Dagens kamp på Heliodoro Rodríguez López i Santa Cruz de Tenerife er i gang.
    Alvaro Moreno Aragon tildeler Tenerife CD en corner. Nono sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Skudd utenfor mål, Tenerife CD
    4'
    Frispark UD Almería.
    5'
    Frispark for UD Almería på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark til UD Almería på halvdelen til Tenerife CD.
    8'
    Umar Sadiq
    Umar Sadiq (UD Almería) kommer seg fri på Heliodoro Rodríguez López, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Corpas
    Målsjanse! Jose Corpas (UD Almería) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Tenerife CD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til Tenerife CD på egen banehalvdel.
    11'
    En av Tenerife CDs spillere blir avblåst for offside.
    12'
    I Santa Cruz de Tenerife har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    UD Almería tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Joao Carvalho
    UD Almería angriper. Joao Carvalho får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    15'
    Tenerife CD, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Hjørnespark til UD Almería
    15'
    17'
    Corpas
    Jose Corpas (UD Almería) avanserer forover på Heliodoro Rodríguez López. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    19'
    19'
    20'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til UD Almería på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark for Tenerife CD på egen banehalvdel.
    22'
    I Santa Cruz de Tenerife slår Nono en corner fra venstre.
    24'
    Nono (Tenerife CD) slår en corner fra venstre side på Heliodoro Rodríguez López.
    24'
    24'
    26'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til UD Almería.
    27'
    Javi Alonso
    Målsjanse på Heliodoro Rodríguez López! Javi Alonso fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    29'
    UD Almería, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    30'
    Spillet på Heliodoro Rodríguez López er stoppet midlertidig fordi Umar Sadiq ligger nede.
    31'
    Nono
    Målsjanse til Tenerife CD! Nono treffer mål, men keeper redder.
    31'
    31'
    UD Almería slipper å klare seg uten Umar Sadiq som kommer tilbake på banen igjen.
    32'
    Jose Carlos Lazo (UD Almería) slår en corner fra høyre side på Heliodoro Rodríguez López.
    33'
    41'
    Rødt kort til Tenerife CD
    Alberto Jimenez
    Rødt kort! Alberto Jimenez (Tenerife CD) blir utvist.
    41'
    Spillerbytte - Tenerife CD
    Inn: Sergio Gonzalez
    Ut: Joselu
    Luis Miguel Ramis (Tenerife CD) gjør sitt første bytte for dagen. Sergio Gonzalez erstatter Joselu.
    43'
    En av Tenerife CDs spillere går i offside.
    44'
    Nono
    Tenerife CD angriper i Santa Cruz de Tenerife. Nono fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    45'+1
    Spillerbytte - UD Almería
    Inn: Lucas Robertone
    Ut: Radosav Petrovic
    UD Almería bytter ut Radosav Petrovic med Lucas Robertone.
    46'
    Inn: Largie Ramazani
    Ut: Corpas
    Jose Corpas (UD Almería) erstattes av Largie Ramazani.
    46'
    Largie Ramazani
    UD Almería fosser forover og Largie Ramazani fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    47'
    47'
    Frispark til Tenerife CD på halvdelen til UD Almería.
    48'
    Frispark Tenerife CD.
    49'
    52'
    53'
    Gult kort til UD Almería
    Lucas Robertone
    Dommer Alvaro Moreno Aragon viser Lucas Robertone (UD Almería) det gule kortet.
    53'
    Jose Carlos Lazo (UD Almería) løfter inn en corner fra venstre på Heliodoro Rodríguez López.
    55'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til Tenerife CD.
    56'
    Umar Sadiq
    UD Almería angriper, og Umar Sadiq sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    57'
    I Santa Cruz de Tenerife har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    59'
    Nikola Maras
    Dommeren gir Nikola Maras (UD Almería) et gult kort.
    59'
    Aitor Sanz
    Sjanse til Tenerife CD! Aitor Sanz er nær ved å score, men keeper redder.
    60'
    60'
    Inn: Otar Kakabadze
    Ut: Samuel Shashoua
    Tenerife CD gjør sitt andre bytte. Samuel Shashoua erstattes av Kakabadze.
    61'
    Alvaro Moreno Aragon tildeler Tenerife CD en corner. Nono sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    Carlos Pomares
    Tenerife CD avanserer forover i Santa Cruz de Tenerife. Carlos Pomares avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    Inn: Ager Aketxe
    Ut: Jose Carlos Lazo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for UD Almería. Inn kommer Ager Aketxe, mens Jose Carlos Lazo tar plass på benken.
    66'
    Inn: Juan Villar
    Ut: Joao Carvalho
    UD Almería gjør sitt fjerde bytte. Joao Carvalho erstattes av Juan Villar.
    66'
    Ager Aketxe
    UD Almería angriper i Santa Cruz de Tenerife. Ager Aketxe avslutter på mål, men greier ikke å score.
    68'
    68'
    Ager Aketxe (UD Almería) løfter inn en corner fra høyre på Heliodoro Rodríguez López.
    69'
    Mål for UD Almería!
    Tenerife CD 0 - 1 UD Almería
    Mål: Largie Ramazani
    Målgivende: Umar Sadiq
    Largie Ramazani dundrer ballen i mål og UD Almería tar ledelsen 0-1 på Heliodoro Rodríguez López. Flott spill fra Umar Sadiq før målet.
    69'
    72'
    72'
    Gult kort til Tenerife CD
    Shaquell Moore
    Shaquell Moore (Tenerife CD) pådrar seg et gult kort.
    73'
    73'
    Skudd på mål, UD Almería
    75'
    75'
    76'
    77'
    Inn: Jacobo Gonzalez
    Ut: Nono
    Bytte for Tenerife CD. Jacobo Gonzalez kommer inn for Nono på Heliodoro Rodríguez López.
    78'
    Inn: German Valera
    Ut: Shaquell Moore
    Shaquell Moore (Tenerife CD) erstattes av German Valera.
    78'
    Inn: Manu Apeh
    Ut: Fran Sol
    Tenerife CD bytter ut Fran Sol med Manu Apeh. Dette er det fjerde byttet som Luis Miguel Ramis gjør i dagens kamp.
    79'
    Skade: UD Almería
    80'
    Carlos Pomares (Tenerife CD) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    80'
    81'
    Tilbake fra skade: UD Almería
    81'
    Skudd utenfor mål, UD Almería
    82'
    82'
    Alvaro Moreno Aragon tildeler UD Almería en corner. Ager Aketxe sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    84'
    84'
    Sergio Gonzalez
    Sergio Gonzalez (Tenerife CD) får et gult kort av dommer Alvaro Moreno Aragon.
    84'
    85'
    Inn: Alex Centelles
    Ut: Umar Sadiq
    Rubi gjør dagens femte bytte i Santa Cruz de Tenerife, når han tar ut Umar Sadiq og setter inn Alex Centelles.
    86'
    87'
    88'
    90'
    90'
    Dommer Alvaro Moreno Aragon ser at linjemannen løfter flagget, og Tenerife CDs Manu Apeh blåses av for offside.