0-1
Ramazani59' (Str.)
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Largie Ramazani
    Sjanse i Santa Cruz de Tenerife! Largie Ramazani (UD Almería) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    2'
    Tenerife CD, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Alex Corredera (Tenerife CD) slår en corner fra venstre side på Heliodoro Rodríguez López.
    3'
    Oliver De La Fuente Ramos signaliserer et frispark til UD Almería på egen banehalvdel.
    6'
    Hjørnespark til UD Almería
    10'
    Oliver De La Fuente Ramos tildeler Tenerife CD en corner. Alex Corredera sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Oliver De La Fuente Ramos signaliserer et frispark til UD Almería.
    15'
    UD Almería angriper, men avslutningen til Largie Ramazani går utenfor.
    16'
    Frispark for Tenerife CD på egen banehalvdel.
    16'
    En av UD Almerías spillere blir avblåst for offside.
    16'
    Tenerife CD angriper i Santa Cruz de Tenerife, men blir avblåst for offside.
    17'
    I Santa Cruz de Tenerife har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    Enric Gallego
    Enric Gallego header i tverrliggeren i Santa Cruz de Tenerife! Stor målsjanse for Tenerife CD.
    18'
    Målsjanse! Enric Gallego (Tenerife CD) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Spillet på Heliodoro Rodríguez López er stoppet midlertidig fordi Samu ligger nede.
    21'
    Tilbake fra skade: UD Almería
    21'
    Frispark UD Almería.
    23'
    Frispark til UD Almería på halvdelen til Tenerife CD.
    28'
    Frispark til Tenerife CD på halvdelen til UD Almería.
    29'
    Dommer Oliver De La Fuente Ramos venter med å sette i gang spillet fordi Largie Ramazani ligger nede.
    32'
    Largie Ramazani kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Heliodoro Rodríguez López.
    33'
    Alejandro Pozo
    Målsjanse på Heliodoro Rodríguez López! Alejandro Pozo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    36'
    36'
    37'
    Tenerife CD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Alex Corredera (Tenerife CD) slår en corner fra høyre side på Heliodoro Rodríguez López.
    39'
    UD Almería tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Alex Corredera (Tenerife CD) løfter inn en corner fra høyre på Heliodoro Rodríguez López.
    42'
    43'
    Mario Gonzalez
    Mario Gonzalez (Tenerife CD) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    45'
    UD Almería, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    I Santa Cruz de Tenerife slår Alex Corredera en corner fra høyre.
    45'
    I Santa Cruz de Tenerife har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Gult kort til Tenerife CD
    Alex Corredera
    Dommer Oliver De La Fuente Ramos gir Alex Corredera (Tenerife CD) et gult kort.
    45'+1
    45'+2
    Largie Ramazani ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+2
    UD Almería slipper å klare seg uten Largie Ramazani som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+4
    Frispark Tenerife CD.
    49'
    Oliver De La Fuente Ramos signaliserer et frispark til Tenerife CD på egen banehalvdel.
    50'
    52'
    Alex Bermejo Escribano
    Tenerife CD angriper i Santa Cruz de Tenerife. Alex Bermejo Escribano avslutter på mål, men greier ikke å score.
    53'
    53'
    Alex Corredera (Tenerife CD) løfter inn en corner fra venstre på Heliodoro Rodríguez López.
    54'
    Frispark for UD Almería på egen banehalvdel.
    54'
    Oliver De La Fuente Ramos tildeler Tenerife CD en corner. Alex Corredera sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    55'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for UD Almería...
    57'
    Aitor Sanz
    Dommeren gir Aitor Sanz (Tenerife CD) et gult kort.
    58'
    VAR sjekker om det er straffe til UD Almería
    58'
    Dommeren dømmer straffe til UD Almería
    59'
    UD Almería scorer på straffe!
    Tenerife CD 0 - 1 UD Almería
    Mål: Largie Ramazani
    Largie Ramazani scorer og UD Almería leder nå 0-1. Målet kom på et straffespark.
    59'
    Shaquell Moore
    Shaquell Moore (Tenerife CD) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    Mario Gonzalez (Tenerife CD) header utenfor.
    61'
    Alex Bermejo Escribano (Tenerife CD) avanserer forover på Heliodoro Rodríguez López. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    63'
    63'
    64'
    Gult kort til UD Almería
    Samu
    Samu (UD Almería) pådrar seg et gult kort.
    64'
    66'
    I Santa Cruz de Tenerife slår Alex Corredera en corner fra venstre.
    67'
    Tenerife CD avanserer forover i Santa Cruz de Tenerife. Alex Bermejo Escribano avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    Rodrigo Ely (UD Almería) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Heliodoro Rodríguez López.
    68'
    Rodrigo Ely er tilbake på banen igjen.
    69'
    69'
    Srdan Babic
    Srdan Babic (UD Almería) mottar sitt første gule kort for dagen på Heliodoro Rodríguez López.
    69'
    71'
    71'
    Spillerbytte - Tenerife CD
    Inn: Pablo Larrea
    Ut: Alex Corredera
    Tenerife CD gjør sitt første bytte. Alex Corredera erstattes av Pablo Larrea.
    71'
    Tenerife CD fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    72'
    Mario Gonzalez (Tenerife CD) prøver å heade ballen i mål på Heliodoro Rodríguez López, men mislykkes.
    74'
    74'
    Largie Ramazani vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    74'
    Spillerbytte - UD Almería
    Inn: Aitor Bunuel
    Ut: Largie Ramazani
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for UD Almería. Inn kommer Aitor Bunuel, mens Largie Ramazani tar plass på benken.
    75'
    Largie Ramazani er tilbake i kampen igjen.
    75'
    77'
    Inn: Samuel Shashoua
    Ut: Alex Bermejo Escribano
    Alex Bermejo Escribano (Tenerife CD) erstattes av Samuel Shashoua.
    77'
    Samuel Shashoua
    Samuel Shashoua (Tenerife CD) avanserer forover på Heliodoro Rodríguez López. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    82'
    82'
    Tenerife CD angriper og Enric Gallego får avsluttet. Headingen treffer ikke UD Almería-målet.