I Toulouse slår Branco Van den Boomen en corner fra høyre.
    Frispark til Toulouse FC på halvdelen til Rodez Aveyron.
    Rodez Aveyron tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Toulouse!
    Toulouse 1 - 0 Rodez
    Mål: Rafael Ratao
    Målgivende: Branco Van den Boomen
    Mål! Toulouse FC tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Rafael Ratao på Stadium de Toulouse. Flott spill fra Branco Van den Boomen før målet.
    14'
    Frispark for Toulouse FC på egen banehalvdel.
    19'
    Skudd utenfor mål, Toulouse
    Rafael Ratao
    Toulouse FC avanserer forover i Toulouse. Rafael Ratao avslutter, men treffer ikke mål.
    19'
    Nicolas Rainville signaliserer et frispark til Rodez Aveyron på egen banehalvdel.
    21'
    Nicolas Rainville signaliserer et frispark til Toulouse FC på egen banehalvdel.
    25'
    Spillerbytte - Toulouse
    Inn: Ado Onaiwu
    Ut: Nathan N`Goumou Minpole
    Nathan N`Goumou Minpole (Toulouse FC) erstattes av Ado Onaiwu.
    25'
    Kan Toulouse FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    26'
    Toulouse blir avblåst for offside
    Rasmus Nicolaisen
    En av Toulouse FCs spillere blir avblåst for offside.
    27'
    Rhys Healey
    Toulouse FC angriper og Rhys Healey får avsluttet. Headingen treffer ikke Rodez Aveyron-målet.
    28'
    Nicolas Rainville tildeler Toulouse FC en corner. Branco Van den Boomen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Frispark for Rodez Aveyron på egen banehalvdel.
    29'
    Nicolas Rainville signaliserer et frispark til Toulouse FC.
    30'
    32'
    Gult kort til Rodez
    Bradley Danger
    Bradley Danger (Rodez Aveyron) får et gult kort av dommer Nicolas Rainville.
    36'
    Branco Van den Boomen (Toulouse FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Julien Celestine
    Julien Celestine (Rodez Aveyron) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    41'
    Frispark Toulouse FC.
    41'
    Rhys Healey
    Rhys Healey (Toulouse FC) kommer seg fri på Stadium de Toulouse, men avslutningen går utenfor.
    42'
    43'
    I Toulouse har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    44'
    Frispark til Rodez Aveyron på halvdelen til Toulouse FC.
    45'
    47'
    49'
    50'
    50'
    Frispark Rodez Aveyron.
    51'
    I Toulouse har et frispark blitt tildelt bortelag.
    51'
    Gult kort til Toulouse
    Rafael Ratao (Toulouse FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadium de Toulouse.
    51'
    Ado Onaiwu
    Toulouse FC angriper i Toulouse. Ado Onaiwu fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    58'
    Rodez blir avblåst for offside
    Malaly Dembele
    En av Rodez Aveyrons spillere blir avblåst for offside på Stadium de Toulouse.
    61'
    62'
    64'
    Bafode Diakite vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    64'
    Spillerbytte - Rodez
    Inn: Clement Depres
    Ut: Malaly Dembele
    Rodez Aveyron gjør sitt første bytte. Malaly Dembele erstattes av Clement Depres.
    65'
    Bafode Diakite er på beina igjen og fortsetter kampen.
    66'
    Branco Van den Boomen (Toulouse FC) slår en corner fra høyre side på Stadium de Toulouse.
    67'
    Branco Van den Boomen (Toulouse FC) løfter inn en corner fra høyre på Stadium de Toulouse.
    67'
    67'
    68'
    Rasmus Nicolaisen (Toulouse FC) pådrar seg et gult kort.
    69'
    Skudd utenfor mål, Rodez
    Clement Depres
    Clement Depres (Rodez Aveyron) header utenfor.
    70'
    Branco Van den Boomen (Toulouse FC) løfter inn en corner fra venstre på Stadium de Toulouse.
    72'
    73'
    Nassim Ouammou (Rodez Aveyron) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadium de Toulouse.
    75'
    Rodez Aveyron slipper å klare seg uten Nassim Ouammou som kommer tilbake på banen igjen.
    75'
    Inn: Johann Obiang
    Ut: Nassim Ouammou
    Nassim Ouammou, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Johann Obiang kommer inn for Rodez Aveyron.
    75'
    Inn: Lorenzo Rajot
    Ut: Jordan Leborgne
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rodez Aveyron. Inn kommer Lorenzo Rajot, mens Jordan Leborgne tar plass på benken.
    75'
    Denis Genreau
    Toulouse FC angriper, men avslutningen til Denis Genreau går utenfor.
    76'
    77'
    Toulouse FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Rodez Aveyron.
    78'
    80'
    Inn: Brecht Dejaegere
    Ut: Rafael Ratao
    Toulouse FC bytter ut Rafael Ratao med Brecht Dejaegere.
    81'
    Inn: Alan Kerouedan
    Ut: Adilson Malanda
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rodez Aveyron. Inn kommer Alan Kerouedan, mens Adilson Malanda tar plass på benken.
    81'
    Inn: Florian David
    Ut: Remy Boissier
    Laurent Peyrelade gjør dagens femte bytte i Toulouse, når han tar ut Remy Boissier og setter inn Florian David.
    81'
    82'
    83'
    Nicolas Rainville signaliserer et frispark til Rodez Aveyron.
    83'
    Toulouse scorer selvmål!
    Toulouse 1 - 1 Rodez
    Mål: Bafode Diakite
    Selvmål! Bafode Diakite er dagens uheldigste i Toulouse, der stillingen nå er 1-1.