Kjempesjanse! Joona Veteli (Tampereen Ilves) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    2'
    I Tampere slår Joona Veteli en corner fra venstre.
    2'
    Patrick Loa Loa
    Sjanse til Tampereen Ilves! Patrick Steve Loa Loa er nær ved å score, men keeper redder.
    5'
    FC Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Tuomas Ollila (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Tammela Stadium.
    5'
    Sjanse i Tampere! Joona Veteli (Tampereen Ilves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    5'
    Timo Furuholm
    Målsjanse på Tammela Stadium! Timo Furuholm fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    6'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Petteri Forsell (FC Inter Turku) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    6'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til FC Inter Turku.
    11'
    Oiva Jukkola
    Tampereen Ilves angriper i Tampere. Oiva Jukkola avslutter på mål, men greier ikke å score.
    11'
    11'
    Ville Nevalainen tildeler FC Inter Turku en corner. Petteri Forsell sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Tampereen Ilvess Patrick Steve Loa Loa blåses av for offside på Tammela Stadium.
    15'
    Tampereen Ilves angriper, men Ville Nevalainen blåser for offside.
    16'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    16'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    22'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Tuure Siira
    Tuure Siira (Tampereen Ilves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    22'
    23'
    Timo Furuholm (FC Inter Turku) avanserer forover på Tammela Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    26'
    26'
    Aleksi Paananen
    FC Inter Turku angriper. Aleksi Paananen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    26'
    26'
    Mål for FC Inter Turku!
    Tampereen Ilves 0 - 1 FC Inter Turku
    Mål: Aleksi Paananen
    Mål! FC Inter Turku tar ledelsen 0-1 ved Aleksi Paananen.
    26'
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark FC Inter Turku.
    29'
    31'
    32'
    Jani Petteri Forsell
    Petteri Forsell (FC Inter Turku) avanserer forover på Tammela Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    32'
    32'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Dommeren gir Aleksi Paananen (FC Inter Turku) et gult kort.
    35'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC Inter Turku like utenfor Tampereen Ilves-området.
    38'
    FC Inter Turku angriper i Tampere. Petteri Forsell avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    39'
    Petteri Forsell (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    40'
    40'
    42'
    Teemu Jantti
    Målsjanse! Teemu Jantti (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    44'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    Petteri Forsell (FC Inter Turku) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    47'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    49'
    FC Inter Turku avanserer forover i Tampere. Timo Furuholm avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Sjanse! FC Inter Turku avanserer forover, men Aleksi Paananen avslutter utenfor.
    57'
    Frispark til FC Inter Turku på halvdelen til Tampereen Ilves.
    58'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Jean Carlos Blanco Becerra
    Ut: Eric Oteng
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Jean Carlos Blanco, mens Eric Oteng tar plass på benken.
    59'
    Inn: Taha Ozcelik
    Ut: Teemu Jantti
    Bytte for Tampereen Ilves. Taha Ozcelik kommer inn for Teemu Jantti på Tammela Stadium.
    59'
    Noah Nurmi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    60'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Matias Ojala
    Ut: Noah Nurmi
    Matias Ojala (FC Inter Turku) erstatter Noah Nurmi som muligens er skadet.
    63'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    64'
    Tatu Miettunen
    Tampereen Ilves fosser forover og Tatu Miettunen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    64'
    64'
    Ville Nevalainen tildeler Tampereen Ilves en corner. Tuomas Ollila sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    Frispark i en god posisjon for Tampereen Ilves!
    71'
    Patrick Steve Loa Loa (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men klarer ikke å score.
    73'
    74'
    Patrick Steve Loa Loa (Tampereen Ilves) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    75'
    75'
    76'
    Inn: Linus Ronnberg
    Ut: Oiva Jukkola
    Tampereen Ilves bytter ut Oiva Jukkola med Linus Ronnberg. Dette er det fjerde byttet som Toni Kallio gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Mikael Almen
    Ut: Tuomas Ollila
    Toni Kallio (Tampereen Ilves) gjør sitt tredje bytte for dagen. Mikael Almen erstatter Tuomas Ollila.
    77'
    79'
    Benjamin Källman vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    79'
    Tatu Miettunen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    79'
    Tatu Miettunen (Tampereen Ilves) mottar sitt første gule kort for dagen på Tammela Stadium.
    80'
    Inn: Taiki Kagayama
    Ut: Benjamin Källman
    Jose Riveiro gjør dagens andre bytte i Tampere, når han tar ut Benjamin Källman og setter inn Taiki Kagayama.
    82'
    Benjamin Källman er på beina igjen og fortsetter kampen på Tammela Stadium.
    82'
    Inn: Momodou Sarr
    Ut: Patrick Loa Loa
    Tampereen Ilves bytter ut Patrick Steve Loa Loa med Momodou Sarr.
    83'
    Frispark Tampereen Ilves.
    84'
    85'
    Kan FC Inter Turku utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    86'
    FC Inter Turku angriper, men avslutningen til Petteri Forsell går utenfor.
    87'
    Tatu Miettunen kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Tammela Stadium.
    88'
    Tampereen Ilves 0 - 2 FC Inter Turku
    Mål: Taiki Kagayama
    Målgivende: Lassi Jarvenpaa
    Mål! Taiki Kagayama gir FC Inter Turku en komfortabel 0-2 ledelse. Lassi Jarvenpaa sto for den målgivende pasningen.
    88'
    Inn: Martti Haukioja
    Ut: Lassi Jarvenpaa
    Lassi Jarvenpaa (FC Inter Turku) erstattes av Martti Haukioja.
    90'
    90'+2
    Tampereen Ilves må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Inter Turku.