I Swansea slår Josh Tymon en corner fra høyre.
    Josh Tymon (Swansea City) løfter inn en corner fra venstre på Liberty Stadium.
    Swansea City avanserer forover på Liberty Stadium og Harry Darling kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Cardiff City.
    2'
    Cardiff City, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    David Webb tildeler Swansea City en corner. Josh Tymon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    4'
    David Webb signaliserer et frispark til Cardiff City på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark Swansea City.
    6'
    Liam Cullen
    Målsjanse! Liam Cullen (Swansea City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    7'
    Frisparket tildelt Swansea City er farlig nær Cardiff Citys målområde.
    8'
    Liam Cullen
    Liam Cullen (Swansea City) kommer til en målsjanse på Liberty Stadium, men klarer ikke å score.
    9'
    En av Swansea Citys spillere går i offside.
    12'
    Matt Grimes (Swansea City) slår en corner fra venstre side på Liberty Stadium.
    14'
    Jamie Paterson (Swansea City) slår en corner fra høyre side på Liberty Stadium.
    15'
    I Swansea slår Jamie Paterson en corner fra høyre.
    15'
    I Swansea header Harry Darling (Swansea City) mot mål, men ballen går utenfor.
    16'
    Gult kort til Swansea City
    Harry Darling (Swansea City) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    17'
    Gult kort til Cardiff City
    Yakou Meite
    Dommer David Webb viser Yakou Meite (Cardiff City) det gule kortet.
    17'
    Cardiff City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Joe Allen
    Joe Allen får gult kort og må stå over en kamp for Swansea City!
    21'
    Swansea City angriper i Swansea, men blir avblåst for offside.
    24'
    David Turnbull (Cardiff City) løfter inn en corner fra venstre på Liberty Stadium.
    26'
    Dimitris Goutas
    Cardiff City angriper i Swansea. Dimitris Goutas fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Kan Swansea City utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    30'
    Frispark for Cardiff City på egen banehalvdel.
    32'
    Mål for Swansea City!
    Swansea City 1 - 0 Cardiff City
    Mål: Liam Cullen
    Målgivende: Ronald Pereira Martins
    I Swansea tar Swansea City ledelsen 1-0 etter et mål av Liam Cullen. Flott spill fra Ronald Pereira Martins før målet.
    34'
    Spillet på Liberty Stadium er stoppet midlertidig fordi Joe Allen ligger nede.
    36'
    Joe Allen kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Liberty Stadium.
    38'
    40'
    Jamie Paterson (Swansea City) løfter inn en corner fra høyre på Liberty Stadium.
    41'
    Ronald Pereira Martins
    Swansea City avanserer forover i Swansea. Ronald Pereira Martins avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    42'
    44'
    Frispark for Swansea City på egen banehalvdel.
    45'
    45'+2
    Spillerbytte - Cardiff City
    Inn: Rubin Colwill
    Ut: David Turnbull
    Cardiff City bytter ut David Turnbull med Rubin Colwill. Dette er det første byttet som Erol Bulut gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Callum O'Dowda
    Ut: Yakou Meite
    Erol Bulut gjør dagens andre bytte i Swansea, når han tar ut Yakou Meite og setter inn Callum O'Dowda.
    46'
    Cardiff City angriper, men blir avblåst for offside.
    48'
    Jamie Paterson
    Jamie Paterson (Swansea City) kommer seg fri på Liberty Stadium, men avslutningen går utenfor.
    48'
    Straffe til Swansea City
    50'
    Liam Cullen (Swansea City) bommer på straffe!
    51'
    Frispark til Cardiff City på halvdelen til Swansea City.
    51'
    Ryan Wintle (Cardiff City) slår en corner fra venstre side på Liberty Stadium.
    53'
    Swansea City fosser fremover, men Przemyslaw Placheta går rett i offsidefella.
    53'
    I Swansea har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    Harry Darling (Swansea City) kommer til avslutning på Liberty Stadium, men headingen blir reddet.
    55'
    55'
    56'
    Dommer David Webb venter med å sette i gang spillet fordi Kyle Naughton ligger nede.
    57'
    Spillerbytte - Swansea City
    Inn: Josh Key
    Ut: Kyle Naughton
    Det virker som Kyle Naughton ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Josh Key.
    58'
    I Swansea slår Ryan Wintle en corner fra venstre.
    59'
    Nat Phillips
    Nathaniel Phillips (Cardiff City) header ballen mot mål, men Swansea City klarerer.
    59'
    Swansea City, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    Rubin Colwill
    Rubin Colwill (Cardiff City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Inn: Ollie Tanner
    Ut: Josh Bowler
    Cardiff City bytter ut Josh Bowler med Ollie Tanner.
    63'
    65'
    65'
    Liam Cullen
    Liam Cullen (Swansea City) header utenfor.
    67'
    Inn: Oliver Cooper
    Ut: Jamie Paterson
    Swansea City gjør sitt andre bytte. Jamie Paterson erstattes av Oliver Cooper.
    71'
    Inn: Jay Fulton
    Ut: Joe Allen
    Joe Allen (Swansea City) erstattes av Jay Fulton.
    71'
    Inn: Jamal Lowe
    Ut: Liam Cullen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Swansea City. Inn kommer Jamal Lowe, mens Liam Cullen tar plass på benken.
    71'
    Inn: Aaron Ramsey
    Ut: Manolis Siopis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cardiff City. Inn kommer Aaron Ramsey, mens Manolis Siopis tar plass på benken.
    72'
    Cardiff City må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Swansea City.
    76'
    Matt Grimes
    Sjanse til Swansea City! Matt Grimes er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    77'
    Inn: Famara Diedhiou
    Ut: Josh Wilson-Esbrand
    Josh Wilson-Esbrand (Cardiff City) erstattes av Famara Diedhiou.
    78'
    I Swansea slår Josh Tymon en corner fra venstre.
    78'
    Ryan Wintle (Cardiff City) løfter inn en corner fra høyre på Liberty Stadium.
    81'
    Dimitris Goutas (Cardiff City) kommer til en målsjanse på Liberty Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    81'
    David Webb signaliserer et frispark til Cardiff City.
    83'
    84'
    85'
    Nathaniel Phillips (Cardiff City) kommer til en målsjanse på Liberty Stadium, men klarer ikke å score.
    85'
    Ryan Wintle (Cardiff City) slår en corner fra høyre side på Liberty Stadium.
    88'
    Swansea City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    88'
    Inn: Charlie Patino
    Ut: Przemyslaw Placheta
    Bytte for Swansea City. Charlie Patino kommer inn for Przemyslaw Placheta på Liberty Stadium.
    90'+1
    Aaron Ramsey
    Sjanse! Cardiff City avanserer forover, men Aaron Ramsey avslutter utenfor.
    90'+2
    David Webb signaliserer et frispark til Swansea City på egen banehalvdel.
    90'+4
    David Webb signaliserer et frispark til Swansea City.
    90'+5
    Swansea City 2 - 0 Cardiff City
    Mål: Jamal Lowe
    Målgivende: Oliver Cooper
    Mål! Jamal Lowe øker Swansea Citys ledelse til 2-0 på Liberty Stadium. Det er en fin assist fra Oliver Cooper.