I Toulouse har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Logan Costa
    Logan Costa (Toulouse FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    3'
    Vincent Sierro
    Toulouse FC angriper. Vincent Sierro får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark Strasbourg Alsace.
    16'
    Gult kort til Toulouse
    Thijs Dallinga
    Dommer Ruddy Buquet gir Thijs Dallinga (Toulouse FC) et gult kort.
    16'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Toulouse FC på egen banehalvdel.
    17'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Toulouse FC.
    20'
    Yann Gboho
    Toulouse FC angriper, men avslutningen til Yann Gboho går utenfor.
    21'
    Toulouse FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark til Strasbourg Alsace på halvdelen til Toulouse FC.
    26'
    Vincent Sierro (Toulouse FC) løfter inn en corner fra høyre på Stadium de Toulouse.
    29'
    Thijs Dallinga (Toulouse FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    29'
    34'
    Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark for Toulouse FC på egen banehalvdel.
    39'
    Yann Gboho
    Yann Gboho (Toulouse FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    42'
    Toulouse FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Strasbourg Alsace.
    45'+3
    Kevin Gameiro
    Målsjanse! Kevin Gameiro (Strasbourg Alsace) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+5
    46'
    Dilane Bakwa
    Sjanse! Strasbourg Alsace avanserer forover, men Dilane Bakwa avslutter utenfor.
    50'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Abakar Sylla
    Ut: Marvin Senaya
    Strasbourg Alsace bytter ut Marvin Senaya med Abakar Sylla.
    52'
    Ruddy Buquet tildeler Toulouse FC en corner. Vincent Sierro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    I Toulouse slår Vincent Sierro en corner fra høyre.
    53'
    Rasmus Nicolaisen
    I Toulouse får Rasmus Nicolaisen (Toulouse FC) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    54'
    Strasbourg Alsace fosser fremover, men Ruddy Buquet blåser for offside på Stadium de Toulouse.
    54'
    Frispark Toulouse FC.
    55'
    55'
    Toulouse FC avanserer forover i Toulouse. Thijs Dallinga avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    Spillerbytte - Toulouse
    Inn: Zakaria Aboukhlal
    Ut: Frank Magri
    Carles Martinez (Toulouse FC) gjør sitt første bytte for dagen. Zakaria Aboukhlal erstatter Frank Magri.
    56'
    Inn: Stijn Spierings
    Ut: Cristhian Casseres Jr.
    Toulouse FC gjør sitt andre bytte. Cristhian Casseres Jr. erstattes av Stijn Spierings.
    56'
    58'
    Hjørnespark til Strasbourg
    60'
    60'
    62'
    64'
    65'
    Målsjanse! Thijs Dallinga (Toulouse FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Inn: Jeremy Sebas
    Ut: Kevin Gameiro
    Kevin Gameiro (Strasbourg Alsace) erstattes av Jeremy Sebas.
    66'
    67'
    Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) slår en corner fra venstre side på Stadium de Toulouse.
    69'
    71'
    Dilane Bakwa (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra høyre på Stadium de Toulouse.
    74'
    Toulouse FC angriper, men Ruddy Buquet blåser for offside.
    75'
    Inn: Christian Mawissa Elebi
    Ut: Moussa Diarra
    Carles Martinez gjør dagens tredje bytte i Toulouse, når han tar ut Moussa Diarra og setter inn Christian Mawissa Elebi.
    77'
    Inn: Aron Dønnum
    Ut: Yann Gboho
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Toulouse FC. Inn kommer Aron Dønnum, mens Yann Gboho tar plass på benken.
    77'
    78'
    Jeremy Sebas
    Sjanse! Strasbourg Alsace avanserer forover, men Jeremy Sebas avslutter utenfor.
    79'
    Toulouse FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    80'
    83'
    Inn: Junior Mwanga
    Ut: Ibrahima Sissoko
    Ibrahima Sissoko (Strasbourg Alsace) erstattes av Junior Mwanga.
    83'
    84'
    85'
    Gabriel Alonso Suazo Urbina
    Målsjanse på Stadium de Toulouse! Gabriel Alonso Suazo Urbina fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.