Dommeren blåser i gang dagens kamp i Swansea.
    I Swansea har et frispark blitt tildelt Swansea Cityet.
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Swansea City 0 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Christian Eriksen
    Målgivende: Erik Lamela
    Mål! Christian Eriksen gir Tottenham Hotspur en 0-1 ledelse. Flott spill fra Erik Lamela før målet.
    11'
    Lucas (Tottenham Hotspur) vinkes av for offside i Swansea.
    14'
    Lucas Moura
    Tottenham Hotspur fosser forover og Lucas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    Swansea City, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Erik Lamela (Tottenham Hotspur) slår en corner fra høyre side på Liberty Stadium.
    21'
    Offside! Heung Min Son blir vinket av og Tottenham Hotspur må dermed bygge opp et nytt angrep.
    23'
    24'
    Kevin Friend signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur.
    27'
    Frispark for Swansea City på egen banehalvdel.
    28'
    Kevin Friend signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur på egen banehalvdel.
    29'
    Erik Lamela
    Tottenham Hotspur angriper, men avslutningen til Erik Lamela går utenfor.
    32'
    Swansea City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Tottenham Hotspur tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    I Swansea slår Erik Lamela en corner fra høyre.
    36'
    Christian Eriksen
    Sjanse til Tottenham Hotspur! Christian Eriksen er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    37'
    Kevin Friend tildeler Tottenham Hotspur en corner. Christian Eriksen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Christian Eriksen (Tottenham Hotspur) løfter inn en corner fra venstre på Liberty Stadium.
    39'
    Eric Dier
    Eric Dier (Tottenham Hotspur) header mot mål, men ballen går utenfor.
    39'
    40'
    Kevin Friend signaliserer et frispark til Swansea City på egen banehalvdel.
    43'
    Kevin Friend tildeler Tottenham Hotspur en corner. Christian Eriksen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Swansea City 0 - 2 Tottenham Hotspur
    Mål: Erik Lamela
    Målgivende: Moussa Sissoko
    Erik Lamela setter ballen i mål og øker Tottenham Hotspurs ledelse til 0-2 i Swansea. Moussa Sissoko var nest sist på ballen.
    45'+1
    Swansea City fosser fremover, men Tammy Abraham går rett i offsidefella.
    45'+3
    Spillerbytte - Swansea City
    Inn: Luciano Narsingh
    Ut: Kyle Naughton
    Swansea City bytter ut Kyle Naughton med Luciano Narsingh.
    46'
    Martin Olsson
    Målsjanse på Liberty Stadium! Martin Olsson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    46'
    Tottenham Hotspur, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Tammy Abraham
    Swansea City angriper i Swansea. Tammy Abraham avslutter på mål, men greier ikke å score.
    46'
    46'
    49'
    Eric Dier
    Eric Dier (Tottenham Hotspur) avanserer forover på Liberty Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    50'
    50'
    I Swansea slår Christian Eriksen en corner fra venstre.
    50'
    Moussa Sissoko
    Moussa Sissoko (Tottenham Hotspur) kommer seg fri på Liberty Stadium, men avslutningen går utenfor.
    51'
    Frispark til Swansea City på halvdelen til Tottenham Hotspur.
    52'
    Christian Eriksen (Tottenham Hotspur) slår en corner fra venstre side på Liberty Stadium.
    56'
    Lucas Moura
    Lucas (Tottenham Hotspur) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Lucas Moura
    Målsjanse til Tottenham Hotspur! Lucas treffer mål, men keeper redder.
    57'
    57'
    Erik Lamela (Tottenham Hotspur) løfter inn en corner fra høyre på Liberty Stadium.
    58'
    59'
    Kevin Friend tildeler Tottenham Hotspur en corner. Erik Lamela sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    60'
    Swansea City 0 - 3 Tottenham Hotspur
    Målgivende: Lucas Moura
    Mål! Tottenham Hotspur øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Christian Eriksen på Liberty Stadium. Det er en fin assist fra Lucas.
    62'
    Sjanse i Swansea! Christian Eriksen (Tottenham Hotspur) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    64'
    64'
    66'
    Erik Lamela
    Tottenham Hotspur angriper. Erik Lamela får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    69'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Davinson Sanchez
    Dommeren gir Davinson Sanchez (Tottenham Hotspur) et gult kort.
    69'
    Tom Carroll (Swansea City) løfter inn en corner fra høyre på Liberty Stadium.
    70'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Fernando Llorente
    Ut: Lucas Moura
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tottenham Hotspur. Inn kommer Fernando Llorente, mens Lucas tar plass på benken.
    73'
    74'
    Offside! Tammy Abraham (Swansea City) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    80'
    Inn: Connor Roberts
    Ut: Mike Van Der Hoorn
    Swansea City gjør sitt andre bytte. Mike Van der Hoorn erstattes av Connor Roberts.
    81'
    Inn: Dele Alli
    Ut: Erik Lamela
    Mauricio Pochettino gjør dagens andre bytte i Swansea, når han tar ut Erik Lamela og setter inn Dele Alli.
    81'
    Offside! Luciano Narsingh (Swansea City) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    82'
    85'
    Swansea City må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Tottenham Hotspur.