Vaasan Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til Vaasan Palloseura.
    2'
    Tete Yengi
    Vaasan Palloseura fosser forover og Tete Yengi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    3'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til Vaasan Palloseura.
    3'
    I Tampere slår Mikael Almen en corner fra venstre.
    5'
    Skudd på mål, Tampereen Ilves
    6'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    6'
    Mål for Tampereen Ilves!
    Tampereen Ilves 1 - 0 Vaasan Palloseura
    Mål: Kai Meriluoto
    Målgivende: Tuure Siira
    I Tampere tar Tampereen Ilves ledelsen 1-0 etter et mål av Meriluoto. Det er en fin assist fra Tuure Siira.
    7'
    Peiman Simani tildeler Vaasan Palloseura en corner. Joonas Vahtera sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Mål for Vaasan Palloseura!
    Tampereen Ilves 1 - 1 Vaasan Palloseura
    Mål: Mikko Pitkanen
    Målgivende: Samba Sillah
    Mål! bortelag utligner ved Mikko Pitkanen. Stillingen er nå 1-1. Samba Sillah sto for den målgivende pasningen.
    9'
    Samuel Lindeman
    Sjanse til Vaasan Palloseura! Samuel Lindeman er nær ved å score, men keeper redder.
    9'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til Vaasan Palloseura på egen banehalvdel.
    16'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    17'
    En av Vaasan Palloseuras spillere blir avblåst for offside på Tammela Stadium.
    17'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Steven Morrissey
    Vaasan Palloseura angriper i Tampere. Steven Morrissey fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Tete Yengi
    22'
    22'
    26'
    En av Vaasan Palloseuras spillere går i offside.
    27'
    Frispark Tampereen Ilves.
    28'
    I Tampere slår Petteri Pennanen en corner fra venstre.
    29'
    Peiman Simani tildeler Tampereen Ilves en corner. Tuomas Ollila sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    41'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Tuure Siira
    Tuure Siira (Tampereen Ilves) pådrar seg et gult kort.
    41'
    Tete Yengi
    Vaasan Palloseura angriper i Tampere. Tete Yengi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    41'
    42'
    42'
    44'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    45'
    Tampereen Ilves 2 - 1 Vaasan Palloseura
    Mål: Mikael Almen
    Målgivende: Tuco
    Mikael Almen dundrer ballen i mål og Tampereen Ilves tar ledelsen 2-1 på Tammela Stadium. Flott spill fra Ariel Ngueukam før målet.
    45'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Doni Arifi
    Ut: Tuure Siira
    Toni Kallio gjør dagens første bytte i Tampere, når han tar ut Tuure Siira og setter inn Doni Arifi.
    46'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Tampereen Ilves angriper, men Peiman Simani blåser for offside.
    46'
    47'
    Tampereen Ilves 3 - 1 Vaasan Palloseura
    Mål: Petteri Pennanen
    Målgivende: Kai Meriluoto
    I Tampere øker Tampereen Ilves ledelsen til 3-1 takket være et mål av Petteri Pennanen. Meriluoto var nest sist på ballen.
    49'
    Sebastian Strandvall
    Vaasan Palloseura avanserer forover i Tampere. Sebastian Strandvall avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    51'
    52'
    53'
    Gult kort til Vaasan Palloseura
    Joonas Vahtera
    Joonas Vahtera (Vaasan Palloseura) får et gult kort av dommer Peiman Simani.
    53'
    55'
    Joonas Vahtera (Vaasan Palloseura) avanserer forover på Tammela Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    I Tampere slår Tuomas Ollila en corner fra høyre.
    56'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men Peiman Simani blåser for offside på Tammela Stadium.
    57'
    Sjanse i Tampere! Sebastian Strandvall (Vaasan Palloseura) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    65'
    66'
    Mikael Almen
    Tampereen Ilves angriper. Mikael Almen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    68'
    69'
    Spillerbytte - Vaasan Palloseura
    Inn: Miika Niemi
    Ut: Steven Morrissey
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vaasan Palloseura. Inn kommer Miika Niemi, mens Steven Morrissey tar plass på benken.
    69'
    Inn: Kalle Multanen
    Ut: Sebastian Strandvall
    Vaasan Palloseura bytter ut Sebastian Strandvall med Kalle Multanen.
    70'
    Inn: Gustaf Backaliden
    Ut: Samuel Lindeman
    Samuel Lindeman (Vaasan Palloseura) erstattes av Gustaf Backaliden.
    70'
    Kai Meriluoto
    Meriluoto (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men klarer ikke å score.
    71'
    Tuco
    Sjanse i Tampere! Ariel Ngueukam (Tampereen Ilves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    71'
    Inn: Patrick Loa Loa
    Ut: Momodou Sarr
    Bytte for Tampereen Ilves. Patrick Loa Loa kommer inn for Momodou Sarr på Tammela Stadium.
    72'
    Miika Niemi
    Miika Niemi (Vaasan Palloseura) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    76'
    Samba Sillah
    Vaasan Palloseura angriper i Tampere. Samba Sillah fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    83'
    Axel Vidjeskog
    Målsjanse på Tammela Stadium! Axel Vidjeskog fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    84'
    Sjanse til Vaasan Palloseura! Samba Sillah er nær ved å score, men keeper redder.
    85'
    Joonas Vahtera (Vaasan Palloseura) slår en corner fra venstre side på Tammela Stadium.
    86'
    86'
    Inn: Jorn Vancamp
    Ut: Tuco
    Toni Kallio (Tampereen Ilves) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jorn Vancamp erstatter Ariel Ngueukam.
    86'
    Vaasan Palloseura angriper i Tampere. Samba Sillah avslutter på mål, men greier ikke å score.
    87'
    Joonas Vahtera (Vaasan Palloseura) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.