I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    Tottenham Hotspur FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Chris Kavanagh signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur FC på egen banehalvdel.
    6'
    Tottenham får tildelt et hjørnespark
    Steven Bergwijn
    Chris Kavanagh tildeler Tottenham Hotspur FC en corner. Steven Bergwijn sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    West Ham blir avblåst for offside
    Manuel Lanzini
    Offside! Manuel Lanzini (West Ham United FC) er alene igjennom, men dommer Chris Kavanagh ser at linjemannen er oppe med flagget.
    8'
    West Ham får tildelt et frispark
    Frispark West Ham United FC.
    9'
    Skudd utenfor mål, West Ham
    Declan Rice
    Declan Rice (West Ham United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Skudd på mål, Tottenham
    Harry Kane
    Målsjanse til Tottenham Hotspur FC! Harry Kane treffer mål, men keeper redder.
    12'
    Tottenham, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Frisparket tildelt West Ham United FC er farlig nær Tottenham Hotspur FCs målområde.
    15'
    West Ham får tildelt et hjørnespark
    I London slår Manuel Lanzini en corner fra venstre.
    18'
    Manuel Lanzini (West Ham United FC) slår en corner fra venstre side på Tottenham Hotspur Stadium.
    19'
    Frispark for Tottenham Hotspur FC på egen banehalvdel.
    20'
    22'
    Frispark i en god posisjon for Tottenham Hotspur FC!
    22'
    Mål for Tottenham!
    Tottenham 1 - 0 West Ham
    Mål: Steven Bergwijn
    Målgivende: Pierre Højbjerg
    Steven Bergwijn setter ballen i nettet og Tottenham Hotspur FC leder nå 1-0. Pierre Højbjerg sto for den målgivende pasningen.
    29'
    Skudd på mål, West Ham
    Tomas Soucek
    I London får Tomas Soucek (West Ham United FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    30'
    West Ham, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Manuel Lanzini (West Ham United FC) løfter inn en corner fra venstre på Tottenham Hotspur Stadium.
    31'
    Tomas Soucek (West Ham United FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    31'
    31'
    Jarrod Bowen
    Chris Kavanagh tildeler West Ham United FC en corner. Jarrod Bowen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Craig Dawson
    Craig Dawson (West Ham United FC) header utenfor.
    32'
    Mål for West Ham!
    Tottenham 1 - 1 West Ham
    Mål: Jarrod Bowen
    Målgivende: Nikola Vlasic
    Mål! bortelag utligner ved Jarrod Bowen. Stillingen er nå 1-1. Nikola Vlasic var nest sist på ballen.
    32'
    Tottenham 2 - 1 West Ham
    Mål: Lucas Moura
    Målgivende: Steven Bergwijn
    Mål! Tottenham Hotspur FC tar ledelsen 2-1 ved Lucas Moura. Det er en fin assist fra Steven Bergwijn.
    34'
    Gult kort til West Ham
    Dommer Chris Kavanagh gir Jarrod Bowen (West Ham United FC) et gult kort.
    37'
    I London slår Jarrod Bowen en corner fra høyre.
    37'
    Chris Kavanagh signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur FC.
    37'
    Tottenham blir avblåst for offside
    Dommer Chris Kavanagh ser at linjemannen løfter flagget, og Tottenham Hotspur FCs Steven Bergwijn blåses av for offside.
    41'
    West Ham United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Chris Kavanagh signaliserer et frispark til West Ham United FC på egen banehalvdel.
    47'
    Frispark til West Ham United FC på halvdelen til Tottenham Hotspur FC.
    52'
    54'
    56'
    Spillerbytte - Tottenham
    Inn: Son Heung-min
    Ut: Steven Bergwijn
    Bytte for Tottenham Hotspur FC. Son Heung-min kommer inn for Steven Bergwijn på Tottenham Hotspur Stadium.
    61'
    Inn: Harry Winks
    Ut: Lucas Moura
    Tottenham Hotspur FC bytter ut Lucas Moura med Harry Winks.
    61'
    62'
    64'
    67'
    Spillerbytte - West Ham
    Inn: Said Benrahma
    Ut: Nikola Vlasic
    West Ham United FC bytter ut Nikola Vlasic med Said Benrahma. Dette er det første byttet som David Moyes gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Pablo Fornals
    Ut: Manuel Lanzini
    West Ham United FC gjør sitt andre bytte. Manuel Lanzini erstattes av Pablo Fornals.
    68'
    Said Benrahma
    West Ham United FC angriper, men avslutningen til Said Benrahma går utenfor.
    69'
    Frispark Tottenham Hotspur FC.
    70'
    Offside! Tomas Soucek (West Ham United FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    73'
    Inn: Dele Alli
    Ut: Oliver Skipp
    Antonio Conte gjør dagens tredje bytte i London, når han tar ut Oliver Skipp og setter inn Dele Alli.
    77'
    Sjanse i London! Said Benrahma (West Ham United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    79'
    79'
    Inn: Andriy Yarmolenko
    Ut: Harrison Ashby
    David Moyes (West Ham United FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Andriy Yarmolenko erstatter Harrison Ashby.
    80'
    Said Benrahma (West Ham United FC) kommer til en målsjanse på Tottenham Hotspur Stadium, men klarer ikke å score.
    80'
    Inn: Emerson
    Ut: Sergio Reguilon
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tottenham Hotspur FC. Inn kommer Emerson, mens Sergio Reguilon tar plass på benken.
    83'
    Inn: Japhet Tanganga
    Ut: Matt Doherty
    Matt Doherty (Tottenham Hotspur FC) erstattes av Japhet Tanganga.
    83'
    Pablo Fornals
    Pablo Fornals (West Ham United FC) løfter inn en corner fra venstre på Tottenham Hotspur Stadium.
    84'
    89'
    West Ham United FC fosser fremover, men Pablo Fornals går rett i offsidefella.
    90'
    Pablo Fornals (West Ham United FC) slår en corner fra venstre side på Tottenham Hotspur Stadium.