Sveits tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    19'
    I Lugano slår Keisuke Honda en corner fra høyre.
    21'
    Dommer Amaury Delerue ser at linjemannen løfter flagget, og Japans Gotoku Sakai blåses av for offside.
    21'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til Japan på egen banehalvdel.
    24'
    Makoto Hasebe
    Målsjanse på Stadio Cornaredo! Makoto Hasebe fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    25'
    25'
    Frispark for Sveits på egen banehalvdel.
    25'
    Mario Gavranovic
    Mario Gavranovic (Sveits) kommer til en målsjanse på Stadio Cornaredo, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til Sveits.
    29'
    Amaury Delerue tildeler Sveits en corner. Xherdan Shaqiri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    33'
    Ryota Oshima
    Japan angriper i Lugano. Ryota Oshima avslutter på mål, men greier ikke å score.
    33'
    Japan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Breel Embolo
    Sveits angriper og Breel Embolo header ballen i stolpen!
    37'
    Keisuke Honda
    Japan fosser forover og Keisuke Honda fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    38'
    Yuya Osako (Japan) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadio Cornaredo.
    39'
    Spillerbytte - Japan
    Inn: Yoshinori Muto
    Ut: Yuya Osako
    Yuya Osako (Japan) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Yoshinori Muto.
    40'
    Sveits har fått straffespark i Lugano!
    40'
    Sveits scorer på straffe!
    Sveits 1 - 0 Japan
    Mål: Ricardo Rodriguez
    Sveits går opp i en 1-0 ledelse etter at Ricardo Rodriguez setter straffesparket sikkert i mål på Stadio Cornaredo.
    42'
    Genki Haraguchi (Japan) kommer til en målsjanse på Stadio Cornaredo, men klarer ikke å score.
    45'+1
    Spillerbytte - Sveits
    Inn: Nico Elvedi
    Ut: Manuel Akanji
    Vladimir Petkovic gjør dagens første bytte i Lugano, når han tar ut Manuel Akanji og setter inn Nico Elvedi.
    46'
    Frispark Sveits.
    46'
    Sveits er på skuddhold på dette frisparket.
    47'
    Xherdan Shaqiri
    Målsjanse! Xherdan Shaqiri (Sveits) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    48'
    Frispark Japan.
    49'
    Ricardo Rodriguez (Sveits) slår en corner fra venstre side på Stadio Cornaredo.
    52'
    52'
    55'
    Frispark til Sveits på halvdelen til Japan.
    55'
    Inn: Takashi Inui
    Ut: Takashi Usami
    Japan bytter ut Takashi Usami med Takashi Inui.
    56'
    Inn: Hiroki Sakai
    Ut: Gotoku Sakai
    Akira Nishino (Japan) gjør sitt tredje bytte for dagen. Hiroki Sakai erstatter Gotoku Sakai.
    56'
    Sveits angriper, men Mario Gavranovic vinkes av for offside.
    57'
    60'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til Japan.
    62'
    Keisuke Honda (Japan) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Cornaredo.
    63'
    Inn: Haris Seferovic
    Ut: Mario Gavranovic
    Sveits bytter ut Mario Gavranovic med Haris Seferovic. Dette er det andre byttet som Vladimir Petkovic gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Steven Zuber
    Ut: Breel Embolo
    Breel Embolo (Sveits) erstattes av Steven Zuber.
    64'
    Inn: Blerim Dzemaili
    Ut: Remo Freuler
    Sveits gjør sitt fjerde bytte. Remo Freuler erstattes av Blerim Dzemaili.
    65'
    67'
    Steven Zuber
    Sveits angriper, men avslutningen til Steven Zuber går utenfor.
    69'
    Inn: Gaku Shibasaki
    Ut: Ryota Oshima
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Japan. Inn kommer Gaku Shibasaki, mens Ryota Oshima tar plass på benken.
    70'
    Målsjanse til Japan! Genki Haraguchi treffer mål, men keeper redder.
    71'
    71'
    72'
    Inn: Francois Moubandje
    Ut: Ricardo Rodriguez
    Sveits gjør sitt femte bytte. Ricardo Rodriguez erstattes av Francois Moubandje.
    73'
    I Lugano slår Xherdan Shaqiri en corner fra høyre.
    73'
    73'
    Gult kort til Japan
    Gaku Shibasaki
    Gaku Shibasaki (Japan) får et gult kort av dommer Amaury Delerue.
    74'
    Xherdan Shaqiri (Sveits) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til Japan like utenfor Sveits-området.
    75'
    76'
    77'
    78'
    Makoto Hasebe (Japan) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    Amaury Delerue tildeler Japan en corner. Gaku Shibasaki sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    Mål for Sveits!
    Sveits 2 - 0 Japan
    Mål: Haris Seferovic
    Målgivende: Francois Moubandje
    Haris Seferovic setter ballen i mål og øker Sveitss ledelse til 2-0 i Lugano. Det er en fin assist fra Francois Moubandje.
    82'
    Inn: Josip Drmic
    Ut: Xherdan Shaqiri
    Xherdan Shaqiri (Sveits) erstattes av Josip Drmic.
    83'
    83'
    84'
    85'
    I Lugano har et frispark blitt tildelt Japanet.
    86'
    Kan Japan kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    90'
    Japan avanserer forover i Lugano. Gaku Shibasaki avslutter, men treffer ikke mål.