I Basel har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Fabian Ruiz
    Fabian Ruiz (Spania) kommer seg fri på St. Jakob-Arena, men avslutningen går utenfor.
    18'
    Xherdan Shaqiri
    Sveits angriper i Basel. Xherdan Shaqiri avslutter på mål, men greier ikke å score.
    19'
    Spania, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Ricardo Rodriguez (Sveits) slår en corner fra venstre side på St. Jakob-Arena.
    19'
    Sveits angriper i Basel. Xherdan Shaqiri fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Haris Seferovic
    Sveits avanserer forover i Basel. Haris Seferovic avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Frispark til Spania på halvdelen til Sveits.
    21'
    Mikel Oyarzabal
    Sjanse i Basel! Mikel Oyarzabal (Spania) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    22'
    Sveits, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Frispark for Sveits på egen banehalvdel.
    23'
    William Collum signaliserer et frispark til Sveits på egen banehalvdel.
    24'
    Mål for Sveits!
    Sveits 1 - 0 Spania
    Mål: Remo Freuler
    Målgivende: Breel Embolo
    Remo Freuler dundrer ballen i mål og Sveits tar ledelsen 1-0 på St. Jakob-Arena. Flott spill fra Breel Embolo før målet.
    26'
    Kan Sveits utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    28'
    Ricardo Rodriguez
    Målsjanse til Sveits! Ricardo Rodriguez treffer mål, men keeper redder.
    29'
    29'
    William Collum tildeler Sveits en corner. Xherdan Shaqiri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    30'
    Fabian Ruiz
    Spania fosser forover og Fabian Ruiz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    38'
    William Collum signaliserer et frispark til Spania på egen banehalvdel.
    38'
    William Collum signaliserer et frispark til Sveits.
    40'
    Sergio Busquets ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    41'
    Sergio Busquets er tilbake på banen igjen.
    42'
    Frispark for Spania på egen banehalvdel.
    42'
    44'
    Frispark Spania.
    45'
    Mikel Oyarzabal (Spania) avanserer forover på St. Jakob-Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    45'+1
    Sergio Reguilon (Spania) løfter inn en corner fra venstre på St. Jakob-Arena.
    45'+1
    Målsjanse! Ferran Torres (Spania) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    Daniel Olmo (Spania) løfter inn en corner fra høyre på St. Jakob-Arena.
    47'
    Sergio Ramos
    Sergio Ramos (Spania) kommer til en målsjanse på St. Jakob-Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Spania fosser fremover, men Daniel Olmo går rett i offsidefella.
    48'
    William Collum signaliserer et frispark til Spania.
    49'
    51'
    Offside! Edimilson Fernandes (Sveits) er alene igjennom, men dommer William Collum ser at linjemannen er oppe med flagget.
    53'
    Målsjanse på St. Jakob-Arena! Haris Seferovic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    55'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Spania...
    56'
    Spillerbytte - Spania
    Inn: Alvaro Morata
    Ut: Fabian Ruiz
    Spania bytter ut Fabian Ruiz med Alvaro Morata.
    56'
    William Collum tildeler Spania en corner. Daniel Olmo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    William Collum blåser for straffespark til Spania. Sergio Ramos bommer!
    57'
    Sjanse til Spania! Sergio Ramos er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    I Basel slår Sergio Reguilon en corner fra venstre.
    58'
    Spania angriper. Sergio Ramos får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    58'
    58'
    58'
    Breel Embolo
    Breel Embolo (Sveits) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    58'
    Sergio Reguilon (Spania) slår en corner fra venstre side på St. Jakob-Arena.
    59'
    60'
    Sveits tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    62'
    64'
    Offside! Breel Embolo blir vinket av og Sveits må dermed bygge opp et nytt angrep.
    70'
    71'
    71'
    Remo Freuler
    Dommeren gir Remo Freuler (Sveits) et gult kort.
    71'
    Spillerbytte - Sveits
    Inn: Djibril Sow
    Ut: Xherdan Shaqiri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sveits. Inn kommer Djibril Sow, mens Xherdan Shaqiri tar plass på benken.
    72'
    Inn: Renato Steffen
    Ut: Steven Zuber
    Vladimir Petkovic gjør dagens andre bytte i Basel, når han tar ut Steven Zuber og setter inn Renato Steffen.
    72'
    Inn: Koke
    Ut: Sergio Busquets
    Bytte for Spania. Koke kommer inn for Sergio Busquets på St. Jakob-Arena.
    72'
    Inn: Sergio Canales
    Ut: Dani Olmo
    Spania bytter ut Daniel Olmo med Sergio Canales. Dette er det tredje byttet som Luis Enrique gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Adama Traore
    Ut: Mikel Oyarzabal
    Luis Enrique (Spania) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Adama Traore erstatter Mikel Oyarzabal.
    73'
    74'
    75'
    76'
    Spania har fått straffespark på St. Jakob-Arena!
    79'
    Andre gule kort til Sveits
    Nico Elvedi
    Nico Elvedi (Sveits) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på St. Jakob-Arena.
    79'
    Sergio Ramos (Spania) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    80'
    80'
    80'
    Frispark til Sveits på halvdelen til Spania.
    80'
    Inn: Gerard Moreno
    Ut: Mikel Merino
    Bytte for Spania. Gerard Moreno kommer inn for Mikel Merino på St. Jakob-Arena.
    81'
    81'
    Inn: Becir Omeragic
    Ut: Haris Seferovic
    Vladimir Petkovic gjør dagens tredje bytte i Basel, når han tar ut Haris Seferovic og setter inn Becir Omeragic.
    84'
    Manuel Akanji ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    85'
    Sveits slipper å klare seg uten Manuel Akanji som kommer tilbake på banen igjen.
    86'
    Sergio Ramos (Spania) prøver å heade ballen i mål på St. Jakob-Arena, men mislykkes.
    88'
    88'
    Mål for Spania!
    Sveits 1 - 1 Spania
    Mål: Gerard Moreno
    Målgivende: Sergio Reguilon
    Gerard Moreno utligner til 1-1 på St. Jakob-Arena. Det er en fin assist fra Sergio Reguilon.