Hotic90'+3
Vossen90'+6
    Frispark for SV Zulte Waregem på egen banehalvdel.
    2'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til SV Zulte Waregem på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark SV Zulte Waregem.
    4'
    Cercle Brugge angriper i Waregem, men blir avblåst for offside.
    5'
    I Waregem slår Charles Vanhoutte en corner fra venstre.
    9'
    Alexandre Boucaut tildeler Cercle Brugge en corner. Dimitar Velkovski sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    I Waregem har et frispark blitt tildelt bortelag.
    11'
    Cercle Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    20'
    Cercle Brugge angriper, men blir avblåst for offside.
    23'
    En av Cercle Brugges spillere blir avblåst for offside på Regenboogstadion.
    24'
    Lasse Christensen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    27'
    SV Zulte Waregem slipper å klare seg uten Lasse Christensen som kommer tilbake på banen i Waregem.
    29'
    SV Zulte Waregem fosser fremover, men Alexandre Boucaut blåser for offside på Regenboogstadion.
    30'
    Cercle Brugge angriper, men Alexandre Boucaut blåser for offside.
    33'
    Frispark til SV Zulte Waregem på halvdelen til Cercle Brugge.
    34'
    Bassem Srarfi (SV Zulte Waregem) løfter inn en corner fra høyre på Regenboogstadion.
    35'
    Mål for SV Zulte Waregem!
    SV Zulte Waregem 1 - 0 Cercle Brugge
    Mål: Zinho Gano
    Målgivende: Bassem Srarfi
    Mål! Zinho Gano gir SV Zulte Waregem ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Det er en fin assist fra Bassem Srarfi.
    35'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Waregem fordi Leonardo Lopes får behandling for en skade på banen.
    36'
    Leonardo Lopes er på beina igjen og fortsetter kampen på Regenboogstadion.
    37'
    37'
    Cercle Brugge fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    39'
    Charles Vanhoutte (Cercle Brugge) slår en corner fra venstre side på Regenboogstadion.
    41'
    En av SV Zulte Waregems spillere blir avblåst for offside på Regenboogstadion.
    44'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til Cercle Brugge.
    47'
    I Waregem har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    SV Zulte Waregem 2 - 0 Cercle Brugge
    Mål! Zinho Gano gir SV Zulte Waregem en komfortabel 2-0 ledelse. Flott spill fra Bassem Srarfi før målet.
    49'
    Vitinho
    Cercle Brugge avanserer forover i Waregem. Vitinho avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    Vitinho ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    52'
    Vitinho er på beina igjen og fortsetter kampen.
    52'
    Spillerbytte - Cercle Brugge
    Inn: Rabbi Matondo
    Ut: Thibo Somers
    Yves Vanderhaeghe (Cercle Brugge) gjør sitt første bytte for dagen. Rabbi Matondo erstatter Thibo Somers.
    54'
    Alexandre Boucaut tildeler Cercle Brugge en corner. Charles Vanhoutte sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    Rabbi Matondo
    Målsjanse på Regenboogstadion! Rabbi Matondo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    SV Zulte Waregem, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    Dimitar Velkovski (Cercle Brugge) slår en corner fra høyre side på Regenboogstadion.
    57'
    58'
    58'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til Cercle Brugge på egen banehalvdel.
    59'
    Frispark Cercle Brugge.
    60'
    Zinho Gano
    SV Zulte Waregem angriper, men avslutningen til Zinho Gano går utenfor.
    60'
    63'
    Dimitar Velkovski (Cercle Brugge) løfter inn en corner fra høyre på Regenboogstadion.
    63'
    Mål for Cercle Brugge!
    SV Zulte Waregem 2 - 1 Cercle Brugge
    Mål: Alex Millan
    Målgivende: Vitinho
    Mål! Cercle Bruggeet reduserer til 2-1 etter en heading av Alex Millan. Vitinho sto for den målgivende pasningen.
    65'
    66'
    Gult kort til SV Zulte Waregem
    Alessandro Ciranni
    Alessandro Ciranni (SV Zulte Waregem) får et gult kort av dommer Alexandre Boucaut.
    66'
    En av Cercle Brugges spillere blir avblåst for offside.
    68'
    Alex Millan
    Sjanse i Waregem! Alex Millan (Cercle Brugge) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    69'
    Cercle Brugge har fått straffespark i Waregem!
    70'
    Cercle Brugge scorer på straffe!
    SV Zulte Waregem 2 - 2 Cercle Brugge
    Alex Millan banker inn et straffespark på Regenboogstadion og utligner dermed til 2-2 for Cercle Brugge.
    72'
    Spillerbytte - SV Zulte Waregem
    Inn: Dereck Kutesa
    Ut: Bassem Srarfi
    Bytte for SV Zulte Waregem. Dereck Kutesa kommer inn for Bassem Srarfi på Regenboogstadion.
    72'
    74'
    Frispark for Cercle Brugge på egen banehalvdel.
    74'
    Cercle Brugge må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SV Zulte Waregem.
    76'
    Gult kort til Cercle Brugge
    Vitinho
    Vitinho (Cercle Brugge) mottar sitt første gule kort for dagen på Regenboogstadion.
    76'
    77'
    En av Cercle Brugges spillere går i offside.
    77'
    Spillet på Regenboogstadion er stoppet midlertidig fordi Alex Millan ligger nede.
    78'
    Inn: Kevin Denkey
    Ut: Alex Millan
    Yves Vanderhaeghe (Cercle Brugge) tar ut Alex Millan som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Kevin Denkey.
    79'
    Inn: Jean-Luc Dompe
    Ut: Alessandro Ciranni
    SV Zulte Waregem bytter ut Alessandro Ciranni med Jean-Luc Dompe. Dette er det andre byttet som Francky Dury gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Frank Boya
    Ut: Bent Sørmo
    Francky Dury gjør dagens tredje bytte i Waregem, når han tar ut Bent Sormo og setter inn Frank Boya.
    79'
    Kevin Denkey
    Cercle Brugge angriper. Kevin Denkey får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    Inn: Waldo Rubio
    Ut: Olivier Deman
    Bytte for Cercle Brugge. Waldo Rubio kommer inn for Olivier Deman på Regenboogstadion.
    84'
    Inn: Dino Hotic
    Ut: Charles Vanhoutte
    Yves Vanderhaeghe (Cercle Brugge) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Dino Hotic erstatter Charles Vanhoutte.
    85'
    85'
    87'
    Alexandre Boucaut tildeler SV Zulte Waregem en corner. Lasse Christensen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    SV Zulte Waregem 2 - 3 Cercle Brugge
    Mål: Vitinho
    Målgivende: Waldo Rubio
    Mål! Vitinho header ballen i mål og gir Cercle Brugge ledelsen 2-3 på Regenboogstadion. Waldo Rubio var nest sist på ballen.
    89'
    90'+1
    I Waregem slår Waldo Rubio en corner fra høyre.
    90'+2
    Cercle Brugge angriper i Waregem. Rabbi Matondo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+3
    90'+3
    SV Zulte Waregem 2 - 4 Cercle Brugge
    Mål: Dino Hotic
    Mål! Cercle Brugge øker ledelsen til 2-4 etter en scoring av Dino Hotic på Regenboogstadion.
    90'+3
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    90'+5
    Rødt kort!
    Spilleren på SV Zulte Waregem får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    90'+5
    Rødt kort til SV Zulte Waregem
    Jelle Vossen
    Rødt kort! Jelle Vossen (SV Zulte Waregem) sendes i dusjen av dommer Alexandre Boucaut.