2-3
    I Tampere har et frispark blitt tildelt bortelag.
    1'
    Tete Yengi
    Tete Yengi (Vaasan Palloseura) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    2'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Vaasan Palloseura fosser fremover, men Antti Munukka blåser for offside på Tammela Stadium.
    5'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til Vaasan Palloseura.
    6'
    Skudd på mål, Tampereen Ilves
    7'
    Vaasan Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    8'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Samu Alanko
    Vaasan Palloseura angriper i Tampere. Samu Alanko fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Kalle Multanen
    Målsjanse til Vaasan Palloseura! Kalle Multanen treffer mål, men keeper redder.
    16'
    16'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    16'
    Frispark Tampereen Ilves.
    20'
    Adam Larsson
    Tampereen Ilves fosser forover og Adam Larsson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    22'
    22'
    Spillet på Tammela Stadium er stoppet midlertidig fordi Djair Parfitt Williams ligger nede.
    27'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Oiva Jukkola
    Ut: Djair Terraii Carl Parfitt-Williams
    Det virker som Djair Parfitt Williams ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Oiva Jukkola.
    28'
    I Tampere slår Joonas Vahtera en corner fra venstre.
    30'
    Tete Yengi
    Tete Yengi (Vaasan Palloseura) header ballen mot mål, men Tampereen Ilves klarerer.
    30'
    30'
    Antti Munukka tildeler Vaasan Palloseura en corner. Joonas Vahtera sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Joonas Vahtera (Vaasan Palloseura) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    31'
    Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    33'
    34'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    35'
    En av Vaasan Palloseuras spillere blir avblåst for offside.
    38'
    Frispark for Vaasan Palloseura på egen banehalvdel.
    39'
    Frispark i en god posisjon for Vaasan Palloseura!
    41'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Vaasan Palloseura på egen banehalvdel.
    43'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Petteri Pennanen
    Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    43'
    45'
    Skudd på mål, Vaasan Palloseura
    45'
    45'
    Vaasan Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    45'+1
    46'
    Mål for Tampereen Ilves!
    Tampereen Ilves 1 - 0 Vaasan Palloseura
    Mål: Eric Oteng
    Mål! Eric Oteng gir Tampereen Ilves en 1-0 ledelse.
    47'
    51'
    I Tampere slår Eric Oteng en corner fra høyre.
    52'
    Kalle Katz
    Tampereen Ilves avanserer forover i Tampere. Kalle Katz avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    53'
    Tampereen Ilves angriper. Adam Larsson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    54'
    54'
    Hjørnespark til Tampereen Ilves
    55'
    Najeeb Yakubu
    Najeeb Yakubu (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men klarer ikke å score.
    55'
    Mål for Vaasan Palloseura!
    Tampereen Ilves 1 - 1 Vaasan Palloseura
    Mål: Kalle Multanen
    Mål! bortelag utligner ved Kalle Multanen. Stillingen er nå 1-1.
    56'
    Samu Alanko
    Vaasan Palloseura angriper. Samu Alanko får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    57'
    57'
    58'
    Tampereen Ilves 1 - 2 Vaasan Palloseura
    Kalle Multanen setter ballen i nettet og Vaasan Palloseura leder nå 1-2.
    58'
    Frispark til Vaasan Palloseura på halvdelen til Tampereen Ilves.
    60'
    Tatu Miettunen
    Tatu Miettunen (Tampereen Ilves) mottar sitt første gule kort for dagen på Tammela Stadium.
    61'
    Skudd utenfor mål, Vaasan Palloseura
    62'
    Inn: Kai Meriluoto
    Ut: Adam Larsson
    Bytte for Tampereen Ilves. Kai Meriluoto kommer inn for Adam Larsson på Tammela Stadium.
    62'
    Inn: Tuomas Ollila
    Ut: Aapo Maenpaa
    Tampereen Ilves bytter ut Aapo Maenpaa med Tuomas Ollila.
    62'
    Inn: Luc Landry Tabi Manga
    Ut: Eric Oteng
    Tampereen Ilves bytter ut Eric Oteng med Tabi Manga. Dette er det fjerde byttet som Toni Kallio gjør i dagens kamp.
    62'
    Antti Munukka tildeler Tampereen Ilves en corner. Tuomas Ollila sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    Tampereen Ilves angriper i Tampere, men blir avblåst for offside.
    63'
    67'
    68'
    Tampereen Ilves 1 - 3 Vaasan Palloseura
    Mål: Joonas Vahtera
    Mål! Joonas Vahtera øker Vaasan Palloseuras ledelse til 1-3 på Tammela Stadium.
    69'
    Inn: Emmanuel Patut
    Ut: Doni Arifi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Emmanuel Patut, mens Doni Arifi tar plass på benken.
    71'
    Spillerbytte - Vaasan Palloseura
    Inn: Riku Jaaska
    Ut: Joonas Vahtera
    Jussi Nuorela gjør dagens første bytte i Tampere, når han tar ut Joonas Vahtera og setter inn Riku Jaaska.
    74'
    75'
    Gult kort til Vaasan Palloseura
    Dommeren gir Kalle Multanen (Vaasan Palloseura) et gult kort.
    75'
    80'
    82'
    Inn: Josep Nuorela
    Ut: Samu Alanko
    Vaasan Palloseura gjør sitt andre bytte. Samu Alanko erstattes av Josep Nuorela.
    82'
    83'
    Oskari Forsman vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    84'
    Oskari Forsman er tilbake i kampen igjen.
    85'
    86'
    87'
    89'
    Tete Yengi
    Tete Yengi (Vaasan Palloseura) pådrar seg et gult kort.
    89'
    Tampereen Ilves 2 - 3 Vaasan Palloseura
    Mål: Kai Meriluoto
    Mål! Tampereen Ilves reduserer til 2-3 på Tammela Stadium. Kai Meriluoto raget høyest og headet ballen i mål.