Tampereen Ilves angriper på Tammela Stadium, men Juhani Pikkarainen header utenfor.
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til AC Oulu på egen banehalvdel.
    Mål for Tampereen Ilves!
    Tampereen Ilves 1 - 0 AC Oulu
    Mål: Roope Riski
    Målgivende: Oiva Jukkola
    Mål! Tampereen Ilves tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Roope Riski på Tammela Stadium. Oiva Jukkola sto for den målgivende pasningen.
    9'
    Spillet på Tammela Stadium er stoppet midlertidig fordi Roope Riski ligger nede.
    10'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Marius Soderback
    Ut: Roope Riski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Marius Soderback, mens Roope Riski tar plass på benken.
    12'
    Gult kort til AC Oulu
    Samuli Holtta
    Samuli Holtta (AC Oulu) pådrar seg et gult kort.
    14'
    Oiva Jukkola
    Tampereen Ilves angriper i Tampere. Oiva Jukkola fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Santeri Haarala
    Santeri Haarala (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men klarer ikke å score.
    17'
    Mål for AC Oulu!
    Tampereen Ilves 1 - 1 AC Oulu
    Mål: Ashley Coffey
    Målgivende: Justin Rennicks
    Ashley Coffey (AC Oulu) utligner med en heading på Tammela Stadium. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Justin Rennicks før målet.
    18'
    Marius Soderback
    Sjanse til Tampereen Ilves! Marius Soderback er nær ved å score, men keeper redder.
    19'
    AC Oulu, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Oiva Jukkola (Tampereen Ilves) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    21'
    Anton Popovitch
    Tampereen Ilves angriper, men avslutningen til Anton Popovitch går utenfor.
    24'
    Frispark for AC Oulu på egen banehalvdel.
    25'
    25'
    Roope Riski er på beina igjen og fortsetter kampen på Tammela Stadium.
    25'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    26'
    Ricardo Araujo
    Tampereen Ilves angriper. Ricardo Araujo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    30'
    Liiban Abdirahman Abadid ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    31'
    Liiban Abdirahman Abadid kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Tammela Stadium.
    32'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til AC Oulu.
    34'
    Jere Kallinen
    Jere Kallinen (AC Oulu) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    36'
    Målsjanse på Tammela Stadium! Oiva Jukkola fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    37'
    37'
    AC Oulu angriper, men Oliver Reitala blåser for offside.
    37'
    37'
    AC Oulu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Tampereen Ilves angriper i Tampere. Santeri Haarala avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    38'
    En av Tampereen Ilvess spillere blir avblåst for offside på Tammela Stadium.
    39'
    40'
    Yassin Daoussi
    Yassin Daoussi (AC Oulu) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    41'
    Oliver Reitala tildeler AC Oulu en corner. Dimitrios Metaxas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    43'
    I Tampere slår Joona Veteli en corner fra høyre.
    44'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Tammela Stadium.
    45'
    En av Tampereen Ilvess spillere blir avblåst for offside.
    45'
    45'+1
    45'+2
    45'+3
    45'+3
    Ricardo Araujo (Tampereen Ilves) slår en corner fra venstre side på Tammela Stadium.
    46'
    Oliver Reitala tildeler Tampereen Ilves en corner. Joona Veteli sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Tampereen Ilves like utenfor AC Oulu-området.
    49'
    51'
    I Tampere slår Joona Veteli en corner fra venstre.
    52'
    52'
    AC Oulu angriper i Tampere, men blir avblåst for offside.
    54'
    56'
    Marcos Andre (AC Oulu) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Tammela Stadium.
    56'
    Marcos Andre er tilbake i kampen igjen.
    58'
    AC Oulu slipper å klare seg uten Marcos Andre som kommer tilbake på banen i Tampere.
    58'
    Spillerbytte - AC Oulu
    Inn: Danny Barrow
    Ut: Marcos Andre
    Bytte for AC Oulu. Danny Barrow kommer inn for Marcos Andre på Tammela Stadium.
    59'
    Tampereen Ilves 1 - 2 AC Oulu
    Mål: Justin Rennicks
    Målgivende: Jake Dunwoody
    Justin Rennicks dundrer ballen i mål og AC Oulu tar ledelsen 1-2 på Tammela Stadium. Det er en fin assist fra Jake Dunwoody.
    63'
    Inn: Vincent Ulundu
    Ut: Lauri Ala-Myllymaki
    Joonas Rantanen (Tampereen Ilves) gjør sitt andre bytte for dagen. Vincent Ulundu erstatter Lauri Ala-Myllymaki.
    65'
    Straffe til Tampereen Ilves
    67'
    Tampereen Ilves scorer på straffe!
    Tampereen Ilves 2 - 2 AC Oulu
    Mål: Santeri Haarala
    Santeri Haarala banker inn et straffespark på Tammela Stadium og utligner dermed til 2-2 for Tampereen Ilves.
    67'
    69'
    Tampereen Ilves 3 - 2 AC Oulu
    Mål! Santeri Haarala gir Tampereen Ilves ledelsen 3-2 på Tammela Stadium. Målet kom på et straffespark.
    70'
    Skade: Tampereen Ilves
    71'
    Inn: Julius Korkko
    Ut: Dimitrios Metaxas
    Dimitrios Metaxas (AC Oulu) erstattes av Julius Korkko.
    71'
    I Tampere header Yassin Daoussi (AC Oulu) mot mål, men ballen går utenfor.
    72'
    Tilbake fra skade: Tampereen Ilves
    72'
    73'
    74'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Dommeren gir Oiva Jukkola (Tampereen Ilves) et gult kort.
    74'
    Julius Korkko
    Dommer Oliver Reitala gir Julius Korkko (AC Oulu) et gult kort.
    74'
    75'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ricardo Araujo (Tampereen Ilves) vrir seg av smerte i gresset.
    75'
    Inn: Matias Kivikko
    Ut: Ricardo Araujo
    Tampereen Ilves bytter ut Ricardo Araujo med Matias Kivikko.
    76'
    Inn: Noel Hasa
    Ut: Oiva Jukkola
    Tampereen Ilves bytter ut Oiva Jukkola med Noel Hasa. Dette er det fjerde byttet som Joonas Rantanen gjør i dagens kamp.
    76'
    Ricardo Araujo er på beina igjen og fortsetter kampen.
    76'
    77'
    Frisparket tildelt Tampereen Ilves er farlig nær AC Oulus målområde.
    78'
    Dommeren gir Anton Popovitch (Tampereen Ilves) et gult kort.
    78'
    79'
    Danny Barrow
    Danny Barrow (AC Oulu) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Tampereen Ilves fosser forover og Santeri Haarala fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    80'
    80'
    81'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    83'
    84'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    85'
    85'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    85'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    87'
    Frispark Tampereen Ilves.
    89'
    90'+1
    Otso Virtanen
    Otso Virtanen (Tampereen Ilves) pådrar seg et gult kort.
    90'+2
    90'+3
    Tatu Miettunen
    Tatu Miettunen (Tampereen Ilves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+4
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Santeri Haarala avslutter utenfor.