7'
    Frispark til Chamois Niort FC på halvdelen til Toulouse FC.
    8'
    Nathan N`Goumou Minpole
    Målsjanse til Toulouse FC! Nathan N`Goumou Minpole treffer mål, men keeper redder.
    9'
    Chamois Niort FC, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Mathieu Michel
    Chamois Niort FC avanserer forover i Toulouse. Mathieu Michel avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    Dylan Louiserre
    Dylan Louiserre (Chamois Niort FC) avanserer forover på Stadium de Toulouse. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    Toulouse, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Alexandre Perreau Niel signaliserer et frispark til Chamois Niort FC på egen banehalvdel.
    16'
    Rhys Healey
    Målsjanse! Rhys Healey (Toulouse FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Rhys Healey (Toulouse FC) vrir seg av smerte i gresset.
    18'
    Spillerbytte - Toulouse
    Inn: Ado Onaiwu
    Ut: Rhys Healey
    Bytte for Toulouse FC. Ado Onaiwu kommer inn for Rhys Healey på Stadium de Toulouse.
    19'
    Toulouse FC slipper å klare seg uten Rhys Healey som kommer tilbake på banen igjen.
    19'
    Mål for Toulouse!
    Toulouse 1 - 0 Chamois Niort FC
    Mål: Brecht Dejaegere
    Toulouse FC leder 1-0 etter en scoring av Brecht Dejaegere.
    21'
    Toulouse FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark for Chamois Niort FC på egen banehalvdel.
    28'
    Branco Van den Boomen
    Toulouse FC angriper. Branco Van den Boomen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    40'
    Alexandre Perreau Niel tildeler Toulouse FC en corner. Stijn Spierings sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    41'
    41'
    Gult kort til Chamois Niort FC
    Guy-Marcelin Kilama
    Dommeren gir Guy-Marcelin Kilama (Chamois Niort FC) et gult kort.
    42'
    Alexandre Perreau Niel signaliserer et frispark til Chamois Niort FC.
    43'
    I Toulouse har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    Målsjanse på Stadium de Toulouse! Nathan N`Goumou Minpole fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'
    45'
    I Toulouse slår Branco Van den Boomen en corner fra høyre.
    45'
    47'
    Chamois Niort FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Frisparket tildelt Toulouse FC er farlig nær Chamois Niort FCs målområde.
    50'
    50'
    52'
    Yohan Cassubie
    Dommer Alexandre Perreau Niel gir Yohan Cassubie (Chamois Niort FC) et gult kort.
    52'
    Samuel Renel (Chamois Niort FC) slår en corner fra høyre side på Stadium de Toulouse.
    54'
    Skudd utenfor mål, Toulouse
    55'
    Sjanse i Toulouse! Branco Van den Boomen (Toulouse FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    57'
    57'
    Skudd på mål, Toulouse
    57'
    57'
    Stijn Spierings (Toulouse FC) løfter inn en corner fra høyre på Stadium de Toulouse.
    58'
    58'
    58'
    Inn: Denis Genreau
    Ut: Brecht Dejaegere
    Philippe Montanier (Toulouse FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Denis Genreau erstatter Brecht Dejaegere.
    61'
    Spillerbytte - Chamois Niort FC
    Inn: Tyron Tormin
    Ut: Samuel Renel
    Samuel Renel (Chamois Niort FC) erstattes av Tyron Tormin.
    62'
    Inn: Ibrahim Sissoko
    Ut: Joseph Mendes
    Chamois Niort FC gjør sitt andre bytte. Joseph Mendes erstattes av Ibrahim Sissoko.
    63'
    Frispark til Toulouse FC på halvdelen til Chamois Niort FC.
    65'
    66'
    Stijn Spierings
    Toulouse FC angriper i Toulouse. Stijn Spierings avslutter på mål, men greier ikke å score.
    66'
    66'
    Alexandre Perreau Niel tildeler Toulouse FC en corner. Branco Van den Boomen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    67'
    Alexandre Perreau Niel signaliserer et frispark til Toulouse FC på egen banehalvdel.
    68'
    Branco Van den Boomen (Toulouse FC) slår en corner fra høyre side på Stadium de Toulouse.
    69'
    69'
    Hjørnespark til Chamois Niort FC
    71'
    Frispark for Toulouse FC på egen banehalvdel.
    72'
    Sjanse til Toulouse FC! Rafael Ratao er nær ved å score, men keeper redder.
    73'
    73'
    En av Toulouse FCs spillere blir avblåst for offside på Stadium de Toulouse.
    75'
    Chamois Niort FC fosser fremover, men Alexandre Perreau Niel blåser for offside på Stadium de Toulouse.
    76'
    Toulouse FC angriper, men blir avblåst for offside.
    78'
    Toulouse 2 - 0 Chamois Niort FC
    Mål: Ado Onaiwu
    Mål! Ado Onaiwu (Toulouse FC) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 2-0 på Stadium de Toulouse.
    78'
    Det blir farlig! Frispark for Toulouse FC er nær straffområde.
    81'
    Inn: Brahima Doukansy
    Ut: Yohan Cassubie
    Chamois Niort FC bytter ut Yohan Cassubie med Brahima Doukansy.
    81'
    Inn: Junior Olaitan Ishola
    Ut: Moataz Zemzemi
    Sebastien Desabre gjør dagens fjerde bytte i Toulouse, når han tar ut Moataz Zemzemi og setter inn Junior Olaitan Ishola.
    82'
    Branco Van den Boomen (Toulouse FC) kommer til en målsjanse på Stadium de Toulouse, men klarer ikke å score.
    82'
    83'
    86'
    86'
    86'
    Inn: Yanis Begraoui
    Ut: Nathan N`Goumou Minpole
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Toulouse FC. Inn kommer Yanis Begraoui, mens Nathan N`Goumou Minpole tar plass på benken.