Tenerife angriper i Santa Cruz de Tenerife. Alberto Martin Diaz fyrer av et skudd som går utenfor.
    Huesca tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Jose Antonio Lopez Toca signaliserer et frispark til Huesca.
    Gult kort til Tenerife CD
    Aitor Sanz
    Aitor Sanz (Tenerife) mottar sitt første gule kort for dagen på Heliodoro Rodríguez López.
    5'
    Jose Angel Jurado (Tenerife) løfter inn en corner fra høyre på Heliodoro Rodríguez López.
    7'
    I Santa Cruz de Tenerife slår Jose Angel Jurado en corner fra høyre.
    7'
    Huesca angriper, men blir avblåst for offside.
    9'
    Frisparket tildelt Tenerife er farlig nær Huescas målområde.
    12'
    Jose Antonio Lopez Toca signaliserer et frispark til Huesca på egen banehalvdel.
    15'
    Ivan Romero de Avila Araque
    Tenerife angriper i Santa Cruz de Tenerife. Ivan Romero de Avila Araque avslutter på mål, men greier ikke å score.
    18'
    SD Huesca, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Jose Antonio Lopez Toca tildeler Tenerife en corner. Jose Angel Jurado sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Jose Angel Jurado (Tenerife) slår en corner fra høyre side på Heliodoro Rodríguez López.
    19'
    Frispark til Tenerife på halvdelen til Huesca.
    20'
    Tenerife avanserer forover på Heliodoro Rodríguez López og Ivan Romero de Avila Araque kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Huesca.
    21'
    21'
    Juan Carlos
    Juan Carlos (Huesca) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    24'
    I Santa Cruz de Tenerife har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    29'
    Målsjanse til Huesca! Ivan Romero de Avila Araque treffer mål, men keeper redder.
    31'
    Tenerife CD, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Jose Antonio Lopez Toca signaliserer et frispark til Tenerife på egen banehalvdel.
    32'
    34'
    Frispark for Huesca på egen banehalvdel.
    35'
    39'
    Gult kort til SD Huesca
    Kevin Carlos
    Dommeren gir Kevin Carlos (Huesca) et gult kort.
    39'
    I Santa Cruz de Tenerife slår Jose Angel Jurado en corner fra venstre.
    41'
    42'
    Jose Angel Jurado (Tenerife) slår en corner fra venstre side på Heliodoro Rodríguez López.
    43'
    Jose Angel Jurado
    Tenerife fosser forover og Jose Angel Jurado fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    43'
    45'
    Spillerbytte - SD Huesca
    Inn: Dani Escriche
    Ut: Kevin Carlos
    Cuco Ziganda gjør dagens første bytte i Santa Cruz de Tenerife, når han tar ut Kevin Carlos og setter inn Dani Escriche.
    46'
    Huesca angriper. Jose Angel Jurado får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    49'
    49'
    Enric Gallego
    Sjanse til Tenerife! Enric Gallego er nær ved å score, men keeper redder.
    50'
    50'
    Jose Antonio Lopez Toca tildeler Tenerife en corner. Jose Angel Jurado sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Mål for Tenerife CD!
    Tenerife CD 1 - 0 SD Huesca
    Mål: Waldo Rubio
    Tenerife leder 1-0 etter en scoring av Waldo Rubio.
    52'
    Waldo Rubio
    Dommer Jose Antonio Lopez Toca viser Waldo Rubio (Tenerife) det gule kortet.
    54'
    54'
    Spillerbytte - Tenerife CD
    Inn: Javi Alonso
    Ut: Aitor Sanz
    Tenerife gjør sitt første bytte. Aitor Sanz erstattes av Javi Alonso.
    57'
    Inn: Elady Zorrilla
    Ut: Waldo Rubio
    Tenerife bytter ut Waldo Rubio med Elady Zorrilla.
    57'
    58'
    59'
    I Santa Cruz de Tenerife har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    60'
    62'
    Inn: Joaquin Munoz
    Ut: Serge Patrick Njoh Soko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Huesca. Inn kommer Joaquin Munoz, mens Serge Patrick Njoh Soko tar plass på benken.
    63'
    I Santa Cruz de Tenerife slår Marc Mateu en corner fra venstre.
    64'
    Aitor Bunuel
    Aitor Bunuel (Tenerife) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    69'
    Marc Mateu (Huesca) løfter inn en corner fra venstre på Heliodoro Rodríguez López.
    70'
    70'
    Cristian Salvador
    Cristian Salvador (Huesca) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    Carlos Ruiz vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    70'
    Inn: Dauda Mohammed
    Ut: Ivan Romero de Avila Araque
    Ivan Romero de Avila Araque (Tenerife) erstattes av Dauda Mohammed.
    71'
    Tenerife slipper å klare seg uten Carlos Ruiz som kommer tilbake på banen i Santa Cruz de Tenerife.
    72'
    72'
    Jose Antonio Lopez Toca tildeler Huesca en corner. Marc Mateu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    Inn: Enzo Lombardo
    Ut: Florian Miguel
    Huesca bytter ut Florian Miguel med Enzo Lombardo. Dette er det tredje byttet som Cuco Ziganda gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Juan Villar
    Ut: Juan Carlos
    Bytte for Huesca. Juan Villar kommer inn for Juan Carlos på Heliodoro Rodríguez López.
    76'
    77'
    79'
    Tenerife CD 2 - 0 SD Huesca
    Mål: Alberto Martin Diaz
    Målgivende: Dauda Mohammed
    Alberto Martin Diaz setter ballen i mål og øker Tenerifes ledelse til 2-0 i Santa Cruz de Tenerife. Flott spill fra Dauda Mohammed før målet.
    80'
    Dauda Mohammed
    Tenerife avanserer forover i Santa Cruz de Tenerife. Dauda Mohammed avslutter, men treffer ikke mål.
    80'
    83'
    Marc Mateu (Huesca) løfter inn en corner fra høyre på Heliodoro Rodríguez López.
    84'
    Marc Mateu (Huesca) slår en corner fra venstre side på Heliodoro Rodríguez López.
    85'
    85'
    Jorge Pulido
    Jorge Pulido (Huesca) får et gult kort av dommer Jose Antonio Lopez Toca.
    85'
    Inn: David Timor
    Ut: Cristian Salvador
    Cuco Ziganda (Huesca) gjør sitt femte bytte for dagen. David Timor erstatter Cristian Salvador.
    86'
    Inn: Nacho Martinez
    Ut: Jeremy Mellot
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tenerife. Inn kommer Nacho Martinez, mens Jeremy Mellot tar plass på benken.
    86'
    Inn: Nikola Sipcic
    Ut: Carlos Ruiz
    Carlos Ruiz (Tenerife) erstattes av Nikola Sipcic.
    86'
    87'
    Dommer Jose Antonio Lopez Toca ser at linjemannen løfter flagget, og Tenerifes Alberto Martin Diaz blåses av for offside.