FC KTP Kotka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til FC KTP Kotka.
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Tampere fordi Lauri Ala-Myllymaki får behandling for en skade på banen.
    Tampereen Ilves slipper å klare seg uten Lauri Ala-Myllymaki som kommer tilbake på banen igjen.
    9'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    10'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    11'
    13'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Noel Hasa
    Ut: Lauri Ala-Myllymaki
    Noel Hasa (Tampereen Ilves) erstatter Lauri Ala-Myllymaki som muligens er skadet.
    14'
    Gult kort til FC KTP Kotka
    Gabriel Sandberg
    Gabriel Sandberg (FC KTP Kotka) mottar sitt første gule kort for dagen på Tammela Stadium.
    15'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    19'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    19'
    Mål for Tampereen Ilves!
    Tampereen Ilves 1 - 0 FC KTP Kotka
    Mål: Santeri Haarala
    Målgivende: Felipe Aspegren
    Mål! Tampereen Ilves tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Santeri Haarala på Tammela Stadium. Felipe Aspegren var nest sist på ballen.
    29'
    31'
    Tampereen Ilves får tildelt et hjørnespark
    Santeri Haarala
    I Tampere slår Santeri Haarala en corner fra høyre.
    32'
    Skudd på mål, Tampereen Ilves
    Noel Hasa
    Tampereen Ilves angriper. Noel Hasa får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Skudd utenfor mål, Tampereen Ilves
    Djair Terraii Carl Parfitt-Williams
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Djair Terraii Carl Parfitt-Williams avslutter utenfor.
    39'
    FC KTP Kotka får tildelt et hjørnespark
    Joni Makela
    Joni Makela (FC KTP Kotka) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    42'
    Skudd utenfor mål, FC KTP Kotka
    Daan Klinkenberg
    Daan Klinkenberg (FC KTP Kotka) header mot mål, men ballen går utenfor.
    42'
    Petteri Pennanen
    Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    45'
    45'+1
    48'
    50'
    Frispark Tampereen Ilves.
    51'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til FC KTP Kotka.
    53'
    Juho Lehtiranta
    FC KTP Kotka avanserer forover i Tampere. Juho Lehtiranta avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    58'
    Tampereen Ilves blir avblåst for offside
    Tampereen Ilves fosser fremover, men Petri Viljanen blåser for offside på Tammela Stadium.
    58'
    59'
    62'
    Spillerbytte - FC KTP Kotka
    Inn: Anttoni Huttunen
    Ut: Juho Lehtiranta
    Juho Lehtiranta (FC KTP Kotka) erstattes av Anttoni Huttunen.
    63'
    Inn: Damiano Pecile
    Ut: Gabriel Sandberg
    FC KTP Kotka bytter ut Gabriel Sandberg med Damiano Pecile.
    63'
    Inn: Simo Roiha
    Ut: Willian Pozo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC KTP Kotka. Inn kommer Simo Roiha, mens Willian Pozo-Venta tar plass på benken.
    63'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt bortelag.
    64'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    James Sabit
    Dommer Petri Viljanen gir James Sabit (Tampereen Ilves) et gult kort.
    64'
    64'
    Inn: Aapo Maenpaa
    Ut: Felipe Aspegren
    Toni Kari Mikael Kallio gjør dagens andre bytte i Tampere, når han tar ut Felipe Aspegren og setter inn Aapo Maenpaa.
    65'
    Inn: Oiva Jukkola
    Ut: James Sabit
    Tampereen Ilves gjør sitt tredje bytte. James Sabit erstattes av Oiva Jukkola.
    65'
    Lassi Nurmos
    Lassi Nurmos (FC KTP Kotka) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    70'
    Skudd på mål, FC KTP Kotka
    Willis Alves Furtado
    Sjanse i Tampere! Willis Alves Furtado (FC KTP Kotka) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    73'
    FC KTP Kotka, prøver et skudd, men det reddes
    73'
    Frispark FC KTP Kotka.
    75'
    77'
    Frispark i en god posisjon for Tampereen Ilves!
    78'
    Inn: Adam Larsson
    Ut: Djair Terraii Carl Parfitt-Williams
    Tampereen Ilves gjør sitt fjerde bytte. Djair Terraii Carl Parfitt-Williams erstattes av Adam Larsson.
    78'
    Inn: Yusif Daouda Moussa
    Ut: Seydine N'Diaye
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Yusif Daouda Moussa, mens Seydine N'Diaye tar plass på benken.
    78'
    Inn: David Ramadingaye
    Ut: Matias Lindfors
    Jussi Leppalahti (FC KTP Kotka) gjør sitt fjerde bytte for dagen. David Ramadingaye erstatter Matias Lindfors.
    78'
    Aapo Maenpaa
    Aapo Maenpaa (Tampereen Ilves) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    79'
    79'
    Jack De Vries
    Dommeren gir Jack De Vries (FC KTP Kotka) et gult kort.
    79'
    80'
    83'
    87'
    Damiano Pecile
    FC KTP Kotka angriper, men avslutningen til Damiano Pecile går utenfor.
    89'
    90'
    Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.