Luis Mario Milla Alvendiz signaliserer et frispark til CD Mirandes.
    Skudd utenfor mål, CD Mirandes
    4'
    Frispark for CD Mirandes på egen banehalvdel.
    8'
    Luis Mario Milla Alvendiz signaliserer et frispark til Tenerife CD på egen banehalvdel.
    9'
    Skudd utenfor mål, Tenerife CD
    10'
    Frispark til Tenerife CD på halvdelen til CD Mirandes.
    11'
    Victor Mollejo
    Victor Mollejo (Tenerife CD) kommer til en målsjanse på Heliodoro Rodríguez López, men klarer ikke å score.
    12'
    Frispark Tenerife CD.
    14'
    I Santa Cruz de Tenerife har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Gult kort til Tenerife CD
    Jeremy Mellot
    Dommer Luis Mario Milla Alvendiz gir Jeremy Mellot (Tenerife CD) et gult kort.
    16'
    Hjørnespark til Tenerife CD
    17'
    CD Mirandes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Enric Gallego
    Enric Gallego (Tenerife CD) får et gult kort av dommer Luis Mario Milla Alvendiz.
    19'
    Raul Lizoain (CD Mirandes) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Heliodoro Rodríguez López.
    19'
    CD Mirandes slipper å klare seg uten Raul Lizoain som kommer tilbake på banen i Santa Cruz de Tenerife.
    21'
    22'
    Gult kort til CD Mirandes
    Alejandro Marques
    Alejandro Marques (CD Mirandes) pådrar seg et gult kort.
    23'
    Carlos Ruiz
    Carlos Ruiz (Tenerife CD) avanserer forover på Heliodoro Rodríguez López. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    CD Mirandes, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Luis Mario Milla Alvendiz signaliserer et frispark til CD Mirandes på egen banehalvdel.
    24'
    28'
    29'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Raul Lizoain (CD Mirandes) vrir seg av smerte i gresset.
    29'
    Raul Lizoain kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Heliodoro Rodríguez López.
    31'
    31'
    33'
    35'
    36'
    Samuel Shashoua
    Målsjanse på Heliodoro Rodríguez López! Samuel Shashoua fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    38'
    Tenerife CD har fått straffe!
    42'
    Sergio Carreira
    Sergio Carreira (CD Mirandes) mottar sitt første gule kort for dagen på Heliodoro Rodríguez López.
    43'
    Tenerife CD scorer på straffe!
    Tenerife CD 1 - 0 CD Mirandes
    Mål: Michel Herrero
    Mål! Tenerife CD får et straffespark som Michel Herrero setter i mål på Heliodoro Rodríguez López. Stillingen er dermed 1-0.
    44'
    45'+3
    Spillerbytte - CD Mirandes
    Inn: Inigo Vicente
    Ut: Sergio Carreira
    Lolo Escobar gjør dagens første bytte i Santa Cruz de Tenerife, når han tar ut Sergio Carreira og setter inn Inigo Vicente.
    46'
    Inn: Iago Lopes
    Ut: Unai Rementeria
    Lolo Escobar (CD Mirandes) gjør sitt andre bytte for dagen. Iago Lopes erstatter Unai Rementeria.
    46'
    Spillerbytte - Tenerife CD
    Inn: Shaquell Moore
    Ut: Jeremy Mellot
    Tenerife CD bytter ut Jeremy Mellot med Shaquell Moore.
    46'
    46'
    I Santa Cruz de Tenerife har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    48'
    48'
    50'
    Michel Herrero (Tenerife CD) slår en corner fra høyre side på Heliodoro Rodríguez López.
    53'
    54'
    Tenerife CD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    60'
    Inn: Brugue
    Ut: Haissem Hassan
    CD Mirandes gjør sitt tredje bytte. Haissem Hassan erstattes av Brugue.
    60'
    Inigo Vicente
    CD Mirandes angriper i Santa Cruz de Tenerife. Inigo Vicente fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    62'
    Inn: Simon Moreno
    Ut: Alejandro Marques
    CD Mirandes bytter ut Alejandro Marques med Simon Moreno. Dette er det fjerde byttet som Lolo Escobar gjør i dagens kamp.
    65'
    66'
    Sergio Camello
    CD Mirandes angriper. Sergio Camello får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    68'
    68'
    68'
    69'
    70'
    Inn: Ruben Diez
    Ut: Victor Mollejo
    Bytte for Tenerife CD. Ruben Diez kommer inn for Victor Mollejo på Heliodoro Rodríguez López.
    71'
    Skudd på mål, Tenerife CD
    71'
    71'
    72'
    74'
    Luis Mario Milla Alvendiz signaliserer et frispark til Tenerife CD.
    75'
    75'
    75'
    76'
    77'
    77'
    77'
    78'
    78'
    79'
    Inn: Alex Lopez
    Ut: Odei Onaindia
    Odei Onaindia (CD Mirandes) erstattes av Alex Lopez.
    80'
    Inn: Pablo Larrea
    Ut: Elady Zorrilla
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tenerife CD. Inn kommer Pablo Larrea, mens Elady Zorrilla tar plass på benken.
    80'
    Inn: Carlos Pomares
    Ut: Samuel Shashoua
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tenerife CD. Inn kommer Carlos Pomares, mens Samuel Shashoua tar plass på benken.
    80'
    Mål for CD Mirandes!
    Tenerife CD 1 - 1 CD Mirandes
    Mål: Simon Moreno
    Målgivende: Iago Lopes
    Mål! bortelag utligner ved Simon Moreno. Stillingen er nå 1-1. Iago Lopes var nest sist på ballen.
    82'
    Carlos Ruiz
    Dommeren gir Carlos Ruiz (Tenerife CD) et gult kort.
    83'
    Frispark CD Mirandes.
    84'
    Pablo Larrea
    Dommer Luis Mario Milla Alvendiz viser Pablo Larrea (Tenerife CD) det gule kortet.
    84'
    86'
    Alex Lopez
    Alex Lopez (CD Mirandes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    Inn: Etyan Gonzalez
    Ut: Alex Corredera
    Bytte for Tenerife CD. Etyan Gonzalez kommer inn for Alex Corredera på Heliodoro Rodríguez López.
    87'
    87'
    89'
    89'
    90'
    CD Mirandes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Tenerife CD.
    90'
    90'+2
    Raul Lizoain
    Raul Lizoain (CD Mirandes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+2
    Tenerife CD 1 - 2 CD Mirandes
    Målgivende: Sergio Camello
    Simon Moreno dundrer ballen i mål og CD Mirandes tar ledelsen 1-2 på Heliodoro Rodríguez López. Sergio Camello sto for den målgivende pasningen.