skudd utenfor mål, Greuther Furth
    89'
    Jonas Urbig
    Dommer Patrick Ittrich viser Jonas Urbig (Greuther Furth) det gule kortet.
    90'
    90'+1
    90'+1
    90'+4
    Emanuel Taffertshofer
    Emanuel Taffertshofer (SV Wehen Wiesbaden) får et gult kort av dommer Patrick Ittrich.